Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Wuhúúú!
Szerdán nincs suli! :)

Valaki valamit valamikor? Mondjuk délelõtt környékén?
Bár sok esõt mondanak :chin:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na!
Már azt hittük elvesztél! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi a túrát, jó volt. A mélypont nekem amúgy az elindulás volt, szemüvegre fagyó ködszitálással, szóval a Dobkõi 3 fok az kánikula. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 posts
Jó volt ma a pilisben.Mi 1220 m. szintet mentünk barátaimmal :-)

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

az uccsó kép csak nem az árpádkilátónál készült? nem kötöttek beléd a drogos alkesz arcok, akik ott kummantottak? :) én eldumáltam velük, bár nem nagyon értettek, õk viszont összefüggéstelenül de igen költõi szavakat használtak :D

De, és már pár hete is odajött egy ugyanilyen színû macsek, csak 1-2 számmal még kisebb volt. A drogosok azt hitték rendõr vagyok, a lámpám fénye miatt. Köszöntek, visszaköszöntem, és amikor látták, hogy nem megyek oda igazoltatni õket, rájöttek, hogy nem :).

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

A mai képek:

http://picasaweb.goo...magosPilisiTRa#

Olyanok, amilyenek, majd lesz jobb :)

az uccsó kép csak nem az árpádkilátónál készült? nem kötöttek beléd a drogos alkesz arcok, akik ott kummantottak? :) én eldumáltam velük, bár nem nagyon értettek, õk viszont összefüggéstelenül de igen költõi szavakat használtak :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Menetre kész csak egy kis levegõre van szüksége. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
[quote name='minuvtcr']Nem volt semmi gond, mert közben kajáltunk :)[/quote]

[quote name='oldbike']Ha jó az emlékezetem akkor valaki a túráját félbehagyta és a bringát is az erdõben felejtette.Pontos helyet priviben küldök./zsizsi/ :)
http://picasaweb.goo...o.uk/oldbikeold

Áááá, megvan!
Igen, igen, az a túra még befejezésre vár!:D

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
A mai képek:

http://picasaweb.goo...magosPilisiTRa#

Olyanok, amilyenek, majd lesz jobb :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Ha jó az emlékezetem akkor valaki a túráját félbehagyta és a bringát is az erdõben felejtette.Pontos helyet priviben küldök./zsizsi/ :)
http://picasaweb.goo...322613766459026
Egy régen használt börzsönyi út volt a túratervben. Az idõjárás itt sem volt kegyes,de esõmentes és a hideg is elviselhetõ 4 fokban tetõzött.
http://picasaweb.goo...KeskenyKBRzsNy#

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Ha véletlenül valaki a Virágvölgy környékén szombaton a S jelzésen talált egy VDO Z3-at, és rohadtul furdalja a lelkiismerete, az szóljon. Sajnos ott estem egyet, tovább mentem és késõn vettem észre, hogy leesett. Visszamentem, de nem találtam. Köszi

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Még volt is eszemben, hogy elkérjem valakinek a számát aki elõl megy, de mikor megérkeztünk láttam hogy vannak ismerõs arcok és gondoltam akkor nem lehet gond.

Köszi szépen, és még egyszer bocsánat hogy vártatok ránk feleslegesen!

Nem volt semmi gond, mert közben kajáltunk :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

következõ alkalommal minden túrát azzal kezdünk, hogy a túravezetõ telefonszáma:....:)

Még volt is eszemben, hogy elkérjem valakinek a számát aki elõl megy, de mikor megérkeztünk láttam hogy vannak ismerõs arcok és gondoltam akkor nem lehet gond.

Örülünk, hogy jöttetek és jól éreztétek magatokat.

Köszi szépen, és még egyszer bocsánat hogy vártatok ránk feleslegesen!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Pedig PTomi most is "repült"! :D

Lorka

Lorka

vendég

• fórumtag
  • 218 posts
Úúú,de jó lehetett nektek. Most irigykedem. Legközelebb!

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Én is hazaértem. Jó kis szalámizós túra volt, minden stop után levált pár ember :D. Dobogókõre kb 9-10-en mentünk fel. Ez volt a nap mélypontja, q hideg és sûrû köd volt, és Alexéket is hiába vártuk, és elérni sem sikerült õket. Remélem aztán gond nélkül legurultak.

Dobogó alatt kicsivel viszont már nem volt köd, kellemes 6-7 fokban tekertünk, de itt már csak öten. A Szántói-nyereg felett VV és PTamás elváltak, és legurultak Pilisvörösvárra, Ronin, Palladium és én folytattuk a Hosszú-hegy felé. Roninnak sem volt lámpája, így õ nem jött fel a Hosszú-hegyre, ezért a túrát Palladiummal fejeztem be.

Pilisborosjenõre még elég világosban értünk le, szóval végülis felesleges volt Dobogókõn meg utána elválni, simán beért volna mindenki világosban. (Szerk: fõleg mivel az Ürömrõl lejövõ út pont a lekötött autóknál köt ki.) Itt elváltunk, nekem ugyanis megjött az étvágy, és a kölcsön lámpámat is tesztelni akartam. Már sötétben legurultam a Köves-bércen, és a végére beiktattam egy kis Budait. HHH volt a terv, de a csúcs-hegyi mászás után elment tõle a kedvem. Az Árpád-kilátónál kellemes beszívott társaság fogadott, de azért nem hagytam ki, hogy lefotózzam a várost. A második fotónál aztán durva dolog történt. Beállítottam az idõzítõt, leraktam a gépet a korlátra, hogy ne mozduljon el és vártam. Ekkor valami odasimult a kezemhez. Elrántottam, mert úgy megijedtem :D. Mint kiderült, valami környékbeli cirmos cica jött oda udvarolni :).

Útvonalam: Csillaghegy - Rókahegy - Budakalász - Kevély-nyereg - Csobánka - Gyopár-forrás - Karolina-árok - Lajosforrás - Tölgyikrek - Dobogókõ - Zsivány-sziklák - Mária-pad - Szántói-nyereg - Hosszú-hegy - Csobánkai-nyereg - Pilisborosjenõ - Köves-bérc - Csúcs-hegyi-nyereg - Virágos-nyereg - Határ-nyereg - Árpád-kilátó - Ferenc-hegy. Táv: 81.7 km, szint: 1936 m.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Megvagyunk, köszi az érdeklõdést!
Köszi szépen a túravezetést és a jó társaságot, tuti volt.
A Pilis kicsit szomorkás arcát mutatta, de nekem így is nagyon tetszett. Ritkán járok arrafelé.

Ezt Sanyival kikérjük magunknak, ránk is legalább annyit kellett várni! ;)

A vége felé rendesen elfáradtunk, a sárgán felfele menet nem vettük észre hogy átmegy az út az aszfalton és mentünk egy darabig lefele a piroson. Mikor megnéztem a térképet már láttam hol csesztük el, de már nem volt kedvünk meg erõnk visszatolni, és még felkaptatni Dobikõre. Lerobogtunk a piroson Szentkeresztre és onnan aszfalton. Akartam telefonálni hogy ne várjatok ránk, de idõközben mindenki lelépett akinek tudtam a számát. :) /Itthon jutott eszembe hogy Zee-é megvolt, de már késõn/
Ezer bocsi! Remélem nem vártatok ránk sokat!

Vártunk rátok Dobin kb. fél órát, de mi se tudtuk a számotokat, így megelégelve a hideget, inkább továbbindultunk. Okulva ebbõl, következõ alkalommal minden túrát azzal kezdünk, hogy a túravezetõ telefonszáma:....:)
Örülünk, hogy jöttetek és jól éreztétek magatokat.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Megvagyunk, köszi az érdeklõdést!
Köszi szépen a túravezetést és a jó társaságot, tuti volt.
A Pilis kicsit szomorkás arcát mutatta, de nekem így is nagyon tetszett. Ritkán járok arrafelé.

Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:

Ezt Sanyival kikérjük magunknak, ránk is legalább annyit kellett várni! ;)

A vége felé rendesen elfáradtunk, a sárgán felfele menet nem vettük észre hogy átmegy az út az aszfalton és mentünk egy darabig lefele a piroson. Mikor megnéztem a térképet már láttam hol csesztük el, de már nem volt kedvünk meg erõnk visszatolni, és még felkaptatni Dobikõre. Lerobogtunk a piroson Szentkeresztre és onnan aszfalton. Akartam telefonálni hogy ne várjatok ránk, de idõközben mindenki lelépett akinek tudtam a számát. :) /Itthon jutott eszembe hogy Zee-é megvolt, de már késõn/
Ezer bocsi! Remélem nem vártatok ránk sokat!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Igen, oda tervezem, de egy általam jól ismert terepen. Kevés nehéz szakasz van rajta, és ha van jó lámpád, akkor könnyen megbírkózol vele, ha nincs, akkor is megoldjuk!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Én most egy night ride-on töröm a fejem.

Az éjszakai túra terepen menne ? Az azért durva lehet mostanság, hiszen még nappal sem látni, hogy valóban olyan sekély-e a gödör az avar alatt, mint amilyennek gondolta egy mai KTT-s barátunk. :D