Szerdán nincs suli!

Valaki valamit valamikor? Mondjuk délelõtt környékén?
Bár sok esõt mondanak :chin:
De, és már pár hete is odajött egy ugyanilyen színû macsek, csak 1-2 számmal még kisebb volt. A drogosok azt hitték rendõr vagyok, a lámpám fénye miatt. Köszöntek, visszaköszöntem, és amikor látták, hogy nem megyek oda igazoltatni õket, rájöttek, hogy nemaz uccsó kép csak nem az árpádkilátónál készült? nem kötöttek beléd a drogos alkesz arcok, akik ott kummantottak?
én eldumáltam velük, bár nem nagyon értettek, õk viszont összefüggéstelenül de igen költõi szavakat használtak
A mai képek:
http://picasaweb.goo...magosPilisiTRa#
Olyanok, amilyenek, majd lesz jobb
Még volt is eszemben, hogy elkérjem valakinek a számát aki elõl megy, de mikor megérkeztünk láttam hogy vannak ismerõs arcok és gondoltam akkor nem lehet gond.
Köszi szépen, és még egyszer bocsánat hogy vártatok ránk feleslegesen!
Még volt is eszemben, hogy elkérjem valakinek a számát aki elõl megy, de mikor megérkeztünk láttam hogy vannak ismerõs arcok és gondoltam akkor nem lehet gond.következõ alkalommal minden túrát azzal kezdünk, hogy a túravezetõ telefonszáma:....
Köszi szépen, és még egyszer bocsánat hogy vártatok ránk feleslegesen!Örülünk, hogy jöttetek és jól éreztétek magatokat.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Vártunk rátok Dobin kb. fél órát, de mi se tudtuk a számotokat, így megelégelve a hideget, inkább továbbindultunk. Okulva ebbõl, következõ alkalommal minden túrát azzal kezdünk, hogy a túravezetõ telefonszáma:....Megvagyunk, köszi az érdeklõdést!
Köszi szépen a túravezetést és a jó társaságot, tuti volt.
A Pilis kicsit szomorkás arcát mutatta, de nekem így is nagyon tetszett. Ritkán járok arrafelé.
Ezt Sanyival kikérjük magunknak, ránk is legalább annyit kellett várni!
A vége felé rendesen elfáradtunk, a sárgán felfele menet nem vettük észre hogy átmegy az út az aszfalton és mentünk egy darabig lefele a piroson. Mikor megnéztem a térképet már láttam hol csesztük el, de már nem volt kedvünk meg erõnk visszatolni, és még felkaptatni Dobikõre. Lerobogtunk a piroson Szentkeresztre és onnan aszfalton. Akartam telefonálni hogy ne várjatok ránk, de idõközben mindenki lelépett akinek tudtam a számát./Itthon jutott eszembe hogy Zee-é megvolt, de már késõn/
Ezer bocsi! Remélem nem vártatok ránk sokat!
Ezt Sanyival kikérjük magunknak, ránk is legalább annyit kellett várni!Bár lehet h legközelebb nem kéne mennem ekkora társasággal, mert vér ciki h rám kell várni minidig.... :chin:
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Én most egy night ride-on töröm a fejem.