És szót fogad, szót fogad, szót fogad,...
Én nem vagyok egy hiszékeny fajta, de szeretek kockáztatni!

De akkor hétköznap Te se tekeregj a Börzsönyben apafej!
Na de ez mind hétköznap, így sokak számára érdektelen.Nézem a rendezõk honlapját, aztán ezt találom!
Nos, Börzsöny kilõve, mert kilõnek!
Hülyén mutatnék a falon, bringás kobakban, mint trófea!
Nos, Tortúra 65 idén December 20-a, szombat!
Kalóriára fel, tundra gatyát hozni!
Mi szösz!? Naná, hogy ott a helyem!+gratis reggeli mindenkinek nálam
Nos, Börzsöny kilõve, mert kilõnek!Turistaforgalom átmeneti korlatozása - Börzsöny - Ipolyerdö Zrt. bejelentés
Tisztelt Természetjárók!
Az alábbi idöpontokban és helyszineken a Nagymarosi Erdészet területén társas vadászatokat fogunk tartani, amely a turistaforgalom átmeneti korlatozásaval járhat, elsosorban biztonsági okokbol. Kérem, hogy különbözö turisták által látogatott fórumokon, honlapokon megjelenteni sziveskedjen a nevünkben kérve a turistak megérteset és türelmét.
Az idopontok:
2008. november 21. - hajtással érintett területek: - Zebegény, Malom-völgy (Z turistajelzés)
- Nagymaros, Hatlo-patak - Eszperantó-hegy - Pásztor-parlag (P, Z?)
- Zebegény, Kerek-hegy (S?, K+)
- Nagymaros, Hétvalyu - Szent-Gál fold (K, P)
2008. december 12.
- Zebegény, Varjuvár - Csernak-kút - Ispila - Mészbanya (K)
- Nagymaros, Gubacsi-halas - Kapu-hegy - Köves mezö (K, Z?)
- Nagymaros, Kútvolgy - Trampó - Bodzás-völgy - Világos-tér (S+, S?, So, S, K)
2008. december 19.
- Letkés, Fekete-hegy (K)
- Nagybörzsöny, Nagy-Koppány (P, K)
- Ipolytölgyes, Sakola-tó - Ispán-kút
Nagymaros, 2008. november 10.
Köszönettel:
Gáncs Viktor erdészetvezetö
Na figyu, mindjárt kilesem mikorra rakták a miskóciak, aztán referálok. Nekem is van egy utam a túlpartra. Ha nem üti, akkor juppííííííí.....! Jó móka lesz!
Érdekel a dolog engemet!Ellenben, valaki a decemberi Bükki Tortúrára?
Lajosforrásnál volt 900 körül, Dobogókõ onnan durván +200.Vasárnap Dobogókõig mennyi szintet mentünk kb? Mindenesetre ennyit még soha nem toltam a bringát...veszek egy térképet és megcsinálom újra mihamarabb ugyanezen az úton. Tetszett és mára izomlázam is lett.
Remélem nem sokára célba ér a Hozé lámpa projekt 1.1 és én is tudok menni ily kellemes kis éjszakai túrára