Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
zeezoltano! jól néztetek ma ki, mint egy igazi montis:)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
grat az összes pecerónak! én rendeztem helyette hutkáskolbászospuncsos ankétot

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Köszönjük, Zsizsi! Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot !A hegyi biciklizésem is alig haladja meg idén az 1000 km-t...

Akkor jövõre többet megyünk együtt (hegyekbe tekerni) és ígérem nem rángatlak mindig a Víg-End útvonalára.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Megyek!:D
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Igen, de Janóék négyen lassabb teljesítést terveztek (utánunk min. 1,5-2 órával értek be, beleszaladtak az Egedrõl lefelé a sötétbe, persze lámpa nem volt náluk. Eltévedtek, és elég elcsigázottan értek be...
Én egy futótársammal mentem végig, aki már kétszer ment a 65-ön, így viszonylag jól emlékezett az útra és a tempója is megfelelõ volt nekem.

65 km futva az erdõben? Nem semmi, le a kalappal elõttetek! :clap:
-------------------------------------------------------------------
Zeezoltano, kint voltam most a kutyával és a csillagos égbolt köszönt szép jó reggelt. Ha van kedved tekerni, 10-kor a Kolosssy téri pavilonnál találkozzunk! Kb. 35 km lesz az út és olyan 4 óra alatt meglesz.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én is köszi, Zsizsi!

Ha ezt hamarabb mondod... elkíséretelek volna félútig ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

De jó hallani, hogy jól éreztétek magatokat! Zaskarrace, Burce grat Nektek! :clap: Szívesen gyalogoltam volna én is - mondjuk hosszút - de sebaj, megyünk mi is, csak bicóval. (Remélem még a télen!) ;)

Köszönjük, Zsizsi! Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot !A hegyi biciklizésem is alig haladja meg idén az 1000 km-t...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
De jó hallani, hogy jól éreztétek magatokat! Zaskarrace, Burce grat Nektek! :clap: Szívesen gyalogoltam volna én is - mondjuk hosszút - de sebaj, megyünk mi is, csak bicóval. (Remélem még a télen!) ;)

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Értelek. A Vége neked is ismerõs volt már biztos. Legalábbis a Várkúti rész.

Nemcsak a vége, nagyon sok ismert rész volt az egész túrában, de tudod, hogy én sosem voltam híres a tájékozódási képességeimrõl. Ezért is örülök, hogy sikerült a futótársam, az itiner, és a hóban található lábnyomok segítségével elkerülni az eltévedést...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Értelek. A Vége neked is ismerõs volt már biztos. Legalábbis a Várkúti rész.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Zoli (Zaskarrace): Janóékkal voltál? Mondta hogy megy futni.

Igen, de Janóék négyen lassabb teljesítést terveztek (utánunk min. 1,5-2 órával értek be, beleszaladtak az Egedrõl lefelé a sötétbe, persze lámpa nem volt náluk. Eltévedtek, és elég elcsigázottan értek be...
Én egy futótársammal mentem végig, aki már kétszer ment a 65-ön, így viszonylag jól emlékezett az útra és a tempója is megfelelõ volt nekem.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zoli (Zaskarrace): Janóékkal voltál? Mondta hogy megy futni.

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Én most jöttem meg a Tortúra 65-rõl, s bár biciklizni is szeretek, engem nem tudott volna rávenni senki, hogy azzal induljak el. 600-700 körül már kellemes hótakaró fogadott, azzal nem volt baj, de a lentebbi részeken néhol igen nagy volt a dagonya. Így futva sikerült mennem egy 7 óra 50 perces idõt. Az idõjárással nem volt gond, ha esett is, nagyon gyengén, néha még a Nap is majdnem kisütött. Nekem az elsõ Tortúrám volt, de nem bántam meg, hogy elmentem.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Végül mentem. S nem is bántam meg. Sõt.

Bár sár az tagadhatatlanul volt. Sok-sok volt. Viszont az erdõ meg csodaszép. Tapolcára még szütymögõ esõben érkeztem, de amikor indultam (9.00), már nem esett. És Tapolca után ~6km-rel (a P jeltõl) pedig már tök fehér volt az erdõ, a faágakon is szépen ült a hópihék sokasága. (Biztos egy Tündér varázsolta.)

És a 32km (+kicsi, Hollostetõ elõtt kavartam) most pont elég volt. Külön örülök, hogy magamhoz képest jó idõm lett, bruttó 4 óra ~10 perc. Aztán még legyalogoltam Ómassára, úgyhogy holnap azt hiszem majd újra kell tanulnom járni :P

Tiszteletem a 65-ösöknek!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Reggel 4 óta fenn vagyok és már akkor látszott hogy szakadozik a felhõzet most meg3 órája ragyog a nap:), a szívem meg megszakad:(

Jöttem haza melóból délután 4 órakor, akkor meg már megint esett.
Ha holnap reggel nem lesz csapadék, abban az esetben 10-kor a Kolossyn leszek a pavilonnál. Reggel ébredés után ide mindenképp benézek és pötyögöm az infót, hogy elindulok-e egyáltalán a Nagykopaszra, ázni most valahogy nincs kedvem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jah
itt is derült sokat, de sztem ez nem sokat segített a talajon
akár január elsõ napjaiban is jöhet a mehet

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Reggel 4 óta fenn vagyok és már akkor látszott hogy szakadozik a felhõzet most meg3 órája ragyog a nap:), a szívem meg megszakad:(
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ez az év Tortúrailag nagyon deficites! :( De jön még kutyára teherautó! A pótolás részemrõl lehet még a télen, hiszen ha kicsit "szikkad" a dagonya, akkor tekerhetõbb a terep. Ráadásul nincsen elõttünk annyi gyalogos, akit kerülgetni kellene. Kajailag is rendben leszünk, Bükkszentkereszt, Bánkút és Várkút útba esik.
Gabi bátyó, kenjél gyógyszert a tappancsodra, forrjon össze!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Értettem, fõnök!

Én még vacillálok, de hát ráérek, sztem megnézem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nem, sajna nem
gyalog nem menne most, de vérzik a szivem
az árbájt, csak úgy lett, hogy popnt fõnöknél lógtunk szomszád faluban, amikor lerbeszéltük zsizsivel a no túrát, így : "tök jó, lesz vki a srácokkal...."
remek.