Na, beszólt a sánta.futjátok?

Lábad hogy van?

futjátok?Kiscsillag!
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.
Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)
Kiscsillag!A városban lehet, de a mezõkön stabil olyan szembeszelek vannak, hogy 20-al megyek zónaküszöbön, oldalszélben meg 60 fokban oldalra dõlve közlekedek, hogy az utat tudjam követni.
És 2-3 foknál egyik nap sincs melegebb. (az ne tévesszen meg, hogy a városban ma is 7 fokot mért az óra)
Ez úgy km-ben mennyi Mert ilyenformán ritkán közlekedem és nem szeretném nagyon hátráltatni a társaságot.
Tiszta tavaszi, ideális bringás idõ volt, leszámítva a széllökéseket.
Ja, hát 2600 km azért már elég szép. Csodálkoztam is elõször, hogy 78 km-rel hogy mersz bevállalni egy 65-ös távot, és pláne, hogy tudod végignyomni. De azért két és félezer km már elég jó alap.Nem, a 65-el már 143-nál járok..
De azt azért hozzáteszem, hogy nem hegyi futásom viszont van 2600 km és országúti bicaj is vagy 3800. De hát sajnos a hegyek és köztem van 120 km, amit max. csak hétvégéken tudok megtenni. Viszont ha felmegyek, akkor már többnyire mtb. Persze nálam a bicaj csak tavasztól õszig jöhet szóba, fázós vagyok. A futás az viszont megy télen-nyáron.
És ebben már benne van a szombati 65?
Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot!