Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. december 24. - 10:51
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 24. - 10:49
Írta 2008. december 24. - 10:39
futjátok?Kiscsillag!
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.
Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)
Írta 2008. december 24. - 10:28
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. december 24. - 10:26
Kiscsillag!A városban lehet, de a mezõkön stabil olyan szembeszelek vannak, hogy 20-al megyek zónaküszöbön, oldalszélben meg 60 fokban oldalra dõlve közlekedek, hogy az utat tudjam követni.
És 2-3 foknál egyik nap sincs melegebb. (az ne tévesszen meg, hogy a városban ma is 7 fokot mért az óra)
Én nem a városban jártam, mert nem szokásom ott aszfaltozni.
Péter-hegy, Kamara-erdõ, Törökbálint, Budaörs, reptér szerepelt a menüben.
Ez úgy km-ben mennyi Mert ilyenformán ritkán közlekedem és nem szeretném nagyon hátráltatni a társaságot.
Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.
Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)
Írta 2008. december 24. - 09:23
Írta 2008. december 24. - 01:40
Írta 2008. december 24. - 01:35
A 60 fokos dõlés az meg biztos valami bújtatott vitorlás technika
Írta 2008. december 24. - 00:45
Tiszta tavaszi, ideális bringás idõ volt, leszámítva a széllökéseket.
A városban lehet, de a mezõkön stabil olyan szembeszelek vannak, hogy 20-al megyek zónaküszöbön, oldalszélben meg 60 fokban oldalra dõlve közlekedek, hogy az utat tudjam követni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. december 23. - 23:22
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
Írta 2008. december 23. - 22:26
Igen, a lényeg: Menni kell!!! Majd megbolondulok már, annyit ültem a négy fal között. Ma ki is mentem gurulni egy jó másfél órát, mert már tiszta beteg voltam. Tiszta tavaszi, ideális bringás idõ volt, leszámítva a széllökéseket.
Na de hét végén már cidri lesz.
Írta 2008. december 23. - 21:58
Írta 2008. december 23. - 19:43
Írta 2008. december 22. - 22:36
Ja, hát 2600 km azért már elég szép. Csodálkoztam is elõször, hogy 78 km-rel hogy mersz bevállalni egy 65-ös távot, és pláne, hogy tudod végignyomni. De azért két és félezer km már elég jó alap.Nem, a 65-el már 143-nál járok..
De azt azért hozzáteszem, hogy nem hegyi futásom viszont van 2600 km és országúti bicaj is vagy 3800. De hát sajnos a hegyek és köztem van 120 km, amit max. csak hétvégéken tudok megtenni. Viszont ha felmegyek, akkor már többnyire mtb. Persze nálam a bicaj csak tavasztól õszig jöhet szóba, fázós vagyok. A futás az viszont megy télen-nyáron.
Írta 2008. december 21. - 23:29
Írta 2008. december 21. - 22:27
Írta 2008. december 21. - 22:14
Opsz, ez nem sikerült, képet akartam megjeleníteni.
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Írta 2008. december 21. - 21:59
Igen zsééé MI úgy néztünk ki mint egy igazi montis, te viszont mint aki abban a pillanatban lépet ki a Patyolattól:lol1:
Írta 2008. december 21. - 21:53
És ebben már benne van a szombati 65?
Nem, a 65-el már 143-nál járok..
Írta 2008. december 21. - 21:26
A lényeg a lényeg, hogy Zeezoltano-val disznólkodtunk egy jót a Kolosy tértõl a Nagykopaszig. Járható volt a terep, de elég sok helyen szuttyogós, fröcskölõs sár volt, az a fajta amelyik nem ragad a kerékre, ellenben bringát-bringást egyaránt beterít. Viszonylag jó tempóban lehetett haladni, feltéve ha az ember fittyet hányt a szájába fröcskölõ sárdarabkákra, bár ez inkább a lefelékre volt jellemzõ. Egyszer-kétszer el csúsztunk, de azért nem volt rossz a móka.
Jut eszembe Zoli! Azért mert keveset beszélek és mogorván nézek, attól még nem járnak gyilkos gondoltatok a fejemben, mert a Csergezán kilátónál attól tartottál ledoblak a magasból. A csendes ember nem rossz ember.
Fent egyébként nagy meglepetésünkre egész komoly összefüggõ hótakaró fogadott minket, a fene se gondolta volna, hogy ma még havas tekerés is lesz.
Visszafelé a HHH kimaradt, inkább a Széna tér felé vettük az irányt, ahol Zsééé egyszer csak beelõzött minket Zoli legnagyobb örömére. Elõször nem értettem miért kiabál, hogy Zsééé, aztán rájöttem, hogy aki elõzött az nem ugyanaz a figura, mit aki a pirosnál velünk várt az áthaladásra.
Itthon a fürdõszobában lemostam a bringát, utána meg felmostam a rengeteg trutyit...ha most lett volna asszony a háznál és meglátta volna mit mûvelek bringamosás címszó alatt...biztos kivágott volna bringával együtt a lakásból, mint macskát sz*rni.
Itt a vége, fuss el véle, remélem most megjelenik a falon az irományom, mert ha nem akkor irgumm-burgumm!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére