Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

De mégis, mekkora hó van a Janihegyen? Mert azon töröm a fejem milyen pedállal menjek, és egyáltalán be merjem-e vállani a nyári spd-t. Csak a hideg nem zavarna, de ha bokáig ér a hó, akkor inkább platform és bakancs.

Ugyan én futva voltam, és a HHH-n, de sztem nincs nagy különbség :) Nyugodtan tedd fel az SPD-t, csak mutatóban van vékony hó- és jégréteg az avaron, és a fagyott földön, illetve ahol tartósan süti a nap, és sokan járnak rajta, ott felolvad, és nagyon kicsi sár van helyette. Szóval nem fog bezavarni semmi.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Mégsem jövök vasárnap túrázni :/
Nem érek vissza idõben és jelenésem van.
Ejj-ejj.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
De mégis, mekkora hó van a Janihegyen? Mert azon töröm a fejem milyen pedállal menjek, és egyáltalán be merjem-e vállani a nyári spd-t. Csak a hideg nem zavarna, de ha bokáig ér a hó, akkor inkább platform és bakancs.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hotmaat!
Holnap Zeezoltanoval fogunk érkezni a kilátóhoz, ám mint említetted hó van arrafelé, így nem tudom mennyire leszünk gyorsak felfelé. Ha nem érnénk oda 12-ig, itt a telefonszámom, hogy ránk csöröghess merre járunk és esetleg ne várj minket feleslegesen: 20-440-40-46

OK köszi

Enyimé:
20/499-61-24

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Hotmaat!
Holnap Zeezoltanoval fogunk érkezni a kilátóhoz, ám mint említetted hó van arrafelé, így nem tudom mennyire leszünk gyorsak felfelé. Ha nem érnénk oda 12-ig, itt a telefonszámom, hogy ránk csöröghess merre járunk és esetleg ne várj minket feleslegesen: 20-440-40-46

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Köszi!

Montival mennék, mert a hátsógumit ideje teljesen elhasználni, azzal terepre már nem mennék.
Tehát akkor aszfalt.

Nektek jó terepezést! :)

Edit!:
Vasárnap _körülbelül_ mikorra érünk vissza Nagymarosra?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Holnap én is a János-hegy, Normafa vonzáskörzetében leszek, csak aszfalton.
De ha valaki tud infót arról, milyen a terep, megoszthatja velem! :)

Ma voltam

Havas

A rétesestõl a kilátóig nincs aszfalt se eltakarítva, ha virsligumissal mennél, felejtsd el.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Holnap én is a János-hegy, Normafa vonzáskörzetében leszek, csak aszfalton.
De ha valaki tud infót arról, milyen a terep, megoszthatja velem! :)
White Horse

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Ma rögtönzött túrát csináltunk, a hugom, a barátja és én. Kiindulás a Bélapátfalvai tó, felgyalogoltunk a katonasírokhoz, a terv az õrkõ volt, de végül bélkõ lett belõle és a tanösvényen jöttünk le vissza a tóhoz. kb 3 óra alatt. Majd rakok fel képeket, csak fáradtak vagyunk.

Találkoztunk, láttunk másokat is. Jó tudni, hogy sokan szeretik a természetet.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ok! Aztán meglátjuk hogy haladunk. :bananadan
A múlt héten ahol verekedtek a kutyák, odáig szinte ugyanaz lesz az útvonal, onnan viszont mászás a Szépjuhásznéhoz, majd tovább a János hegyre.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
9.45 szentlélek tér:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin mikorra tervezed az indulást?

1/2 10- 10 körül a Szentlélek térrõl, nem vagyok biztos abban mennyi idõ alatt lehet a János hegy tetejére érni, elég sok mászás is van, így inkább hamarabb indulnék mint késõbb. Az útvonal félig az, mint amerre a múltkor mentünk.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin mikorra tervezed az indulást?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Ha a másik végrõl támadsz összefuthatunk a Janihegyen, én innen fordulok vissza a HHH felé, így tudnánk egy darabon együtt menni. Idõzítsünk úgy, hogy 12-kor találkozunk fent Jánoshegyi kilátónál. Ismertetõ jelem: fekete Author. :)

Oké a 12 tökéletes :)

Én fekete Specivel leszek.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Kb hasonló holnapra a programom, csak a másik végérõl közelítve.

Tehát Budaörsrõl mászok fel a kopaszon keresztül Janira, majd Hárs esetleg HHH aztán vissza.

Ha össze tudjuk hozni, akkor mehetnénk egy darabon együtt is.

Ha a másik végrõl támadsz összefuthatunk a Janihegyen, én innen fordulok vissza a HHH felé, így tudnánk egy darabon együtt menni. Idõzítsünk úgy, hogy 12-kor találkozunk fent Jánoshegyi kilátónál. Ismertetõ jelem: fekete Author. :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Hotmaat!
A túra vasárnap lesz!!!

Arra gondoltam,csak komoly bajban vagyok itt a karácsony miatt, hogy mikor milyen nap van :D

Nem bírom tovább a négy fal között. Holnap tervezek egy Virágosnyereg-Hárshegyi körút-János hegy kört csak úgy lájtos tempóban. Útitársakat szívesen látok...dagonya garantáltan nem lesz. :lol1:

Kb hasonló holnapra a programom, csak a másik végérõl közelítve.

Tehát Budaörsrõl mászok fel a kopaszon keresztül Janira, majd Hárs esetleg HHH aztán vissza.

Ha össze tudjuk hozni, akkor mehetnénk egy darabon együtt is.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Nem bírom tovább a négy fal között. Holnap tervezek egy Virágosnyereg-Hárshegyi körút-János hegy kört csak úgy lájtos tempóban. Útitársakat szívesen látok...dagonya garantáltan nem lesz. :lol1:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mennék, de hát verseny van, nincs mit tenni...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

szeva kíborg :D !

jól,köszi... a TERV már zajlik,de futni majd januárban fogok elkezdeni...

na és nálad mizu?mehetsz már mágnes közelébe? :D

:D
Mentem át fém detektoros ajtón, és nem jelzett be.:)

Hotmaat!
A túra vasárnap lesz!!!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Kiscsillag!:D
Én nem a városban jártam, mert nem szokásom ott aszfaltozni.
Péter-hegy, Kamara-erdõ, Törökbálint, Budaörs, reptér szerepelt a menüben.

Bármely, az átlagosnál jobb fizikai kondícióval rendelkezõ ember számára könnyen teljesíthetõ, mivel nincs 20km a táv. Egy jó cipellõ (bakancs) azért elkél, mert a túra egyes részei nem éppen boka kímélõek.

Az útvonal az alábbi lenne: Nagymaros vá. - Templom-völgy - Hegyes-tetõ (kék jelzésen) - Szent Mihály-hegy déli oldal - Remete barlangok (sárga, és barlang jelzés) - Dobozi-orom - Zebegény (barlang, majd sárga+ jelzésen) - Czizmadia-völgy - Köves-mezõ - Nagymaros va. (kék+ jelzésen)

Csatlakoznék hozzátok, úgy is azon gondolkodtam, hogy kéne valamerre kirándulni holnap. Na meg nekem is le kéne már tesztelni a túrabakim.

Amennyiben BP-rõl többen mennénk, csapatszállításban is tudok segíteni :)