Hotmaat 10 körül bent leszel az irodában?
Itt vagyok
Hotmaat 10 körül bent leszel az irodában?
Balu1, nagyon sziporkázol ma!
Te is megittad a poéta lét, így született a poéta lét.
Hûha!
2. úgy tûnik zeezoltanonak is fáj a torka, és õ is alkoholban oldott propolisszal "gyógyítja"
Azok tényleg csak cseppek de minden torok kaparáskor adagolva!Cseppekkel! Hogyan méred Te a cseppeket? Hm..?!
Az nem lehet, hogy propolisz nincs benne?Hûha!
..úgy tûnik zeezoltanonak is fáj a torka, és õ is alkoholban oldott propolisszal "gyógyítja"
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Azért azt elárulom, hogy mivel fáj a torkom ezért alkoholban oldott propolisz cseppekkel kúrálom magam. Ha csak az nem ártott meg..
Sebisanyi, Bocs a viccért.
Nem vagyok én olyan sértödékeny:)Azért azt elárulom, hogy mivel fáj a torkom ezért alkoholban oldott propolisz cseppekkel kúrálom magam. Ha csak az nem ártott meg..
Sebisanyi, Bocs a viccért.
Bocsi még csak kettõt raktam fel folyamatban vagyok de nekem már ez is nagy eredmény én csak On-Off gombot ismerem a számítogépenDe ez csak egy-egy kép.
A nyitott könyvtárnak a címsorát másold be úgy, mint ahogy ennek a képnek csináltad..
Jó a Képtáram Müködik kipróbálok valamit
http://img0.tar.hu/s...e2/36992107.jpg
Jó a Képtáram Müködik kipróbálok valamitAha, megvan! De, lehet ezt úgy is csinálni, hogy "aktív" linkhivatkozás legyen, másodszor ez a cím nem él. Nekem nem jön be semmi.
Te is tudod, mi a jó!Esetleg ha van kéznél, akkor a forró comb borogatás jó izomláz ellen.
Elmondom hpogy csináld!
-> Feküdj be két forró comb közé és elfelejted bút bánatod fájdalmaid.
. . . . . . .![]()
![]()