Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Igy igaz:)

Köszike:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

teljessen igazad ,van most is 2-3 órát bringázom egyedül mert nincs a környéken senki,de az az igazság hogyakkor jó a buli ha végig mész a többiekkel,és a végén eggyütt fejezitekbe kellemesen elfáradva "szerintem":soczek:

Igy igaz:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Sebisanyi ! Nagy fiú vagy már. Vagy te csak úgy mersz bringázni, ha van veled valaki ?:) Elmész a csapattal és idõben visszafordulsz. A többiek megmutatják, merre kell menned és kész. Nem kell ezt úgy túlaggódni.

teljessen igazad ,van most is 2-3 órát bringázom egyedül mert nincs a környéken senki,de az az igazság hogyakkor jó a buli ha végig mész a többiekkel,és a végén eggyütt fejezitekbe kellemesen elfáradva "szerintem":soczek:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát szerintem mind a kettõnkben van egy kis fanatizmus és imádunk róla beszélni ( ezt a barátnõmnél veszem észre a leginkább mikor csak elréved és felelget "igen drágám, persze drágám":D az is ígaz hogy én a fengsujinál és a horoszkópnál szoktam elrévedni:)).

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Kicsi a világ:) akkor meg pláne jössz IGAZ:D

Töled meg Zsééé töl kaptam kedvet a terep bringához meg a Fórumhoz
Zsééé teljessen bezsongit(nem félre érteni:bananadan)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kicsi a világ:) akkor meg pláne jössz IGAZ:D

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Nem gond lemondod a :cheers:vendégeket megnézed:gazeta: hova kell jönni elköszönsz:juhu: otthonról és jössz ilyen egyszerû mint az egyszer egy:)

Szerintem lesz még túra veletek ,ahogy olvasom a hozzá szólásokat nem bírtok ti sem otthon ülni a hátsótokon,:lol1:Egyébként Zoli mi már találkoztunk a Tóth Gyurinál a bringa boltba.Pont akkor mesélted a zsééének az új villát.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts
Sebisanyi ! Nagy fiú vagy már. Vagy te csak úgy mersz bringázni, ha van veled valaki ?:) Elmész a csapattal és idõben visszafordulsz. A többiek megmutatják, merre kell menned és kész. Nem kell ezt úgy túlaggódni.
Marci

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Sebisanyi, sebaj, ami késik nem múlik. :)
Max. azt tudnád tenni holnap, hogy tekersz velünk mondjuk 2 órát, akkor visszafordulnál és ez is mondjuk vissza 2 óra, ez annyi mint 10-14-ig, és akkor van még egy órád, hogy hazaérj. De ha meg visszafordulsz és nem ismered a terepet, akár talán jól el is keveredhetsz, akkor meg azért késed le a vendéglátást. Szóval, sebaj, gyere legközelebb, valaki mindig bedob ide valami útravalót. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Sajnos legkésõbb 15órára haza kell érnem:mad:.Na de sebaj lesz leg közelebb is nagyon szivessen megyek majd.Igen az én hibám mert nem gondolkoztam elöre.És megszerveztem a vendégeskedést.A Fra..ba pedig ugy bele éltem már magam

Nem gond lemondod a :cheers:vendégeket megnézed:gazeta: hova kell jönni elköszönsz:juhu: otthonról és jössz ilyen egyszerû mint az egyszer egy:)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Sajnos legkésõbb 15órára haza kell érnem:mad:.Na de sebaj lesz leg közelebb is nagyon szivessen megyek majd.Igen az én hibám mert nem gondolkoztam elöre.És megszerveztem a vendégeskedést.A Fra..ba pedig ugy bele éltem már magam

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Urak pontossan mi is az UVH.és hol van lehet hogy ha nem nagyon ütös én is el mennék csak az a kérdés hogy mennyi idõ mert du.tán vendégjárás lenne, beleférek e az idõbe?.Én még nem vagyok nagyon profi terepen ,mennyire erös menet lenne ?
Köszi
Persze ha nem lenne baj a csatlakozás

Nekem ma 62 km 10-tõl 15 óráig tartott. De én olyan rohanós típus vagyok.
Viszonylag keveset álltam, a Tölgyikrektõl meg nagyon megszívattam magam és rossz utat választottam, ami felvitt a Lom-hegyre /ha jól emlékeszem a hegy nevére/, de odáig végig tolni kellett. Azért szerintem kalkulálj úgy, hogy bármerre is megyünk úgy min.5 óra hossz rá fog menni. Gyere bátran, végül is nem versenyre megyünk, hanem túrázni egy jót.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Az UVH budai oldala a Pók utca és a Nánási út találkozásánál van, a III. kerületben.
A tempó - részemrõl - élvezkedõs lesz, de ez szerintem így lesz mindenkinél. Aki meg rohan, az majd vár a többiekre. :)
Hogy mikorra lesz vége? Passz. Mivel nincsen kõbe vésett menetrend, akár még bele is férhet.
Gyere, szívesen látunk.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Urak pontossan mi is az UVH.és hol van lehet hogy ha nem nagyon ütös én is el mennék csak az a kérdés hogy mennyi idõ mert du.tán vendégjárás lenne, beleférek e az idõbe?.Én még nem vagyok nagyon profi terepen ,mennyire erös menet lenne ?
Köszi
Persze ha nem lenne baj a csatlakozás

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Zeezoltano, most látom, hogy elérted a megtisztelõ törzsvendég címet a fórumon.:clap: Jobban hangzik, mint a "csak" vendég. :lol1:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Tisztelt Ronin collega én megyek ez már tuti:clap: kérdésem :nyugaton a helyzet változatlan azaz van hó helyzet:chin::)?

Van hó, de nem túl sok,1-2-3 cm az egész. Inkább fent a hegycsúcsokon van több a hó, és a tetõtõl talpig deres fák látványa sem utolsó. Szóval a hónak szinte csak annyi a jelentõsége, hogy a magasabb részeken fehér a táj, de a tekerésben egyáltalán nem akadályozó tényezõ. Ellenben a Király-kúti nyeregtõl lefelé, és Lajos forrástól lefelé helyenként ahol feltúrták az erdõgazdasági jármûvek az utat,a túrás és a göröngyök keményre fagytak, ott néhol azért vannak érdekességek. De lefelé nem igazán gond, ellenkezõ irányból tolni kéne a bringát.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

A nanométer hibádzik. Csak mikrométerrel tudok szolgálni. :(
Sorry!

Na egye fene hozd azt:). Bár gondoltam egy ilyen világcégnél:chin::lol1:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A nanométer hibádzik. Csak mikrométerrel tudok szolgálni. :(
Sorry!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen légyszíves egy darab 50 méterest és egy darab nanométert abiztonság kedvéért:papa:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

És mennyi akad :D?

Majd holnap megméred!
Vigyek centit? :)