Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mit szólnál fél négyhez?:P
Négykor indulok, de nyugi, odaérek!:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
De, lehet, csak mondd ki rendesen, hogy hány óra hány perckor! :-))

Uhh, szegény topic, pedig nem vétett semmit :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

:)
Fél négy nálam néha "fél meg négy", vagyis 4.30 :)
Értitek, naaa!
:D

Na akkor Veled sem beszélek meg találkozót!:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
:)
Fél négy nálam néha "fél meg négy", vagyis 4.30 :)
Értitek, naaa!
:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Fel tudlak venni a kolesznél, csak én 4-kor végzek

Hát nemtom, ideérsz kb f4-re

Burce!
Még Õ sem ilyen gyors szerintem.:)
Ha igen, akkor Einstein most nagyon sajnálja, hogy nem ismeri Zedet. Biztos kikérdezné, hogyan csinálta.:D
Zed, menj már vissza az öreggel dumcsizni egy kicsit, nyugtasd meg, hogy jó helyen kapisgál.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

6-9 ig vannak elvileg, tehát biztosan visszaérsz 22:00 ZULUra. Fel tudlak venni a kolesznél, csak én 4-kor végzek, és nem tudom, mi a bánatot csináljak/junk nyitásig. Persze lehet, hogy felhívom õket, talán lehet már ötre menni.

Hát nemtom, ideérsz kb f4-re, akkor elmehetünk enni, meg kocsmázni és szerencsejátékokat játszani, beszólhatunk a pultosoknak is, tovább még egy ötlet, hogy becsengetünk a lakásokba és elfutunk.
Tehát azért el tudjuk ütni az idõt.
Ja meg, ha hamarabb odaérünk és még a néni nem enged mászni, akkor elkezdjük a bemelegítést és... jól bemelegedünk mire mászhatunk! :D Meg még nézhetjük az ifjú titánokat és elleshetjük tõlük a trükköket, bár akkor nekem már nem lesz meg tisztán on-sight minden :-\ :D
Hotmaatnak meg ne higyj, szerintem ez csak az altatós csel. Aztán majd meglátod...
(Én is a múlt héten csak 110-nel tudtam nyomni, vhogy nem éreztem a 130-at, máskor mindig megy. Nem tudom, mi lehet :( )

@Kala: schade, schade. Lesz még legközelebb! (Nekem a mai vizsga után lesz jó levezetés.)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én vizsgáztam ma, szóval király levezetés lenne a holnapi, ha...
...nem vizsgáznék szerdán is :P :(
De pont emiatt nagyon mennék szerdán és/vagy csütörtökön!! Szóljatok, h mi merre!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Én is vagyok a holnapira :), meg elõreláthatólag csüt is jó lenne, de az még messze van.

Bár karomban nem lesz sok erõ, mert vettem tegnap egy ilyen Power Ball izét, amire teljesen rákattantam, de sebaj :)

Majd hogy hogyan megyünk beszéljük meg, én is olyan 4-kor vagy kicsit késõbb tudok szabadulni. A XI ker felõl támadok.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
6-9 ig vannak elvileg, tehát biztosan visszaérsz 22:00 ZULUra. Fel tudlak venni a kolesznél, csak én 4-kor végzek, és nem tudom, mi a bánatot csináljak/junk nyitásig. Persze lehet, hogy felhívom õket, talán lehet már ötre menni.
Ausztria, Kenguruk földje!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Rám számíthatol, Mester! Mondjad hol mikor legyek.

(Most fejbõl nem megy a nyitvatartás, de ha 22.00-re visszaérnék a Petõfi-hídhoz, az elõny lenne.)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Hé vertikál turisták - Hotmaat, Kala, Burce - holnap akkor valaki? Én benne vagyok a csütörtökiben is, de ha valaki holnap is csatlakozna, akkor megyek. Ha nem, akkor BClub
Ausztria, Kenguruk földje!

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

mennyé bicajjal vendégségbe
az mekkora polgárpukkasztás

volt már. barátnõmékhez vacsira voltam hivatalos, tél volt, szüleim nem voltak otthon, hogy elvigyenek. rendes ruha, bor becsusszant a zsákba és gó! :)
napi szinten bicóval járok hozzájuk, nadrág csere és meg van oldva :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Sajna nekem a jõvõhét sem aktuális mert szombaton meló aztán már azaszonyt is meg kéne már nézni él e még:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mennyé bicajjal vendégségbe
az mekkora polgárpukkasztás

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Tegnap és ma is melóztam:(

Jõvõ héten vasárnap mán össze hozhatnánk valami light-osat sajnos szombaton nem érek rá (mán megint vendég:mad:ség)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Tegnap és ma is melóztam:(

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Esetleg a mûkorcsolya gáláról egy vágatlan videót nem lehetne közkincsé tenni:chin::)

Pont Isaszegre be érve ,az elsõ háznál estem.Az udvarban vannak lovak, szerintem még mindig röhögnek a hülye fehér emberem:)
Zoltán hétvégén nem voltatok sehol?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

És akkorát pereceltem hogy még soha:clap:.Ráfutottam a jégre és rájõttem közben ,hogy a másik úton kéne menni.Megpróbáltam :bananadanszerintem némelyik korcsolyás is meg irigyelte volna a piruettet.

Esetleg a mûkorcsolya gáláról egy vágatlan videót nem lehetne közkincsé tenni:chin::)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
a pálinka az jó

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Csak kimerészkedtem az erdõbe,mert a közút nagyon veszélyes volt felénk mivel nagyon nagy köd ereszkedet a környékre.Mentem is vagy 2 1/2órát nagyon állat volt minden hol a leszálló köd az erdõben a kerék alatt ropogót a megfagyott hó.És akkorát pereceltem hogy még soha:clap:.Ráfutottam a jégre és rájõttem közben ,hogy a másik úton kéne menni.Megpróbáltam :bananadanszerintem némelyik korcsolyás is meg irigyelte volna a piruettet.De hál isten nem lett nagyobb baj csak a térdem fáj egy kicsit.Úgy hogy most pálinkával gyógyítom.Azért jól éreztem magam.