Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Dante uram km-ben és szintben kifejezve ez a mekkora tt?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Munkásököl, vasököl, oda teszi a súlyt, ahová köll.
Munkásököl, vasököl, oda sújt, ahová köll.

(készülök a Téli Mátrára)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Valaki nagyon kipihente magát:wallbange

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha hozzávágsz egy egy 10 kilós vasdarabot egy másik 0 kilós vasdarabhoz, akkor súlyt sújtasz. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

zee, te minek viszel magaddal gyümölcsöket a túrára? :)
Charon, de béne vagy! :D

Vinnék én lisztkukacot is :glaszcze::rotfl:

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Porig vagyok sújtva... Remélem a sújtot legalább "j"-vel írják.....
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Péceli dombokban én vagyok az egyik fõgonosz, de nem ajánlanám most, mivel agyagos a terep, s a tegnapi futásom tapasztalatai is azt mutatták, hogy teljesen reménytelen tekerésre. (még) Országútizni szoktunk, de azt csak akkor ajánlom, ha van is bringád hozzá, mert bár nem túl kemény a tempó, azért montival az életedért küzdenél, még szélárnyékban is. Viszont megfelelõ bicajjal nagyon félni nem kell, maximum kerülöd a szélfogó szerepkört. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Húúúú Zezoltanoo ne haragudj én még a péceli domboknál ragadtam... .. szóval valahogy nem is láttam, hogy már egy ideje a Mátráról van szó.... tök ciki... na így is köszönöm, hogy felajánlottad, hogy elviszel meg minden de én szentül meg voltam gyõzõdve, hogy még mindig sebsanyi és a péceli dombokról van szó... Kiszel Tünde után én vagyok az elsõ bizonyíték arra, hogy van élet az agyhalál után is...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Ez TT, tehát gyalog és terep. Mi futjuk. Legalábbis úgy kezdjük, s a végére meglátjuk, hogy futásnak lehet-e nevezni a mozgásunkat.

Te is rajta vagy a listán. Charon vadászbalesetben fog eltenni láb alól. Már persze, ha nem hibázza el :D

Mi a terv, országút vagy terep?Ja és merre?

Ha azon gondolkozol, hogy bringa, szerintem felejtsd el. Rengetegen indulnak rajta, az elsõ 5-10 km olyan, mint egy pláza.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ez TT, tehát gyalog és terep. Mi futjuk. Legalábbis úgy kezdjük, s a végére meglátjuk, hogy futásnak lehet-e nevezni a mozgásunkat.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
zee, te minek viszel magaddal gyümölcsöket a túrára? :)
Charon, de béne vagy! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Én benne vagyok a hétvégi Mátrás buliban de azért remélem inkább a hó esik majd és nem az esõ. Görögdinnye hozzám beférsz.

Hmm, pedig akkor izgalmas, amikor jeges a föld, mint tavaly. Majdnem elvéreztem rajta - ez most szó szerint értendõ.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én benne vagyok a hétvégi Mátrás buliban de azért remélem inkább a hó esik majd és nem az esõ. Görögdinnye hozzám beférsz.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Zsizsi a jeti.
Zed a Keresztapa.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Pitechust reggel majdnem elütöttem autóval, mert a szakadó esõben is fut a hármas úton.
De félreugrott ;)

Ha jól értem, már megint elhibázta, kedves Charon. Holnapig adok végsõ határidõt a célszemély kiiktatására, különben kénytelen leszek mást megbízni a munkával. Egy profi számára ez nem jó ajánlólevél. Természetesen továbbra is fennáll, hogy balesetnek kell tûnnie. :snajper:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...
De félreugrott ;)

A szemét!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Zum Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.

Ha már futó... Pitechust reggel majdnem elütöttem autóval, mert a szakadó esõben is fut a hármas úton.
De félreugrott ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
asszem én leszek
gyalog
rövid

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Hétvégén Téli Mátra! Oda nem jöttök? 4-5 órán belül lezavarjuk. :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

de úgyis a steelers nyer :P

Hát a papír forma Bennéknek kedvez,de vannak csodák ahogy Faragó Ricsi szokta mondani Ez az rájátszás