Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ha csöpög még igen, az nem a leszakad az ég kategória:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Ha esik akkor is mentek??

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Hát szerintem arra el se lehet tévedni:)

Sejtettem, hogy a memóriámmal lehet valami gond. :chin:

Holnap 10-kor ott leszek...

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Mivel Dinnyében merült fel az ötlet még hét elején, õ tuti jön, Mondta is.
Zsizsi Te gyógyulj! Dante meg úgyse jön, meeeert...úgyse nem... :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ha nem szakad le az ég én biztos megyek szerintem ronin is dantéról nem hallottam zsizsi még lábadozik és ma tekert szerintem holnap rá fér a pihenés. Görödinnye is tekert és a tesóival bértakarítást vállal, mármint õ a pénzt számlálja a tesói meg a rabszolgák:scared::P

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Most értem csak netközelbe. No, a következõt beszéltük Dinnyével:
10kor találka Hûvösvölgyben, ott ahol az utca zsákutcában végzõdik, és egy sorompó után jön a gyalogösvény (fehér, murvás) - ez az ösvény vezet fel a vitorlázóreptérhez. Az utca neve Páfrány utca (ez a Pasaréti út folytatása).

kb itt: térkép remélem sikerül

Ám abban maradtunk végül, hogyha esik (vagy egész éjszaka látható jelentõs mennyiségû csapadék hullott) akkor nem megyünk.

Adok egy számot: 30/309-8291

Akkor ki jönne?
Dinnye, Zeezoo és Ronin? Zsizsi??? :P Dante?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Hát szerintem arra el se lehet tévedni:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Zeezoltano,
a Nagy-kopaszra emlékezetbõl tekertél fel, vagy volt térképed?
Mert amikor elõször mentem arra egymagam, akkor kb. csak harmadik nekifutásra találtam meg a helyes ösvényeket. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
:D :D :D

Jön még kutyára...!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Megszólal az egyik trottyos:
tudod kedves Zoltán, mint azt mondtátok, felmentésem van, mivel még gyógyuló - gyagyuló? - félben vagyok és még mindig gyógyszert szedek.
De! Míg Visegrádon vártunk Titeket - :D - megígértem Tiggernek - aki elõbb el akart indulni, hogy ne várjunk rá - hogy vele együtt tekerek fel, csak maradjon együtt a csapat.
Na de egy a lényeg! Jó volt Veled beszélgetni! :D

Görögdinnye! Te még most is pörögsz! Úgy hogy ne mond nekem, hogy elfáradtál! ;) Hogy lehet Téged lecsillapítani!? :D

Még szerencse, hogy odaértetek elõbb Visegrádra, fele távot levágva.:)

Nyafka öregek! :D

Mondtuk-mondtuk, de erre nem voltál beteg, mi? Te .... :swinia:!:D
Most meg bujkálsz Tig háta mögött.
Nem volt semmi probléma, jó volt minden úgy ahogy volt, a lényeg hogy ugrasz a szurkákra és magadra ismertél a trottyos szóban. Ez nekem elég.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ugye. :)
Mosogatás, porszívózás, portörölgetés. Mind rekreációs tevékenység. ;) Akkor mikor bringázol, az neked tényleg igazi kikapcsolódás!

ps.: valóban tesóid élnek rabszolgasorsban? :D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Lecsillapítás receptek: porszívózás, portörlés, mosogatás (na erre ugye lehetne huhogni, de szerencsére itt van a két rabszolgasorsban élõ tesóm). Ha holnap olyan sz... r idõ lesz, arra nincs megfelelõ cuccom: kamásli, esõnadrág..ilyenek. Makka meg nem veszi fel a telefont... :( Ki gondolná, hogy két napig nem bírja ki, hogy ne essen:blowup::blowup:

Zsizsi: Most tedd a szívedre a kezed: Ugye már lezuhanyoztál???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nem, nem is bírtam volna! Ahhoz még kevés volt a kraft. Az antibiotikumok meg a takonykór megtette a hatását. De hát, azért lesz ez jobb is. ;)

Várpalotai rettenetesre: jöhet! :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Dinnye gyere vasárnap is hátha lelassul benned az örökmozgó.
Zsizsi bahátom remélem nem hajtottad túl magad tudod a mi korunkban már vigyázni kell:)
A Várpalotai Sirius Maraton szervezõi tették fel ezt a költõi kérdést. Én megyek:)

Egyenlõre csak felmérési szinten:
Mennyire életképes a szemetekben egy kemény - sáros, patakba be-ki, köves, sziklás, erdei földes- túlélõ verseny vagy túra? Megfelelõ érdeklõdõ esetén Várpalotán megoldható lenne ennek a megszervezése. Esetlegesen a káposztáskocka is megoldható . Véleményeteket, ötleteiteket, hozzászólásaitokat, elõre is köszönjük.

Üdvözlettel: A szervezõk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Megszólal az egyik trottyos:
tudod kedves Zoltán, mint azt mondtátok, felmentésem van, mivel még gyógyuló - gyagyuló? - félben vagyok és még mindig gyógyszert szedek.
De! Míg Visegrádon vártunk Titeket - :D - megígértem Tiggernek - aki elõbb el akart indulni, hogy ne várjunk rá - hogy vele együtt tekerek fel, csak maradjon együtt a csapat.
Na de egy a lényeg! Jó volt Veled beszélgetni! :D

Görögdinnye! Te még most is pörögsz! Úgy hogy ne mond nekem, hogy elfáradtál! ;) Hogy lehet Téged lecsillapítani!? :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin is jön vele is itt egyeztetünk kb 9.-kor lesz gép közelben

Holnap benne vagyok a tekerésben, ahogy visszaolvastam valamiféle HHH van kibontakozóban. Úgy igazából nem lehet most tervezni, mert tuti, hogy csak a helyszínen derül ki mennyire járható amerre menni készülünk. De ha már HHH, akkor elmehetnék onnan Nagyszénásra. Õsszel PTamás és Kala vezetett el oda, az útvonalra csak félig emlékszem, de akár újra elmehetnék arra. Legfeljebb nem találjuk meg. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Köszönöm mindenkinek a mai túrát, és hogy elviseltetek.Most éppen tömöm magamba a második mindennel felturbósított meleg szendót nyam :)

Mi köszönjük, hogy eljöttél. Ne aggódj magad miatt, volt már nálad sokkal rosszabb túratársunk is, minden szempontból.
Na, szóval jólesett a mai kis tekergés, meglepõdtem, hogy nem is fáradtam el, lazán ment nagytányéron minden.
Bezzeg akik tegnap levénembereztek, azokat alig gyõztük várni és kisérgetni.:D A két trottyos.:P
Tigger is újra ellátogatott a brigádba, jó hogy ott volt.
Oldbike persze megint elõkerült, ahogy szokott.:)
Az idõ kicsit borongós volt, de megúsztuk esõ nélkül és végül is csak indulásnál fáztam egy kicsit. Megijedtem, hogy alulöltöztem, de mire Szentendrére értünk, javult az idõ.
Ma alig fotóztam, de emlékeztetõnek néhány kép ITT

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin is jön vele is itt egyeztetünk kb 9.-kor lesz gép közelben

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Makka a Hûvösvölgyben szeretett volna találkozni 10 fele. HOlnapra hideget mondott:
"Éjszaka délnyugat felõl tovább vastagszik a felhõtakaró, amibõl nyugaton és északon többfelé, másutt szórványosan várható esõ, zápor. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, fõként az Alföldön olykor erõs lesz; az Alpokalján és északkeleten ugyanakkor mérsékelt marad, így ezeken a tájakon néhol ködfoltokra is számítanunk kell."
Köszönöm mindenkinek a mai túrát, és hogy elviseltetek.Most éppen tömöm magamba a második mindennel felturbósított meleg szendót nyam :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én se tudom hogy dupláztam.

Holnapi túrára hol és mikor legyen a tali?