Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Posted 2009. February 07. - 23:20

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. February 07. - 23:18

Posted 2009. February 07. - 23:16

Hát szerintem arra el se lehet tévedni:)
Sejtettem, hogy a memóriámmal lehet valami gond. :chin:
Holnap 10-kor ott leszek...
Posted 2009. February 07. - 23:16

Zsizsi Te gyógyulj! Dante meg úgyse jön, meeeert...úgyse nem...

Posted 2009. February 07. - 23:13

Posted 2009. February 07. - 23:06

10kor találka Hûvösvölgyben, ott ahol az utca zsákutcában végzõdik, és egy sorompó után jön a gyalogösvény (fehér, murvás) - ez az ösvény vezet fel a vitorlázóreptérhez. Az utca neve Páfrány utca (ez a Pasaréti út folytatása).
kb itt: térkép remélem sikerül
Ám abban maradtunk végül, hogyha esik (vagy egész éjszaka látható jelentõs mennyiségû csapadék hullott) akkor nem megyünk.
Adok egy számot: 30/309-8291
Akkor ki jönne?
Dinnye, Zeezoo és Ronin? Zsizsi???

Posted 2009. February 07. - 23:04

Posted 2009. February 07. - 23:02

a Nagy-kopaszra emlékezetbõl tekertél fel, vagy volt térképed?
Mert amikor elõször mentem arra egymagam, akkor kb. csak harmadik nekifutásra találtam meg a helyes ösvényeket.

Posted 2009. February 07. - 22:12

Posted 2009. February 07. - 22:06

Megszólal az egyik trottyos:
tudod kedves Zoltán, mint azt mondtátok, felmentésem van, mivel még gyógyuló - gyagyuló? - félben vagyok és még mindig gyógyszert szedek.
De! Míg Visegrádon vártunk Titeket -- megígértem Tiggernek - aki elõbb el akart indulni, hogy ne várjunk rá - hogy vele együtt tekerek fel, csak maradjon együtt a csapat.
Na de egy a lényeg! Jó volt Veled beszélgetni!
Görögdinnye! Te még most is pörögsz! Úgy hogy ne mond nekem, hogy elfáradtál!Hogy lehet Téged lecsillapítani!?
Még szerencse, hogy odaértetek elõbb Visegrádra, fele távot levágva.

Mondtuk-mondtuk, de erre nem voltál beteg, mi? Te .... :swinia:!Nyafka öregek!

Most meg bujkálsz Tig háta mögött.
Nem volt semmi probléma, jó volt minden úgy ahogy volt, a lényeg hogy ugrasz a szurkákra és magadra ismertél a trottyos szóban. Ez nekem elég.

Posted 2009. February 07. - 21:59

Mosogatás, porszívózás, portörölgetés. Mind rekreációs tevékenység.

ps.: valóban tesóid élnek rabszolgasorsban?

Posted 2009. February 07. - 21:49

Zsizsi: Most tedd a szívedre a kezed: Ugye már lezuhanyoztál???
Posted 2009. February 07. - 21:47

Várpalotai rettenetesre: jöhet!

Posted 2009. February 07. - 21:39

Zsizsi bahátom remélem nem hajtottad túl magad tudod a mi korunkban már vigyázni kell:)
A Várpalotai Sirius Maraton szervezõi tették fel ezt a költõi kérdést. Én megyek:)
Egyenlõre csak felmérési szinten:
Mennyire életképes a szemetekben egy kemény - sáros, patakba be-ki, köves, sziklás, erdei földes- túlélõ verseny vagy túra? Megfelelõ érdeklõdõ esetén Várpalotán megoldható lenne ennek a megszervezése. Esetlegesen a káposztáskocka is megoldható . Véleményeteket, ötleteiteket, hozzászólásaitokat, elõre is köszönjük.
Üdvözlettel: A szervezõk.
Posted 2009. February 07. - 21:34

tudod kedves Zoltán, mint azt mondtátok, felmentésem van, mivel még gyógyuló - gyagyuló? - félben vagyok és még mindig gyógyszert szedek.
De! Míg Visegrádon vártunk Titeket -

Na de egy a lényeg! Jó volt Veled beszélgetni!

Görögdinnye! Te még most is pörögsz! Úgy hogy ne mond nekem, hogy elfáradtál!

Posted 2009. February 07. - 21:13

Ronin is jön vele is itt egyeztetünk kb 9.-kor lesz gép közelben
Holnap benne vagyok a tekerésben, ahogy visszaolvastam valamiféle HHH van kibontakozóban. Úgy igazából nem lehet most tervezni, mert tuti, hogy csak a helyszínen derül ki mennyire járható amerre menni készülünk. De ha már HHH, akkor elmehetnék onnan Nagyszénásra. Õsszel PTamás és Kala vezetett el oda, az útvonalra csak félig emlékszem, de akár újra elmehetnék arra. Legfeljebb nem találjuk meg.

Posted 2009. February 07. - 20:33

Köszönöm mindenkinek a mai túrát, és hogy elviseltetek.Most éppen tömöm magamba a második mindennel felturbósított meleg szendót nyam
Mi köszönjük, hogy eljöttél. Ne aggódj magad miatt, volt már nálad sokkal rosszabb túratársunk is, minden szempontból.
Na, szóval jólesett a mai kis tekergés, meglepõdtem, hogy nem is fáradtam el, lazán ment nagytányéron minden.
Bezzeg akik tegnap levénembereztek, azokat alig gyõztük várni és kisérgetni.

Tigger is újra ellátogatott a brigádba, jó hogy ott volt.
Oldbike persze megint elõkerült, ahogy szokott.

Az idõ kicsit borongós volt, de megúsztuk esõ nélkül és végül is csak indulásnál fáztam egy kicsit. Megijedtem, hogy alulöltöztem, de mire Szentendrére értünk, javult az idõ.
Ma alig fotóztam, de emlékeztetõnek néhány kép ITT
Posted 2009. February 07. - 19:54

Posted 2009. February 07. - 19:41

"Éjszaka délnyugat felõl tovább vastagszik a felhõtakaró, amibõl nyugaton és északon többfelé, másutt szórványosan várható esõ, zápor. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, fõként az Alföldön olykor erõs lesz; az Alpokalján és északkeleten ugyanakkor mérsékelt marad, így ezeken a tájakon néhol ködfoltokra is számítanunk kell."
Köszönöm mindenkinek a mai túrát, és hogy elviseltetek.Most éppen tömöm magamba a második mindennel felturbósított meleg szendót nyam

Posted 2009. February 07. - 15:28

Holnapi túrára hol és mikor legyen a tali?