Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Megjöttem én is, az esõ a végén elkapott, de legalább lemosta a sarat a külsõrõl.
Zeezoltano, arra a sokcsúcsos túrára benevezek már most, visszavágót kell adnom a Budai hegyeknek, mert ma nagyon kifogtam rajtam. Öt órát mentünk ma, ami nekem legalább tíznek tûnt. :)

Mai képek: http://picasaweb.goo...feat=directlink

ma legalább nem a hótól lett tele a pedál:)Nagyon jó idõtök volt.sajnálom hogy ez kimaradt:mad:
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Megjöttem én is, az esõ a végén elkapott, de legalább lemosta a sarat a külsõrõl.
Zeezoltano, arra a sokcsúcsos túrára benevezek már most, visszavágót kell adnom a Budai hegyeknek, mert ma nagyon kifogtam rajtam. Öt órát mentünk ma, ami nekem legalább tíznek tûnt. :)

Mai képek: http://picasaweb.goo...feat=directlink

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ja hála istennek az esõ megvárta míg befejezzük a túrát útban a Kövérhegyre egyöntetûen szakadt rólunk a víz nem tudom hány fok volt de nem februári volt az idõ az biztos.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Nah ez jó kis túra volt, köszi az idegenvezetést! :)
A Zsíros hegyre mentünk, onnan a Nagy szénásra és le Nagykovácsiba. Onnan pedig aszfalton vissza a Hûvösvölgybe.
Remélem jól mondom, ha nem, majd kijavít valaki. Én most voltam arra elõször, tetszett a hely, jó kis ösvények vannak. Nincsenek nagy kövek, lehet küldeni lefelé! :) Csak ne kéne 3/4 órát autózni Pesten mire odajutok.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na kérem újra itthon jó kis túra volt a mai Bár erõnlétileg egyikünk sem volt a topon Szépen tatás tempóban tekertük le a a távot A vég cél a Nagyszénás volt Zsíroshegy? érintésével , nekem volt egy olyan ötletem a Nagyszénáson hogy támadjuk meg a Nagykopaszt de ez az ötletem támogatás híján elenyészett.Az esõ engem megkimélt akkor kezdet esni mikor beültem a kocsiba :)De nem adom fel! A következõ túra útvonal HHH-Hárshegyi kilátó-Nagykopasz kilátó-Nagyszénás-Kövérhegy-HHH
Remélem nem leszek egyedül:)
http://zeezoltano.fo...s/albumid/90136 Képek a mai túráról.:)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Jó volt, számomra rövid, de annál kalandosabb, én végül lecsaptam solymár felé, többiek elvileg nekimentek a nagyszénásnak, de nem voltak túl lelkesek erõnlétileg :) Meglássuk. Zoli erõsen dokumentálta a fõ mozzanatokat, úgyhogy ha õ is úgy akarja, akkor senki nem marad le semmirõl ;)

Kc: a felszerelésed alapján simán bekajáltam volna, ha aztmondod, vígan nyomod a százas maratonokat :D Jól emlékszem, hogy te mentél Finno-ba tanulni? Csak mert én is kacsintgatok egy skandináv egyetem felé és érdekelnének a tapasztalataid. (jöhet privibe)

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Húú, nagyon királyságosan jó volt a mai. Idõ kiváló, társaság kiváló, sár volt egy "pici", de nem vészes, kutya túlélte :P Én úgy érzem, h most így év/szezon elején ekkora távra és szintre vagyok belõve - ami még komfortos nekem (tudnék én többet is menni, de az már nem esne jól (közben), max a végén, h "de jó végigmentem"). Na de reméljük, h ez a táv az idõ múlásával növekszik - és vele együtt Lucky távja is :)

Réka: jó, h mentünk!

KeX: örülök, h újra láttalak! Annak még jobban, h szerinted fejlõdtem (abban mindenképp h most már van bringás gatyám, és spd-m :P)

Zeezo: merre mentetek tovább?? Nem kapott el titeket semmilyen felhõ??

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Makka köszi! A többiektõl meg sorry, terepen nem vagyok túl ügyes, sárban meg kimondottan gáááááááááááááááááz e van :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Áh, maradt még! :D Errõl a bicórol kivételesen nem szedem le. /De speciel meg sem néztem, hány kilcsit tekertünk./

nekem volt 63 (ebbõl lejön 1,8 amit a hídnál köröztem amíg vártm) meg 800 szint. ehhez hozzájön nektek a sztendre bfok 2x (gyanítom az legalább 60) szal kb jó a 120. aszfaltosoknak meg még egy 80-100 szint.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Mi is megyünk :) Már készülõdünk...és csokit eszek :P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Zsizsi, ezt a képet meg elmentettem, s ha csíntalankodnak majd a jövendõbeli csemetéim, akkor majd jól elõveszem nekik :)

Kex! Van még a gyûjteményemben hasonló, nevelõ célzatú fotó! Ha érdekel...:P

Ki az a dáthás ebber ott elöl dagy szemekkeee? :D
Tudom, jön még kutyára dér.. meg teherautó. :)

Kûzdve náthával, s takonyal, megkûzdöttem a Pilissel, s nem a Bakonyal! :D
/Szemelvények a "Zsizsi reggeli rémségei" címû rímes könyvbõl/

akkor az vót vagy 120km.
((bocs, olvastam, hogy a km óráidat beledaráltad a bejglibe karácsonykor és megetted. :) )

Áh, maradt még! :D Errõl a bicórol kivételesen nem szedem le. /De speciel meg sem néztem, hány kilcsit tekertünk./

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
NEm esik :) EGyenlõre, akkor a sorompónál 10:00-kor (már kávézom) leszek
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A hûvösvölgyi út végén van stop shop ott teszem le a kocsit mert az viszonylagosan védett.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Zeezoltano, kocsival meddig jössz be? Mert a találkahelyig tekerhetnénk együtt Óbudáról. Úgy tûnik az égiek megkímélnek minket a nagyobb esõtõl.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts

Aszfalton az alábbi:
Budafok (VV-nek és nekem) - UVH - Szentendre - Dömör-kapu - Királykúti-nyereg - (itt szétvált a társaság, egyik része aszfalton ment Pilismarótnak, onnan Visegrádra, a másik fele Dömös felé dózeren le Visegrádra) - Visegrád - Papp-rét - Szentendre - UVH - Budafok.

akkor az vót vagy 120km.
((bocs, olvastam, hogy a km óráidat beledaráltad a bejglibe karácsonykor és megetted. :) )

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Ki az a dáthás ebber ott elöl dagy szemekkeee? :D
Tudom, jön még kutyára dér.. meg teherautó. :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
3h-s mucsacsosz és mucsacsinaz, ha kegyeitek megtûrnek egy prófétát és egy kexet rajta, akkor a holnap én is csatlakoznék egy egészségügyi tekerésre! (csak esõ ne...)

Feltöltött kép

Zsizsi, ezt a képet meg elmentettem, s ha csíntalankodnak majd a jövendõbeli csemetéim, akkor majd jól elõveszem nekik :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Aszfalton az alábbi:
Budafok (VV-nek és nekem) - UVH - Szentendre - Dömör-kapu - Királykúti-nyereg - (itt szétvált a társaság, egyik része aszfalton ment Pilismarótnak, onnan Visegrádra, a másik fele Dömös felé dózeren le Visegrádra) - Visegrád - Papp-rét - Szentendre - UVH - Budafok.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts
mai túrázóktól kérdezném, mi volt az útvonal véggül?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Határozottan esõs idõjárás esetén részemrõl is visszalépés lesz, reggel majd kiderül, hogy beborul-e a holnapi menet.