Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ma csúszás volt bicó helyett, holnap de. viszont Pixellel tervezünk egy velõs budai kört, úgyhogy lesz beszámoló.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

ma délután egy laza 3h-s veretés a friss hóban. valaki? olyan 2-f3 körül indulok

Milyen volt a hóviszony? Bringával járható vagy felejtõs a történet egy darabig?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ma délután egy laza 3h-s veretés a friss hóban. valaki? olyan 2-f3 körül indulok

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Mai képek itt . Dobogókõre készültem, de Lajos forrás után a túl nagy hó miatt visszafordultam és a Kõ-hegy felé vettem az irányt.

Látom bevállik az új gép:)ma többet fényképeztél mint mentél:clap:Nyagyon jó képek bár az utolsó szomorú :cry:
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Mai képek itt . Dobogókõre készültem, de Lajos forrás után a túl nagy hó miatt visszafordultam és a Kõ-hegy felé vettem az irányt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi sajnos a hóban nem indultunk el, szóval egy lanyha 90 perces cross-futás lett a vége. Átmozgatni pont jó. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin, megvan az új fotómasina? Akkor hajrá! :D
Jól látom, KeX-mester kinyírt egy XTR váltót? Hûûûazannya...:P

Igen, végre tudtam venni egy új fotómasinát, ma kattogtattam is vele Lajos forrás, Kõ-hegy környékén. Majd közzé teszem itt is.
Kex-nek a váltója a múlt héten nem lett totálkár, miután megtalálta a váltógörgõt, visszaszerelte és simán gurult tovább.

Kíváncsi vagyok, a répáshutai különítmény vajon tudott-e arrafelé terepen tekerni???

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Jajj, de negatív lett kedves kolléga. Pedig én igazán csak neked akarok kedveskedni azzal, hogy elmondom, hogy mi milyen jól érezzük magunkat :P
Ráadásul nemrég fejezték be Szlovákia legnagyobb funparkját Jasnán, majd elmesélem utólag, milyen volt ;)
Most már beláthatod, nagy hiba volt kimenni a legális drogok hazájába. Szerintem menj el, szívj egy spanglit, mielõtt szétvet a düh és az irígység :D
Na nem húzlak többet, mert hazajössz és végem lesz, mint a botnak...

Üss még, üss! :D

De tudod, nem vagyok én olyan, örülök annak is, ha te örülsz, szóval jó havat, jó csúszásokat :-) ...mûködõ felvonókat, kis sorokat ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Na lassan én is indulok havat látni hogy még oda érjek munkaidõben (ez csak Zsizsinek aki halálra dolgoztatna ha tehetné:D):wyjezdzamPestiek:cool2:

tegnap amúgy nem sok hó mutatkozott a környéken

ma már állítólag van bõven :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na lassan én is indulok havat látni hogy még oda érjek munkaidõben (ez csak Zsizsinek aki halálra dolgoztatna ha tehetné:D):wyjezdzamPestiek:cool2:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

ay olyan amiben kevés a hús és sok a lé....szal nem jó semmire :)

:rofl:

Mennyivel más így havasan, nincs egy hete hogy arra jártunk és akkor porszáraz volt a pálya! :)

Jut most Nektek is a Bükkben! :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Bringást azért látott ma a hegy :)
A budai-hg képeit látva kedvet kaptam,hogy tekerjek egy kört.Szikrázó napsütéssel fogadott a hegység ezzel felejtette velem,hogy nem tartozik a kedvenceim közé.A remete szurdok-r.hegy-K-zsíros hegy-S-hüvösvölgy volt az útvonal.A hó kb. 5-10 cm magasságban fedi az utakat de több helyen jéggel is találkoztam.Csak a ropogó hóra elõbukkanó kutyák zavarták a bringázást.A remete hegyre a K-en elég húzós a feljutás a meredeksége miatt és a napsütés által felolvadt talaj miatt.A többi út tiszta élménybringázás volt.
http://picasaweb.goo...meteZsirosHegy#

Mennyivel más így havasan, nincs egy hete hogy arra jártunk és akkor porszáraz volt a pálya! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Napok óta azon gondolkodom, milyen "pöriket" megy Dante?
Hogyan kell azt csinálni!? :confused:
Nekem eddig pörit, csak ennem sikerült. Hát még a "hosszú pöri"...???

ay olyan amiben kevés a hús és sok a lé....szal nem jó semmire :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Napok óta azon gondolkodom, milyen "pöriket" megy Dante?
Hogyan kell azt csinálni!? :confused:
Nekem eddig pörit, csak ennem sikerült. Hát még a "hosszú pöri"...???

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Na gyermekeim, hétvégén már otthon leszek, szóval retteghettek
belevertem egy hét alatt egy 800-at a bicóba.

Ezt most vegyük fenyegetésnek?:scared:
Miért bántod szegény biciklit? Nem bírta a szembeszelet?:)
Hétvégén inkább csináld meg a cuccodat gépen, rád várok!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Tudod, én meg amikor ilyeneket olvasok, csak az jut eszembe: "elmész te a *icsába" :D

Jajj, de negatív lett kedves kolléga. Pedig én igazán csak neked akarok kedveskedni azzal, hogy elmondom, hogy mi milyen jól érezzük magunkat :P
Ráadásul nemrég fejezték be Szlovákia legnagyobb funparkját Jasnán, majd elmesélem utólag, milyen volt ;)
Most már beláthatod, nagy hiba volt kimenni a legális drogok hazájába. Szerintem menj el, szívj egy spanglit, mielõtt szétvet a düh és az irígység :D
Na nem húzlak többet, mert hazajössz és végem lesz, mint a botnak...
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na gyermekeim, hétvégén már otthon leszek, szóval retteghettek, mehetünk laza pörikre! Jó hosszúkat mentem, megnõtt kicsit a kilóméterszámom, belevertem egy hét alatt egy 800-at a bicóba.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV, itt a kutyás témára gondoltál? Mert ha igen, akkor hol az a topic, engem érdekel.
Tényleg csinálhatnánk kutyás/bringás túrákat is. Én (mi) benne lennénk ;)

Tessék!
http://forum.bikemag...read.php?t=2420

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Bringást azért látott ma a hegy :)
A budai-hg képeit látva kedvet kaptam,hogy tekerjek egy kört.Szikrázó napsütéssel fogadott a hegység ezzel felejtette velem,hogy nem tartozik a kedvenceim közé.A remete szurdok-r.hegy-K-zsíros hegy-S-hüvösvölgy volt az útvonal.A hó kb. 5-10 cm magasságban fedi az utakat de több helyen jéggel is találkoztam.Csak a ropogó hóra elõbukkanó kutyák zavarták a bringázást.A remete hegyre a K-en elég húzós a feljutás a meredeksége miatt és a napsütés által felolvadt talaj miatt.A többi út tiszta élménybringázás volt.
http://picasaweb.goo...meteZsirosHegy#

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Most már be kéne fejezni az offtopic megnyilatkozásokat.:)
Van kapcsolódó topic, ott tessék tárgyalni!

VV, itt a kutyás témára gondoltál? Mert ha igen, akkor hol az a topic, engem érdekel.
Tényleg csinálhatnánk kutyás/bringás túrákat is. Én (mi) benne lennénk ;)