Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Posted 2009. February 19. - 00:19

Posted 2009. February 18. - 19:54

ma délután egy laza 3h-s veretés a friss hóban. valaki? olyan 2-f3 körül indulok
Milyen volt a hóviszony? Bringával járható vagy felejtõs a történet egy darabig?
Posted 2009. February 18. - 10:10

Posted 2009. February 15. - 21:32

Látom bevállik az új gép:)ma többet fényképeztél mint mentél:clap:Nyagyon jó képek bár az utolsó szomorú :cry:Mai képek itt . Dobogókõre készültem, de Lajos forrás után a túl nagy hó miatt visszafordultam és a Kõ-hegy felé vettem az irányt.
Posted 2009. February 15. - 17:42

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2009. February 15. - 16:21

Ronin, megvan az új fotómasina? Akkor hajrá!
Jól látom, KeX-mester kinyírt egy XTR váltót? Hûûûazannya...
Igen, végre tudtam venni egy új fotómasinát, ma kattogtattam is vele Lajos forrás, Kõ-hegy környékén. Majd közzé teszem itt is.
Kex-nek a váltója a múlt héten nem lett totálkár, miután megtalálta a váltógörgõt, visszaszerelte és simán gurult tovább.
Kíváncsi vagyok, a répáshutai különítmény vajon tudott-e arrafelé terepen tekerni???
Posted 2009. February 13. - 14:28

Üss még, üss!Jajj, de negatív lett kedves kolléga. Pedig én igazán csak neked akarok kedveskedni azzal, hogy elmondom, hogy mi milyen jól érezzük magunkat
Ráadásul nemrég fejezték be Szlovákia legnagyobb funparkját Jasnán, majd elmesélem utólag, milyen volt
Most már beláthatod, nagy hiba volt kimenni a legális drogok hazájába. Szerintem menj el, szívj egy spanglit, mielõtt szétvet a düh és az irígység
Na nem húzlak többet, mert hazajössz és végem lesz, mint a botnak...

De tudod, nem vagyok én olyan, örülök annak is, ha te örülsz, szóval jó havat, jó csúszásokat :-) ...mûködõ felvonókat, kis sorokat ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2009. February 13. - 14:18

tegnap amúgy nem sok hó mutatkozott a környékenNa lassan én is indulok havat látni hogy még oda érjek munkaidõben (ez csak Zsizsinek aki halálra dolgoztatna ha tehetné
):wyjezdzamPestiek:cool2:
ma már állítólag van bõven

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. February 13. - 13:28

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. February 13. - 13:25

:rofl:ay olyan amiben kevés a hús és sok a lé....szal nem jó semmire
Jut most Nektek is a Bükkben!Mennyivel más így havasan, nincs egy hete hogy arra jártunk és akkor porszáraz volt a pálya!

Posted 2009. February 13. - 13:08

Mennyivel más így havasan, nincs egy hete hogy arra jártunk és akkor porszáraz volt a pálya!Bringást azért látott ma a hegy
A budai-hg képeit látva kedvet kaptam,hogy tekerjek egy kört.Szikrázó napsütéssel fogadott a hegység ezzel felejtette velem,hogy nem tartozik a kedvenceim közé.A remete szurdok-r.hegy-K-zsíros hegy-S-hüvösvölgy volt az útvonal.A hó kb. 5-10 cm magasságban fedi az utakat de több helyen jéggel is találkoztam.Csak a ropogó hóra elõbukkanó kutyák zavarták a bringázást.A remete hegyre a K-en elég húzós a feljutás a meredeksége miatt és a napsütés által felolvadt talaj miatt.A többi út tiszta élménybringázás volt.
http://picasaweb.goo...meteZsirosHegy#

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. February 13. - 12:45

ay olyan amiben kevés a hús és sok a lé....szal nem jó semmireNapok óta azon gondolkodom, milyen "pöriket" megy Dante?
Hogyan kell azt csinálni!? :confused:
Nekem eddig pörit, csak ennem sikerült. Hát még a "hosszú pöri"...???

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. February 12. - 22:38

Hogyan kell azt csinálni!? :confused:
Nekem eddig pörit, csak ennem sikerült. Hát még a "hosszú pöri"...???
Posted 2009. February 12. - 21:28

Na gyermekeim, hétvégén már otthon leszek, szóval retteghettek
belevertem egy hét alatt egy 800-at a bicóba.
Ezt most vegyük fenyegetésnek?:scared:
Miért bántod szegény biciklit? Nem bírta a szembeszelet?

Hétvégén inkább csináld meg a cuccodat gépen, rád várok!
Posted 2009. February 12. - 20:36

Tudod, én meg amikor ilyeneket olvasok, csak az jut eszembe: "elmész te a *icsába"
Jajj, de negatív lett kedves kolléga. Pedig én igazán csak neked akarok kedveskedni azzal, hogy elmondom, hogy mi milyen jól érezzük magunkat

Ráadásul nemrég fejezték be Szlovákia legnagyobb funparkját Jasnán, majd elmesélem utólag, milyen volt

Most már beláthatod, nagy hiba volt kimenni a legális drogok hazájába. Szerintem menj el, szívj egy spanglit, mielõtt szétvet a düh és az irígység

Na nem húzlak többet, mert hazajössz és végem lesz, mint a botnak...
Posted 2009. February 12. - 20:27

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2009. February 12. - 19:48

Tessék!VV, itt a kutyás témára gondoltál? Mert ha igen, akkor hol az a topic, engem érdekel.
Tényleg csinálhatnánk kutyás/bringás túrákat is. Én (mi) benne lennénk
http://forum.bikemag...read.php?t=2420
Posted 2009. February 12. - 19:45

A budai-hg képeit látva kedvet kaptam,hogy tekerjek egy kört.Szikrázó napsütéssel fogadott a hegység ezzel felejtette velem,hogy nem tartozik a kedvenceim közé.A remete szurdok-r.hegy-K-zsíros hegy-S-hüvösvölgy volt az útvonal.A hó kb. 5-10 cm magasságban fedi az utakat de több helyen jéggel is találkoztam.Csak a ropogó hóra elõbukkanó kutyák zavarták a bringázást.A remete hegyre a K-en elég húzós a feljutás a meredeksége miatt és a napsütés által felolvadt talaj miatt.A többi út tiszta élménybringázás volt.
http://picasaweb.goo...meteZsirosHegy#
Posted 2009. February 12. - 19:40

VV, itt a kutyás témára gondoltál? Mert ha igen, akkor hol az a topic, engem érdekel.Most már be kéne fejezni az offtopic megnyilatkozásokat.
Van kapcsolódó topic, ott tessék tárgyalni!
Tényleg csinálhatnánk kutyás/bringás túrákat is. Én (mi) benne lennénk