Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

1 hét alatt sok víz lefolyt a Dunán. Ha valaki ma vagy holnap jár arra, legyen szíves számoljon be az útviszonyokról, illetve a Pilistetõre felvezetõ aszfalt állapota is érdekelne. Mert ha nincs nagy trutymó, akkor vasárnap hajrá! :)

voltam arra tegnap, a sikárosi erdészház után pár száz méterrel van a nagy placc a lakatlan házzal, odáig gyönyörûen lehetett haladni, onnantól pedig esélytelen (legalábbis az én külsõimmel, mentem még kb 500 métert, de feladtam, 2 db (max) 15 centis nyom van, amit néhány méteres részeken csak hólé borít, de van benne jég is bõven, nagy áttételen is önkéntelenül elkaparsz, vagy szenvedsz, hogy ki ne kerülj a nyomvályúból. nem ajálnlom (ezt leszámítva gyönyörû volt)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na ezt jól megkaptam:wtf:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

és úgy látom már szegény Zolit is rabszolga sorba hajtottad....ezt nevezem...
:chin:

De neki nincs ki minden kereke!:P:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Pedig így lesz...akár hiszed, akár nem. :)

és úgy látom már szegény Zolit is rabszolga sorba hajtottad....ezt nevezem...
:chin:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Zsizsi! Te már meggyógyultál??? Hétvégén is dolgozol??? (Hiszi a piszi a kisujjam se hiszi :) )

Pedig így lesz...akár hiszed, akár nem. :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

1 hét alatt sok víz lefolyt a Dunán. Ha valaki ma vagy holnap jár arra, legyen szíves számoljon be az útviszonyokról, illetve a Pilistetõre felvezetõ aszfalt állapota is érdekelne. Mert ha nincs nagy trutymó, akkor vasárnap hajrá! :)

Ronin vasárnapra eligérkeztem oútra EGY 100as ra de jõvõ héten már menni kéáne valami közöset addig ra talán Zeezonak is lesz mán kereke:)
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
én holnap megnézem

de igy boritékolni merem hogy megolvadt visszafagyott jegeske
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nem tudja valaki, hogy milyenek az erdõgazdasági utak Szentendre, Dömörkapu, Dobogókõ vonalon?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Köszi szépen, akkor lehet, hogy még egy hétig várok, addigra ha ilyen marad az idõ, biztos járható lesz, de olvadt jeges-havas út..... hát ha nem muszáj. Köszi szépen!

Zsizsi! Te már meggyógyultál??? Hétvégén is dolgozol??? (Hiszi a piszi a kisujjam se hiszi :) )
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás

Nem tudja valaki, hogy milyenek az erdõgazdasági utak Szentendre, Dömörkapu, Dobogókõ vonalon?

Múlthét vasárnap voltam arra. Dömörkapu buszfordulóig száraz-vizes aszfalt, utána a sorompótól eltolt-letaposott hó kicsit csúszik a sikárosi erdészetig simán járható, innentõl nincs nagyon hóeltolás csak két szélesebb keréknyom amit a traktor taposott ki elég gyilkos a tekerés rajta az a elején még elkerülhetõ a trakinyom de egyre szûkül a keréknyom és egyre nagyobb a hó, olyan 380 m magasságtól már nagyon nehéz menni kb. 25 cm mély keréknyomvan ami a királykúti nyeregig kb.30-35 cm-re nõ igy már tolni kellett a végén. Innen visszafordultam mert mégnagyobb hó látszott. Ma is esett a hó dobogókõn :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Még mindig melóznom kell és kerekem sincs:confused:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nékem munkás hétvégém lesz, pedig szívesen tájékozódnék az állapotokról. :(

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Erre én is kíváncsi volnék. Szombaton vki vmit vmerre vmikor vhogyan?
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
A kék is szép. Kb. 1,5 órát mondok én is.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Köszi!
Pilisszentkeresztrõl felgyalogolni Dobogókõre melyik turistaúton érdemes, melyik a szebb és kb. mennyi idõ ?

mondjuk a piroson

idõt passz de sztem nem több 1,5 óránál
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Köszi!
Pilisszentkeresztrõl felgyalogolni Dobogókõre melyik turistaúton érdemes, melyik a szebb és kb. mennyi idõ ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani, hogy mennyi idõ gyalog a Dobogókõ-Pomáz vagy Dobogókõ-Szentendre szakasz ?

dobogókõ szentendre olyan közepesen kényelmesen jó 4 - 4,5 óra, persz útvonal, meg idõjárásfüggõ.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondani, hogy mennyi idõ gyalog a Dobogókõ-Pomáz vagy Dobogókõ-Szentendre szakasz ?

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Nem szabványos csapágy van a kerekeidben? Mert amikor az enyémmel volt gond elmentem egy csapágyboltba és vettem ugyanolyat mint benne volt.

Sebisanyi: ami a hétvégét illeti per pillanat nem nagyon erõltetném, kedvemet szegi már a mostani latyak is, nem igazán lesz túrázni való a talaj a meglátásom szerint. Szombaton térjünk vissza a témára.

Jó nem fontos nagyon dagonyázni ahoz most nekem sincs nagy kedvem a múlt kor is két nap volt mire kivakartam a sárbol.de azért szombaton még dumálhatunk.Vagy marad az aszfalt
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."