Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes, de pl 25 alatt elkezdek már nagyon kihûlni,

Csirke lettél vagy nem akarod, hogy a pulzusod 120 fölé menjen?:)
Az még nekem is kényelmes, persze síkon.
Még mindig nem lehet tudni, hogy honnan, merre, mennyit és melyik napon mennénk?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Dante, te mindent elõre meg akarsz tervezni? Hol marad akkor az izgalom? :)
Slick gumim nincs, legfeljebb csak a városi SS gépemen, de azzal inkább nem megyek. :)
5 bart viszont létre tudok hozni minden további nélkül.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
As you wish, you one legged paper stork!
Ma mise nem megyünk :-/
Vasárnap kánteszt van, addigra kikúrálhatnád magad. Zedre túl merev, megrángatott ujjára pedig ráküldünk pár thai lánykát, h kimasszírozza belõle amit kell :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts

ma odacsaptam a fejem 30-nál a padkához, s még mindig 20 fokban elferdülve látom a világot. :D

tegnap még 50-nél csaptad oda magad :) Vagy most tisztult le a kép? ;)

Kala és a többi mászós: 39 fokos lázzal szenvedek itthon, az izmaim használhatatlanok, a fejemet 5fokban tudom max elfordítani (ala Dante style:) ), úgyhogy a mai mászás is canceled. Fuck, call me paper :(

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sziasztok!
A Tour Tihany valóban elmarad?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Vaze Balu ha viszel az utra egy csirkét nyugodtan hívhatod magad mozgó grillcsirke árusnak

Lehet vele fácánra menni! ..az elsõ kerékkel. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

RPM<30/min-rõl nem is beszélve :D :rofl:

Ne is mondd, tegnap így toltam fel az isaszegi emelkedõn, dehát nem volt 48-13-nál kisebb fokozatom. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

, Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes,
* .

letértél az igaz útról...én egész télen montival nyomtam...és muszály volt a tempót tartanom.fõleg mikor alsó fogásban nyomtad :D
egyébként vasárnap én is mennék szívesen.

ja és nam baj ha én 7 barra fújom? :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Vaze Balu ha viszel az utra egy csirkét nyugodtan hívhatod magad mozgó grillcsirke árusnak
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Zed: Privát üzeneted van, nem nézted még?

Majd nézz be ide is: http://forum.bikemag.hu/showpost.php?p=836528

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
RPM=170/min rulez! :D
RPM<30/min-rõl nem is beszélve :D :rofl:
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Brownie jöhet? ;)

Na az például tökéletes választás. Majd gyúrsz a fordulatszámra. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Brownie jöhet? ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azt azért döntsük el, hogy monti, vagy országúti. Ha montival* jönne több ember, oké, menjünk montival, elég jelentõs sebességbeli különbség van, s nem jó, ha unatkozunk. (már az országútisok) Azt is döntsük el, hogy ez milyen túra. Csapatós edzés? Esetleg könnyû edzés, olyan szezonra-rákészülõs? Megnézünk valamit? Vagy csak menet közben? Még hideg és esõs idõ van a meg-megállós túrákhoz, szóval én a lite menetre szavazok, a végén egy beüléssel. Ez nyilván egyénfüggõ, de pl. 6-7 fokban én nem szeretek megállni, maximum egyszer, de akkor NAGYON. :D Az se mindegy, mi lesz a tempó, ez is nagyon szubjektív, Rémhöri 35öt csapat montival, én abba belehalok, nekem a 27-28 a kényelmes, de pl 25 alatt elkezdek már nagyon kihûlni, s remegni. És ami a legfontosabb, legyen tûrhetõ idõ, mert esõben nem fun, de enyhén nedves (párás-nyálkás) úton mégannyira sem fun, ma odacsaptam a fejem 30-nál a padkához, s még mindig 20 fokban elferdülve látom a világot. :D

* A monti alatt azért azt is értem, hogy javaslom, a 2.25-ös rücskös gumival rendelkezõ 3 centit pogózó gépek hanyagolását, ENNYIRE nem rosszak az utak. Szóval slick gumi, 5 bar.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Vasárnapra én is beneveznék. A "Vácizé" felé valóban vannak jó mókák, de az utak nem mindenhol jók.
"Nice boys don't play rock and roll"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Én is beneveznék, de szintén csak monti van. Mikor? Merre? Mennyit?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Én mennék, de ne menjünk hegyre, nincs kedvem olvadt hólében bukni. Ha aszfaltozunk, tolhatunk egy kört "Vácizé" felé, tök jó dombos a terep, jók az utak, stb. A két nap közül nekem a vasárnap a liteosabb ilyen szempontból.

Hali Dante csak ország úton?Vasárnap én is ráérek ha nem szól közbe az élet:)
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Fogadjunk, te a kólát sem bicskával nyitod :D

Nem, lefagyasztom, katonázom és azzal eszem.:P

Merre menne ez a menet hétvégén?

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Vasárnap? Lehet róla szó, ha túlélem a tempódat, még boldog ember is leszek! :D
Hívlak.

Ti mivel mentek? Ha lehetne montival is...akkor S-etleg lehetne róla szó, hogy jöjjek. Meg se nyekkenek becsszóra :))
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Ha Zed nem megy csúszni, Zed jön. Zed október óta nem ült bringán. Úgyhogy maximalgeschwindikeit: 20 km/h. :D