Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hogy ONTOPIC legyen, hétvégén már nagyon jót lehet montizni a Dombság útjain, ha valaki csatlakozna egy rövidebb 2-3 órás) alapozó körhöz, ne habozzon szólni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Irány Horány azaz Bogács 3 nap tekerés a hegyekben :) gondolom lesz némi dagonya is vagy hóban tekerés:):) Ne ismétlem :no: tessék sajnálni:):):):heej:

akkor jó hétvégét!mi meg Várgesztesre költözünk BB táborba 3 nap erejéig. Pepivel már megvettük a piát...:D:D
üdv
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Irány Horány azaz Bogács 3 nap tekerés a hegyekben :) gondolom lesz némi dagonya is vagy hóban tekerés:):) Ne ismétlem :no: tessék sajnálni:):):):heej:

Na, erre kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni: dagonya avagy hó?
Mindenesetre kellemes idõjárásban történõ tekergõzést és sok-sok kilométert kívánok!
Vasárnap valaki valamerre a Pilisben?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Spanglizgatni bringázás után kéne, nem közben és elõtte... :D

Tényleg szívhatott valamit ha, nyakig sárosan, kajla bukóval, szembelógó XXL-es sapkávál rám gondolt.... Zoli! Ne szívjál és ne igyál semmit ha bulizni mégy :)))
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na ez az egy nem fog velem elõ fordulni hogy spanglizgassak, pláne bringázás közben mikor egy csinos lány teker mellettem. Inkább annak volt köszönhetõ hogy elõtte a túrán teljesen kipurcantam mint a bébicsõsz.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Na jó , de az nem ér:no: hogy te taktikusan balra tekered:scared: a bicikli utat mikor én úgy gondolom hogy jobbra megy:)

Spanglizgatni bringázás után kéne, nem közben és elõtte... :D
Ausztria, Kenguruk földje!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Nem tudja valaki, mikor lesz idén a Gázló TT?

http://forum.bikemag...2&postcount=938
"Nice boys don't play rock and roll"

nachos

nachos

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Nem tudja valaki, mikor lesz idén a Gázló TT?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin úgy is tetszett a merev villa:lol1:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

És persze most rohadtúl irigykedem.Bár a sarat nem irigylem remélem Zsééé baba élvezted.
Mert hogy Ronin biztos az tutti:)

Alapjában véve nem volt baj a sárral, mert meglepõ módon jól tekerhetõ volt, inkább csak fröcsögött, mint tapadt, de azért elegem lett belõle, mert eltévedtem és egész egyszerûen nem volt más út. A nagyobb gond az lett, hogy 5 éves RS JudyXC teleszkópomból merevvilla lett, mert a kopott szimeringek beengedték a teló belsejébe a híg trutyit és megszûnt csúszni a becsúszó. :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na jó , de az nem ér:no: hogy te taktikusan balra tekered:scared: a bicikli utat mikor én úgy gondolom hogy jobbra megy:)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Ronin bahátom te se se vagy százas:lol1: csak azt sajnálom hogy kipurcantam és nem tartottam veled:wallbange pedig micsoda dagonyákban jártál! Ezt még Zsizsi is megirigyli ha egyszer haza téved!

De legalább hazafelé vezetõ utolsó szakaszon is jó volt a társaság nemde?? Igaz taktikusan megpróbáltál leszorítani a bicajútról: Örök harag csuta darab míg a kutya meg nem harap :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Mai képek itt:

http://picasaweb.goo...feat=directlink

És persze most rohadtúl irigykedem.Bár a sarat nem irigylem remélem Zsééé baba élvezted.
Mert hogy Ronin biztos az tutti:)
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Mai képek itt:

fasza kis tekerés volt:) ahogy a Pepi mondaná terepezõs, sarazós, szétázós, hazasietõs és talán még turistariogatós downhillezõs:D:D
Ronin, te egy állat vagy!:D
ennyi!
üdv zsé
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Leírnád az útvonalatokat?Talán esélye van a héten egy kis kiruccanásnak és még egy utolsót a hóban tekerésnek.Látom,hogy a pisztrángos tónál-Petõfi forrásnál is voltatok,így nem csodálom a hótakarót az északi oldalon.
köszönöm

szia,
füredrõl feltekertünk aszfalton Mátraházára, onnan a sípályán Kékesre, majd KÉK-jelzésen (nem nagyon volt gurulható állapotban, mert elõttünk csak egy nyom volt a mély hóban) KÉK-KERESZTIG, azon le Pisztrángos-tóig/Petõfi-forrásig (ez már királyság volt kerékpáros szemmel is). Innen PIROS-KERESZTEN ki a Vörösmarty-fogadóhoz, ahonnan már nem mentünk tovább Lajosházának, mert a peroskereszt végén az erdészek tengelyig érõ sarat csináltak kb fél km hosszon, és a fehérség után hányingerünk lett a barnától :) meg igazából az idõ is kezdett késõre járni... szóval onnan vissza aszfaltlon...

:)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A képek alapján veletek találkoztam a Hárs-hegyen, Doba Petit ismertem csak fel. Én lefele futottam, ti pedig épp befejeztétek a vasúti átjáró utáni beton lépcsõsor lekûzdését. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin bahátom te se se vagy százas:lol1: csak azt sajnálom hogy kipurcantam és nem tartottam veled:wallbange pedig micsoda dagonyákban jártál! Ezt még Zsizsi is megirigyli ha egyszer haza téved!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Mai képek itt:

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts
Olvasva, az utolsó pár hsz.-t, utólag örülök, hogy elköszöntem tõletek 11.30 körül, így még pont nem kapott el az esõ. :)