Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
No, megjöttem. Reggel elindultunk hármasban (Görögdinnye+hetesbusz+jómagam) azzal a céllal, hogy meghódítsuk a Pilis tetejét Dobogókõ érintésével. Minden szép és jó volt, az igaz, hogy a szél könnyesre fújta a szemünket, mégis egész jó tempóban haladtunk. Réka, külön gratula, kellemes csalódtam benned, azt hittem rosszabbul nyomod! :)
Sikáros után utolértünk egy nagyobb csapatot, és mint a honlapjukból kiderült, õk inkább motorosok- offrooze a csapat neve. Kicsivel gyorsabbak voltunk, be is elõztem õket és saját tempóban tekertem tovább. Egy idõ után hallom, hogy közvetlenül a sarkamban nyomja valaki, azt hittem Peti jön utánam. Hátra néztem, hát nagy rémületemre egy kopasz fejet láttam láttam magam mögött, üldözõbe vettek a bringás motorosok. Jó kis verseny lett az elõzésbõl. :D A Prédikálószéki elágazásnál szerencsére abbamaradt az üldözés.
Peti és Réka a hajszától felspanolva meg sem akart állni Pilis tetõig, ám a legnagyobb bánatukra a Dobikõre vezetõ kéken dupla láncszakadásom lett, minek folytán fel kellett adnom a túrát. Szerencsére nem hagytak magamra és Dobogókõrõl aszfalton hazakísértek. :)

Ma keveset fotóztam, a képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Gabika te vagy a rossz, mert kb. két hete a 11835 sz. hozzászólásomban kértem ötleteket a környéken való túrázáshoz, de se te, (se más) nem halmozott el egyetlen ötlettel sem :-( Kár mert ezt megnéztük volna!

tibike rossz vagy, az én portámon bringázol, s asse' mondod, fogd meg...
bibibi kihagytad a legjobbat, eszetlenül megy az imó,meg a vöröskõ alsó!!!
http://videa.hu/vide...BmyK2tqAKK6Vfzx

kb 11:30tól...

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Jövök :) 10 órakor ott.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Két szóló túra a Bükkben, Szarvaskõ, Bélapátfalva és Szilvásvárad környékén kissé változékony idõjárással, némi erdõgazdaságilag elsárosított illetve több-kevesebb hóval borított utakon. De azért volt öröm bringázás is az orsz. K-en :-)

http://picasaweb.goo...arvasko20090320#

tibike rossz vagy, az én portámon bringázol, s asse' mondod, fogd meg...
bibibi kihagytad a legjobbat, eszetlenül megy az imó,meg a vöröskõ alsó!!!
http://videa.hu/vide...BmyK2tqAKK6Vfzx

kb 11:30tól...

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Erre felé úgy se igen jártatok.

http://picasaweb.goo...esPaksKornyeken#

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Utólag sajnálom,de bringával is járható lett volna,de így azért "keményebb" :) volt.
http://picasaweb.goo...alogosTERY50Es#

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Maradjunk a 2.verziónál, tehát az útvonal nagyjából Sztendre-Dömörkapu-Dobikõ, innen ha jó a terep a Zsivány sziklákon át Pilistetõ (de ezt lehet aszfalton is), onnan le a köves szerpentinen majd tovább murvás erdõgazdasági úton Csobánka felé, onnan meg majd meglátjuk, hogy terepen vagy azsfalton és hogy egyáltalán melyik irányból jövünk haza.
Ma meló után nyomtam én is egy HHH-t, szuper volt, ezért javaslom holnap is a félig terepezést. Találkozó vasárnap 10 órakor az UVH budai hídfõjénél. A tempót illetõen nem áll szándékomban rohanni. :)

Oké, akkor 10:00 UVH budai hídfõ. Hetesbusz nem jössz?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Voltunk ma a Dombságban, idõhiány miatt csak egy laza pörgetésen (37km).
Dante szerint porzik minden, ahhoz képes holnap vad bringasikálás lesz.
Janinak más elképzelése volt a Dombságról, ami most már biztos megváltozott.:P
Csak néhány képet csináltam

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Oké Ronin!Rám számíthatsz mindkét verzióban!!!!
Hol mikor?

Maradjunk a 2.verziónál, tehát az útvonal nagyjából Sztendre-Dömörkapu-Dobikõ, innen ha jó a terep a Zsivány sziklákon át Pilistetõ (de ezt lehet aszfalton is), onnan le a köves szerpentinen majd tovább murvás erdõgazdasági úton Csobánka felé, onnan meg majd meglátjuk, hogy terepen vagy azsfalton és hogy egyáltalán melyik irányból jövünk haza.
Ma meló után nyomtam én is egy HHH-t, szuper volt, ezért javaslom holnap is a félig terepezést. Találkozó vasárnap 10 órakor az UVH budai hídfõjénél. A tempót illetõen nem áll szándékomban rohanni. :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Hol és mikor lesz találkozó vasárnap?

Hármas környéke ma már száraz, egy helyen a felsõréteg krémesen elcsúszott alattam. :D Viccesen gyorsulva lejtõztem. Úgyhogy csak csínnyán!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Két tervem van vasárnapra, amiben egy a közös nevezõ, nevezetesen az, hogy a múlt hét után dagonyázni egyelõre nincs kedvem, tehát sok lesz az aszfalt.

1.terv: Bp-Szentendre-Pap rét-Visegrád-Esztergom-Dobogókõ-Pomáz-BP
Ez végig aszfalt.
2.terv: Bp-Szentendre-Dömörkapu-Dobogókõ-Pilistetõ-innen terepen Csobánka-Pilisborosjenõ-Üröm. Ennek az útnak a második fele terep, ha nem lesz dagonya.

Nos, melyikre vállalkozol? :D

Oké Ronin!Rám számíthatsz mindkét verzióban!!!!
Hol mikor?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

8. fotó... MEGALOL:D:D

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 hozzászólás
  • LocationBudapest
Szevasz Dante,

milyen útvonalra gondoltál? (lehetõleg terepen)

üdv
J.

Hogy ONTOPIC legyen, hétvégén már nagyon jót lehet montizni a Dombság útjain, ha valaki csatlakozna egy rövidebb 2-3 órás) alapozó körhöz, ne habozzon szólni.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Ronin!
Merre mennél? Lehet nem rám gondoltál, de véletlenül ráérek. Ha ló nincs szamár a kincs :)

Két tervem van vasárnapra, amiben egy a közös nevezõ, nevezetesen az, hogy a múlt hét után dagonyázni egyelõre nincs kedvem, tehát sok lesz az aszfalt.

1.terv: Bp-Szentendre-Pap rét-Visegrád-Esztergom-Dobogókõ-Pomáz-BP
Ez végig aszfalt.
2.terv: Bp-Szentendre-Dömörkapu-Dobogókõ-Pilistetõ-innen terepen Csobánka-Pilisborosjenõ-Üröm. Ennek az útnak a második fele terep, ha nem lesz dagonya.

Nos, melyikre vállalkozol? :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Most miért, múlt vasárnap is milyen frankót alapoztunk. :D

mire?
volt egy két rész mikor majdnem "kék-halál" volt...
DE a héten voltam a hhh-n és azt kell mondjam nagyon-nagyon...na mindegy
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Két szóló túra a Bükkben, Szarvaskõ, Bélapátfalva és Szilvásvárad környékén kissé változékony idõjárással, némi erdõgazdaságilag elsárosított illetve több-kevesebb hóval borított utakon. De azért volt öröm bringázás is az orsz. K-en :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

" ... a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelõorvosát vagy gyógyszerészét ... "

Most miért, múlt vasárnap is milyen frankót alapoztunk. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Hogy ONTOPIC legyen, hétvégén már nagyon jót lehet montizni a Dombság útjain, ha valaki csatlakozna egy rövidebb 2-3 órás) alapozó körhöz, ne habozzon szólni.

" ... a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelõorvosát vagy gyógyszerészét ... "
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Szombat délelõtt Budapest környékén szívesen tekeregnék!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Na, erre kíváncsi vagyok mi fog ebbõl kisülni: dagonya avagy hó?
Mindenesetre kellemes idõjárásban történõ tekergõzést és sok-sok kilométert kívánok!
Vasárnap valaki valamerre a Pilisben?

Ronin!
Merre mennél? Lehet nem rám gondoltál, de véletlenül ráérek. Ha ló nincs szamár a kincs :)