Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
9-kor indulunk tõlünk Dél-Budáról, és nem fogjuk "szétszakítani" magunkat a tempóval.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem én is megyek bár szombatra beterveztem egy kis hegyi tekergést
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Mint említettem volt a "Bringás csajok topikban," vasárnap mennénk egy öregúras túrát a pesti oldalon Bp.-Dunakeszi-Göd-Szõdliget-Vác-Verõce-Nagymaros-Kismaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Szalka-Párkány-Esztergom relációban. Ez nagyjából 90 kilcsi, végig aszfalton.
Esztergomtól vonaton tervezzük a visszajövetelt. Sajnos pillanatnyilag kb. ennyire vagyok hitelesítve, ezért nem tudok bevállalni hosszabb vagy komolyabb túrát. Kicsit késõbb majd jöhet a felemlegetett Börzsöny-kör is.:)

mikor indulnátok pestrõl?

lehet becsatlakoznék a dunakeszi-szob távig. úgyis ilyesmiket megyek mostanában.

bár ma vácnál majdnem a dunában kellett menni nagymarosnál meg már el is öntötte a bringautat. vasárnapig ki tudja milyen lesz

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mint említettem volt a "Bringás csajok topikban," vasárnap mennénk egy öregúras túrát a pesti oldalon Bp.-Dunakeszi-Göd-Szõdliget-Vác-Verõce-Nagymaros-Kismaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Szalka-Párkány-Esztergom relációban. Ez nagyjából 90 kilcsi, végig aszfalton.
Esztergomtól vonaton tervezzük a visszajövetelt. Sajnos pillanatnyilag kb. ennyire vagyok hitelesítve, ezért nem tudok bevállalni hosszabb vagy komolyabb túrát. Kicsit késõbb majd jöhet a felemlegetett Börzsöny-kör is.:)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Vasárnap nem szeretne valaki mozgolódni valamerre? Csobánka, nem tom milyen jelzés Piliszentkereszt, Pilistetõ vonalon? Talán már járható. Ronin, sikerült megcsinálni a láncot?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Ma reggel még nem esett ezért neki vágtam >> Leányfalu - Vöröskõ - Papp rét - Szt Endre
sár -sár - sár ne menjetek arra egy ideig
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
oké, még meggondolom
hát igen-igazad van az északi vagy nem északiban:D
mióontival vagy országútival közlekedsz?
szombat délután fogsz tekerni? nekem délelõtt sajna suli:S
más kerékpárost -nem Juli nénire gondolok- ismersz e itt a környéken vagy környékemen?

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

hali
valaki hajdú-bihar északi része felé-hajdúnánás és környéke nem kerózik valamikor?
esetleg van e aki itt is él és teker?

Hát nem egyészen az északi részen de Hajdú-Biharban élek:) Szombaton tervezek egy 3-4 órás tekerést Hortobágy, Tiszafüred irányába. Ha gondolod csatlakozz.:)

Daveee277

Daveee277

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
hali
valaki hajdú-bihar északi része felé-hajdúnánás és környéke nem kerózik valamikor?
esetleg van e aki itt is él és teker?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Vasárnap montiznék vagy 4 órát (szombaton is, de az a sokaknak nem esne jól :D, persze lehet jönni), ki merre tekerészik?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

madgab

madgab

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Ma keveset fotóztam, a képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink[/quote]
Az elsõ két képen ott vagyunk a távolban.:)
Akkor veletek találkoztunk ma.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ez a "Merkapt" mi a csuda? Látom azért egy-két bringa sáros lett. :)

http://www.merkaptse.hu/

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Gabika te vagy a rossz, mert kb. két hete a 11835 sz. hozzászólásomban kértem ötleteket a környéken való túrázáshoz, de se te, (se más) nem halmozott el egyetlen ötlettel sem :-( Kár mert ezt megnéztük volna!

akkor meg kell kövesselek, mea culpa, istenuccse nem vok egy visszahuzódó alak, fõleg, ha bringásismerõsszerzés a tét
valszeg akkor csúcsosodott a wincseszter gebaszom,sebaj, legközelebb!!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Meg volt a Merkapt szezonnyitó Bogácson.
http://merkaptszezon...ctureid/6044269

Ez a "Merkapt" mi a csuda? Látom azért egy-két bringa sáros lett. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A királykúti vadászháztól kanyarodtak ki amikor a csapatba botlottam.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin:
Én is találkoztam a "motoros" csapattal a királykúti nyeregnél /itt hol voltatok?/majd a K-en nyomtam fel és meglepetésemre a szõke lány egy fehér konával törte az utat a srácok eléggé lemeradtak tõle,majd megáltak a sífelvonónál a büfénél.Ha találkoztunk volna egy patentszemmel kisegítelek :(
Én 10 percig voltam doogókõn és tovább tekertem a malom völgy felé.

Lett volna meglepetés, ha szokásodhoz híven elõbukkantál volna a semmibõl. :) Nagyon közel lehettünk egymáshoz, mert a prédikálószéki elágazástól a közös pihenõ után a motorosok hamarabb elindultak, mi vagy 10 percig még maradtunk. Honnan mentél a Királykúti nyereghez, mert akkor csak kb. fél percnyire voltál tõlünk? A kéken mentünk fel mi is, ekkor a láncszakadás után a társak elõrementek, én megálltam szerelni, majd úgy döntöttem futok tovább a többiek után, mert kellett volna még plussz egy patentszem, két helyen sérült a láncom, de sajna náluk ilyesmi nem leledzett. Ennek hiányában vagy 10 centit ki kellett dobnom belõle. A sífelvonós büfénél a motorosokkal még én is találkoztam, ajánlották is a segítséget.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Meg volt a Merkapt szezonnyitó Bogácson Jó kis Túrákkal azon kevés sárral jó kis mászásokkal, zúzássokkal néhány bár elég veszélyes eséssel ( mindenki jól van ). Bulizással, remek vacsorákkal és bringa takarítással és hogy ne feledjem remek Társaságal.
Néhány kép bár ezeknek nincs is igazán hangulata
http://merkaptszezon...ctureid/6044269
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Ronin:
Én is találkoztam a "motoros" csapattal a királykúti nyeregnél /itt hol voltatok?/majd a K-en nyomtam fel és meglepetésemre a szõke lány egy fehér konával törte az utat a srácok eléggé lemeradtak tõle,majd megáltak a sífelvonónál a büfénél.Ha találkoztunk volna egy patentszemmel kisegítelek :(
Én 10 percig voltam doogókõn és tovább tekertem a malom völgy felé.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Köszi Ronin a képeket. A láncra ha szükséged van szólj. Az túlzás, hogy meg se akart állni Dobogókõig .... Én akartam, de nem kérdeztétek.:D
Köszi a mai bringázást Nagyon jó volt!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na gyerkõcök, jövõ héttõl majd újra a Pilisben hosszúzom, szóval megyek majd veletek! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)