Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Melegebb éghajlatra küldeni szokás, nem menekülni :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mindenkinek jó tekerést, nekem csak egy szombat délelõtti edzõkör fér bele, majd menekülök még melegebb éghajlatra. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Ha érdekel esetleg valakit, szombaton aszfaltos mászókát tervezek a Pilis - Visegrádi hg-ben. Az útvonal teljesen értelmetlen, az a lényeg, hogy sokat emelkedjen. :) Esztergom - D-kõ - Pilismarót - Királykút - Lepence - Visegrád vár - Pap rét - Szt.endre - Rómaipart hekk, sör vagy ilyesmi :D
Esztergomba vonattal mennék, szint 1700 méter.
"Nice boys don't play rock and roll"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

újpest dkeszi szakasz a csákmóric híd alatt halad vagy vhol beljebb ?

A híd alatt megy az elméleti kerékpárút.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Szerintem kb. 3/4 10 körül leszünk az Árpád-híd pesti hídfõjénél. Én a Dagály strandot javasolnám találkozási pontként vagy a Duna Pláza elõtti részt, mivel az UVH alatt csak áthaladunk, nem állunk meg.

újpest dkeszi szakasz a csákmóric híd alatt halad vagy vhol beljebb ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Jól van, de nem baj, hogy azok az öregurak is látják, akik nem feltétlenül bringás lányok :) Mikorra értek Dél-Budáról Árpád-híd-UVH felé? Én oda mennék ha lehet.

Szerintem kb. 3/4 10 körül leszünk az Árpád-híd pesti hídfõjénél. Én a Dagály strandot javasolnám találkozási pontként vagy a Duna Pláza elõtti részt, mivel az UVH alatt csak áthaladunk, nem állunk meg.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Mint említettem volt a "Bringás csajok topikban," vasárnap mennénk egy öregúras túrát a pesti oldalon Bp.-Dunakeszi-Göd-Szõdliget-Vác-Verõce-Nagymaros-Kismaros-Zebegény-Szob-Ipolydamásd-Letkés-Szalka-Párkány-Esztergom relációban. Ez nagyjából 90 kilcsi, végig aszfalton.
Esztergomtól vonaton tervezzük a visszajövetelt. Sajnos pillanatnyilag kb. ennyire vagyok hitelesítve, ezért nem tudok bevállalni hosszabb vagy komolyabb túrát. Kicsit késõbb majd jöhet a felemlegetett Börzsöny-kör is.:)

Jól van, de nem baj, hogy azok az öregurak is látják, akik nem feltétlenül bringás lányok :) Mikorra értek Dél-Budáról Árpád-híd-UVH felé? Én oda mennék ha lehet.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Ma egy kis börzsönyi felderítõ túrám volt és tekertem szárazon,sárban,vízben,tengelyig dagonyában,havas latyakban,de fagyott talajon is.A börzsöny elég változatos még,de remek felfedezõ utakat tettem a mai túrába/jelesfa-bodosházi kút!/
http://picasaweb.goo...d/Borzsony0401#
Szombaton gyalogolok egy Teleki 50-est,de levezetésképpen a vasárnapira beneveznék.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

há merhogy szobtól párkányig a tótoknál..csak nem vagyok képben mennyire van még személyzet aki kérhet ilesmit. Avus szokott arra outizni és mintha eklitette vón nemárt ha van az embernél ilesmi papír.

Schengeni ország lettünk, nincs határellenõrzés - ember sincs. Azért papír nem árt, plussz sisak, meg be kell tartani a közlekedési szabályokat, ugyanis a szomszédok mostanában szigorították a KRESZ-t és csúnyán megsarcolja az embert a helyi zsandár, ha jaszkarizik.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

H***e.:D Minek?:D

há merhogy szobtól párkányig a tótoknál..csak nem vagyok képben mennyire van még személyzet aki kérhet ilesmit. Avus szokott arra outizni és mintha eklitette vón nemárt ha van az embernél ilesmi papír.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kár, hogy nem szombaton lesz ez a túra.... (aszfaltos VV féle 90es.) :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
H***e.:D Minek?:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Mihez?

fentebb vázolt öreguras dunaparti tekerés

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

ehhez már kéne útlevél - mármint új személyi - igaz ?

Mihez?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

9-kor indulunk tõlünk Dél-Budáról, és nem fogjuk "szétszakítani" magunkat a tempóval.

ehhez már kéne útlevél - mármint új személyi - igaz ?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

akkor dobjal ossze valami gepet, es szolj, ha aktualis :)

Adsz rá pénzt? Terv, pontos elképzelés van, zseton meg nincs.:D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
akkor dobjal ossze valami gepet, es szolj, ha aktualis :)

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV!

Tavaszra igertel enduro turat a Pilisben, van mar valami konkret terved ezt illetoen?

Terv, útvonal van, gép nincs.:) Merevvel nem akarok enduró túrát. Sajna így alakult.:( Turner visszaépítve DH gépnek - aki volt az Expón, láthatta is - és úgy is marad, mert a doktorovics azt monta, hogy nyugodtan déházhatok (legalább nem töröm össze ismét magam:)).

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
VV!

Tavaszra igertel enduro turat a Pilisben, van mar valami konkret terved ezt illetoen?

----

FÁJVÓ

----

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
OFF

VV,
a skarpea topikban olvastam, hogy Csepelen valamelyik nagykerben valamikor bent szoktál lenni. Csak nem valamelyik nagykerben dolgozol? :)
(privátot nem lehet neked írni ezért itt kérdezem meg)

A sebesség mindent megold.