Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
pilis visegrádiban azt a 3 jelölt bringautat leszámíva (azi csak 05 01-08 31 közt 7végén) mindig tilosban jársz az erdõben kerékpárral

mellesleg olyan hogy erdõõr, olyan nincs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Pilisi Szittya

Pilisi Szittya

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás

Sziasztok,

tudtok abban segíteni , hogy mostanában a Pilisben milyen gyakoriak az erdõõrök, erdészek? Úgy hallottam pár hónapja voltak komoly razziák, "elkobzom a biciklidet", feljelentés stb.
Szóval lehet tekerni vagy várható hogy megállítanak? Elõre is köszi a válaszokat

üdv,

sz.

Pilisi vagyok, és szinte minden nap erre tekerek. Nagyon jól ismerem a terepet, hiszen itt lakom, így nem csak a jelzett utakon bringázok. Ennek ellenére még sosem állított meg erdõõr. Persze eddig nem is nagyon találkoztam velük, és mikor össze is futottam néhánnyal, szerencsére akkor sem tilosban jártam!:D Több õzzel szoktam találkozni, mint erdõõrrel! Szóval ettõl nem kell félned!
Amúgy, ha mégis találkoznál eggyel, mikor tilosban jársz, akkor két dolgot tehetsz. Vagy aranyosan nézel rá és ésszerû érvekkel meggyõzöd õt az igazadról, vagy elsprintelsz egy kis ösvényen!:D
Ha az elõbbit választanád, akkor itt egy kis gondolatébresztõ:
http://bikemag.hu/ma...a-kedves-parkor

Szép dolog meghalni a hazáért, de hasznosabb élni érte!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás
Pilis tetõn ne térj le a jelölt ösvényrõl , máshol nem njellemzõ hogy bármi probléma is lenne.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Üdv Saud!
Gyakran járom a Pilist keresztül-kasul, de még soha senki nem állított meg azzal, hogy mi a fenét keresek ott, pedig idõnként erdõgazdasági jármûvekkel is találkozom. Az igaz, hogy elvileg bárhol és bármikor nem lehet arra bringázni, de az erdész-bringás nézeteltérést magam is csak hallomásból ismerem. Normálisan kell viselkedni és nagy gond akkor nem lehet.

Saud

Saud

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Sziasztok,

tudtok abban segíteni , hogy mostanában a Pilisben milyen gyakoriak az erdõõrök, erdészek? Úgy hallottam pár hónapja voltak komoly razziák, "elkobzom a biciklidet", feljelentés stb.
Szóval lehet tekerni vagy várható hogy megállítanak? Elõre is köszi a válaszokat

üdv,

sz.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kitalálom!
Dante gyorsabb volt...:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Nem akarom kisebbíteni az érdemeimet... de én csak Dante után mentem a villamos meg csak úgy közbejött :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Igen tapasztaltam hogy kedves Rékánk elég veszélyes a forgalomban részt vevõ többi nála kisebb közlekedési eszközre mint pl villamos, kamion, tûzoltó autó, 600as merci, Q7 Audi :D Ronin csak tényeket közölt.

Hûha, mióta nem láttam Rékát, jól megnõhetett! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Igen tapasztaltam hogy kedves Rékánk elég veszélyes a forgalomban részt vevõ többi nála kisebb közlekedési eszközre mint pl villamos, kamion, tûzoltó autó, 600as merci, Q7 Audi :D Ronin csak tényeket közölt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Dinnye amúgy tényleg nem piskóta. Az még hagyján, hogy tegnap a gyülekezési ponton a fogaskerekû végállomásánál a bringaúton simán keresztbe állt, nehogy már más bringások is elférjenek ott. Ám akkor jöttem rá igazából, hogy milyen kemény is a csaj, amikor a mozgó villamost, ami keresztezte a bringautat, simán felöklelte volna, ha idejében nem kiállt rá Zeezoltano. :)

Ronin, ha ezt Gorogdinnye elolvassa, neked annyi! :D

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Dinnye amúgy tényleg nem piskóta. Az még hagyján, hogy tegnap a gyülekezési ponton a fogaskerekû végállomásánál a bringaúton simán keresztbe állt, nehogy már más bringások is elférjenek ott. Ám akkor jöttem rá igazából, hogy milyen kemény is a csaj, amikor a mozgó villamost, ami keresztezte a bringautat, simán felöklelte volna, ha idejében nem kiállt rá Zeezoltano. :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Attól tartok nem tudnám megismételni.. véráldozat nélkül.. ellenben más dicsõ pillanatok vannak még a tarsolyomban, pl.: beérek szintidõn belül tájbringa versenyen :D
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Amúgy csendben megjegyzem, hogy a szándékolatlan ütközés nem csak Zee-re jellemzõ, hanem egyes Dinnyefajtákra is...
Legutoljára egy meredek átkötõ úton mentünk felfelé, ahol udvariasan magam elé engedtem. A következõ pillanatban azt vettem észre, hogy Dinnye két kézzel markolja az útjába esõ faágat, majd teljes erõbõl letépi, és rükvercbe elindul felém, amikor én már csak méterekre vagyok tõle. Épp ki tudtam törni jobbra, és elzúg mellettem kezében egy halom levéllel és ággal, tolatva a jó kis meredeken. Egy pillnatra érzem, hogy a hátsó kerekemnél még próbálja pedállal elkapni küllõimet... hátha megáll.
Mire hátratekintettem négykézláb térdelt és valahol teljesen érthetetlen helyen a biciklije. A köztes idõpillanatban nem tudom mi történhetett, de valószínûleg kirúgta maga alól bicót.

minden olyan gyorsan történt.... :D

Ezt levetítettem magamnak és majdnem berosáltam a röhögéstõl.:D
Miért maradok le az ilyenekrõl? Dinnye, ezt a figurát újra be kell mutatnod úgy, hogy a gép a kezemben van!:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Na fogadjunk, hogy neked van ilyen a kertben. :D

És mennyi...
:P

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Na ja.

Na fogadjunk, hogy neked van ilyen a kertben. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
A dinnye egy földön kúszó növény aminek a méretéhez képest túlzóan nagy a gyümölcs:scared:feje és ezért bizonytalan a tartása a faágra pedig minden bizonnyal felakart kúszni,de ahhoz meg minek kerékpár, na mindegy.
G. Dinye mindig a saját gyümölcse után megy.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na ja.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Zsizsivirágról se feledkezzetek majd meg! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Nagyon jó! El is képzeltem, amint hátulról lesbõl valaki ráront Zsizsire, hátha ledönti a kerekérõl. :) Nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne. :)

Dinnye, minek kellett neked az a faág?

Hétvégén jöttök a Szilvásvárad maratonra? Jó lenne találkozni veletek. :)

Ezt nem tudom megmondani Era :D Abba akartam megkapaszkodni... erre majdnem magamra rántottam az egész fát :)
Képzeld Makka és Hetsbusz elvisznek Szilvásra, úgyhogy drukkolok a Virágoknak ezerrel!!!!!!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

... hiába az erõfölény... ne becsüld alá a meglepetés erejét :)

Nagyon jó! El is képzeltem, amint hátulról lesbõl valaki ráront Zsizsire, hátha ledönti a kerekérõl. :) Nem vagyok benne biztos, hogy sikerülne. :)

Dinnye, minek kellett neked az a faág?

Hétvégén jöttök a Szilvásvárad maratonra? Jó lenne találkozni veletek. :)