Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18581 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Igen tavaly jobb idõt mentem (5:36), mert tavaly minden összejött.
Az idei idõ reális.
Nem alakult szerencsésen a verseny. A földvári emelkedõn tudtam menni a fõmezõnnyel bár max. pulzuson.
A boly borzasztó idegesen viselkedett, túl sokan voltunk, vagy sok olyan ember volt aki nem gondol bele, hogy bolyozás közben nem mehet ész nélkül jobbra-balra.
Síkon mentünk 50-es átlagot, majd a következõ percben 35-öt. Össze-vissza volt az egész. Meg is lett a baj belõle, Balatonkeresztúrnál volt egy nagy bukás, vagy 15-20 ember feküdt el. Szerencsém volt, én meg tudtam állni. De mialatt átvergõdtem, kikerültem a csatateret, a boly meglépett.
Gyenge voltam ahhoz, hogy utolérjem õket. Így egy kisebb csoportba verõdtünk, és a következõ 15-20 km-t, úgy 6-an tekerük le, bár csak hárman voltunk hajlandóak vezetni.
Szerencsére utolért bennünket egy kb.30 fõs csapat, élén Káldy Attilával. Kérdeztem is tõle, hány kört szeretne menni. Azt mondta csak egyet, de azt nagyon. Ez lehetett olyan 90km-nél.
Onnan együtt maradt a boly nagy része egészen az Akarattyai emelkedõig (175-180km). Tartottuk azt a 34-35 -ös átlagot. Az emelkedõnél azonban félre kellett állnom, mert megint elkezdett görcsölni a jobb lábam.
Le kellett szálnom, és tolni pár száz métert, hogy rendbejöjjek. De onnan már rendben volt, csak a széllel kellett megküzdeni.
Én 6:01 -et mértem, a pontos idõm soha nem fog kiderülni, mert a chipes dolog elromlott.
Azt saccolom, hogy az elsõ 200-ba beférek a 800 emberbõl.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jaaa, az az?
Azt hittem új autót vett és azt reklámozza!:P
Tavaly mintha jobbat ment volna, öregszik a Papi!:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Zoli, én a helyedben elolvasnám az aláírását! ;-)

Hozé, bár nem emlékszem a tavalyi idõdre (uh...), de ez jól hangzik, gratula hozzá!

Kala, tényleg nem néztem végig, kössz!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Megvót a Pelzó, mehetünk a zerdõbe.

Mondjuk ezt egy kicsit úgy hangzik, mint amikor otthon a bizonyítványtól tesznek függõvé valamit.
"Ügyes vótá kisfijam, mehecc a zerdõbe jáccani!":D
Milyen idõt mentél?
Már azt hittem végleg kivonod magad a társaságunkból.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Megvót a Pelzó, mehetünk a zerdõbe.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Burce!
Amíg el nem felejtem; tegnap nézett Dos1-5 kalózöblös trt hozzászólásai között még 4-5,egész komoly anyag linkje van, ha esetleg te sem görgetted végig az oldalt elsõre, tedd meg, megéri!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
töki!
látom kerestél szkájpon, sajna még nincs feltéve, most épült át a gépem
ma nem jó a móka, holnap csörögj, ha van kedved
70 287 1658

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
H.Zoli-
"Ja és kiderült, hogy Oldbike nem szokta maga után elzárni a vizet"
Ha már úgy felejtettem a csapot akkor ma visszatekertem,de rengeteg forrásnál jártam és sehol nem találtam az elzáró csapot :)
http://picasaweb.goo...sapelzarosTura#

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Megsúgom Görögös dinnye azért volt tegnap tájbringázni hogy javítson a térkép ismeretén a sikeren felbuzdulva ( a bóják 2/3 meglett) úgy döntött hogy irány Ausztria a Gloss Glochner elméletileg hétfõn jön vissza csak azt felejtette el közölni hogy melyik hétfõn :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

görögdinnye!
Tehetséges vagy. :)

Igazán jópofa dolog volt.... és még elõttünk a BMF tali ;)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
görögdinnye!
Tehetséges vagy. :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

MA délután mennék fel valami valahova a Budai hegyekbe. Erdõbe. Van valakinek kedve csatlakozni?

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Na voltam tegnap tájbringázni... és BÁRKIT megszégyenítõ magabiztossággal kevertem el, mindjárt a térképfelvevõ helyet sem találtam. Zoli azt mondtam, menjek arra, amerre a múltkor a rehab. tekerésen voltunk- ezt valahogy úgy értelmeztem, hogy Harangvölgy rétesezõ... oda el is jutottam- kemény bringatolással és vért izzadva- mire kiderült, hogy a Budakeszi úton- gázfelhõben- kellett volna feljutni. A 4km -es pálya helyett szerintem mentem egy legalább tízest... a végén már le se .. hogy hol van az utolsó bólya- már csak azon rettegtem, hogy a Szépjuhászné parkolóját.. még sötétedés elõtt megtaláljam.
Azért megyek legközelebb is ... bár ha ez így megy tovább.... el jön az a pillanat, amikor új földrészt fedezek fel :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Titkolom! :D (Inkognitó, vagy ilyesmi...)
Nem-nem, de még nem dõlt el, hogy a hétvégén milyen program lesz, mert egy-két kolléga és üzleti partner is ellátogat ide. Mindenesetre bringa van nálam, mert hát tekerni kell!
Csörgök, és ha van kedved, idõd...

ps.: csak aszfaltszaggatót hoztam, no terep!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
more, bükkbe' vagy oszt nemszósz?
fél kilenc körül értem haza egy laza 25kmes körrõl
kb egy hónapja nem ültem montin :-H

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Foltán-kereszt alatt nem sokkal, kék négyzet.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Az utolsó elõtti kép hol, milyen jelzésen készült?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Bizony kószáltunk, de még milyen jót! Köszi a másik két trottyosnak a társaságot!:)
Jó kis menet volt, kb. 75km távval és 1528m szinttel. Eléggé eltikkadtam a végére és a lábam is szarakodott kicsit, szerencsére csak jelzett és így idõben kímélõ üzemmódra tudtam kapcsolni. Legalább a bal lábam is hozzáerõsödik a jobbhoz. Kiderült, hogy csak én vagyok trottyos, mert VV erõs mint a ló, Oldbike meg a tõle megszokott lendületes tempót hozta. Alig gyõztem menni velük.
Szép helyeken jártunk, a várak különösen tetszettek. Nyomni kell még sok ilyet és akkor tutira visszajön az erõm.
Ja és kiderült, hogy Oldbike nem szokta maga után elzárni a vizet, VV meg túl nagy feneket kerít a dolgoknak!:D

Mai képek itt:http://picasaweb.goo...NG3wLPY7bfDyQE#

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hát-hát-hát vazzedejómaguknak! :)

Na de én meg a Bükkben randalírozok még vasárnapig. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Oldbike-al és HZoli-val ma egy "trottyos" túra keretében a Börzsönyben kószáltuk.
Verõce - Magyarkút - Kõ-hegy - Nógrád (vár) - Diósjenõ - Pénzásás - Drégelyvár - Pénzásás - Csánki-kert - Wenckheim-út - Király-kút - Jelesfa - Hárombarát-nyereg - Nyír-rét - Musli-forrás - Foltán kereszt - Királyrét - Kismaros - Verõce