A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat.
Valóban nem nézi szívese... Már nekem kellemetlen
A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat.
A párod gondolom nem szívesen néz veled szép lányokat.Sziasztok!
Az összes téma közül ezt találtam a legalkalmasabbnak arra, hogy esetleg találjak Valakit tekerésre a belvárosba. Lusta Cruiser-es vagyok 1 sebességgel 1 kontrával, más semmi. Kényelmes tekergetés, nézelõdés, fõként a szép lányokat, aztán egy kis sörözés, stb... Kevesen vagyunk Budapesten Cruiser-esek, örülnék, ha lenne egy kisebb csapat, de nem kell feltétlen hasonló jellegû bicajjal csatlakozni. Csak bírja a rettentõ sebességet mellettemAkivel szoktam tekerni, nem ér rá mindig, a párommal pedig baromira unalmas...
A sebesség mindent megold.
vendég_hetesbusz_*
Tõlünk, Albertfalváról. De be lehet csatlakozni útközben is, akár Budaörsön, akár Budakeszin.Nekem ez VV -féle aszfaltozás is tetszene. Honnan van az indulás a BP-Esztergom-Budapest megmozdulásra?
Ok ha nincs kedved ilyen hosszúra majd röviditünk
A dunántúli oldalon megyünk, így nem lesz benne.Gondolom akkor ebben benne van Vác és Letkés is:)
Gondolom akkor ebben benne van Vác és Letkés is:)Mi aszfaltozunk vasárnap, 8 órás indulással egy klasszikus Budapest - Esztergom - Budapest útvonalon, nem istrángszaggatós tempóban.
Ok ha nincs kedved ilyen hosszúra majd röviditünkHáááát, ha nincs más terv, menjünk neki, bár ennyire hosszút azért nem akartam menni a hétvégén. Találkozzunk 8:30-kor a csillaghegyi HÉV-megállóban.
ühüm Emlékszel mikor csak össze-vissza tekeregtünk 19km-nél tartottunk 800 méterenezt meg hogy érted? 2500 - 3000m szintet akarsz mászni? Ehhez nagyon sokat kell menni.
Ronin menjünk hosszú 2.5-3 as szintel úgyse lesz meleg