Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Akkor Ronin kedd meló után jó neked? Hánykor hol találkozó? Én f. hat a legkorább mire oda érek ahová kell.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Sziasztok!
A nyáron tervezek egy Tátra meghódítást.Miskolctól indulnék vonattal valószívûleg Poprádig és onnan tovább,majd vissza bicajjal.
Még soha nem utaztam vonaton kerékpárral.Ez hogy zajlik?Külön vagonba kell tenni a bicajokat vagy egy vagonba lehet ahol vannak az ülések is?
Még annyi hogy hol tudnék venni vonatjegyet Poprádba és kb mennyi egy diák jegy?

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég

Ronin! Ezen a héten nem lesz Rókahegy- Nagykevély -Egri vár, ami a múlt héten elmaradt?
Trifó várom az éjszakai Papp-rét kiírást :)

Mondjuk kedd meló után? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Boldog születésnapot minden ünnepeltnek. Meki, majd visszaadom a felniszalagot, életmentõ volt. :D Megint alakítottam, rajt elõtt én már csak ilyen vagyok.

(Meki odajöna bicajomhoz, s megkérdezi, hogy direkt lóg-e ki a külsõ pereme alól a felniszalag a rajt elõtt :) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ptomi és Meki, kissé megkésve, de csatlakozom, a fületek vertikális extenziója érjen el jelentõs százalékos növekedést... :winko:
Oldbike: részvétem, nem szép látvány. Reméljük, rendben le tudod gariztatni.
Ausztria, Kenguruk földje!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Ronin! Ezen a héten nem lesz Rókahegy- Nagykevély -Egri vár, ami a múlt héten elmaradt?
Trifó várom az éjszakai Papp-rét kiírást :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mivel Sala most túrázós kedvében van:D, meg egyébként is addig kell menni, amíg jó idõ van, jövõ vasárnap lenyomnánk ismét a II. Börzsönyi Szivató túrát.

Találkozó 8.45 és 9.00 között Verõcén, a szokott helyen - Magyarkúti leágazás, szökõkutas tér; indulás 9-kor.
Útvonal, fõbb vonalakban: Verõce - Szokolya - Kóspallag - Törökmezõ - Köves-mezõ - Nagymaros - Zebegény - Köves-mezõ - Nagymaros

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Mekinek és PTominak (ha éppen ide eszi a rossznyavaja) f**** érjen bokáig.:D
:birth:

Csatlakozom!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Richie barátommal ma megraktuk a Börzsönyt az alábbi útvonalon:

Verõce - Les-völgy - Király-rét - Taxi-nyiladék - Nyírjes-kaszáló - Rakodó - Oltár-kõ - Csóványos - Pogányvári-nyereg - Pogányvári-kaszáló - Királyháza - Dobogó-bérc - Jelesfa - Hárombarát-nyereg - Ételhordó út - Diósjenõ - Nógrád - Róka-hegy - Szokolya vá. - Les-völgy - Verõce

Ebben a melegben határozottan fingatós útvonal, de a változatos terep és a gyönyörû környezet sok mindenért kárpótol. Néhány bakancsos turistával azért találkoztunk, de általánosságban elmondható, hogy elég kietlen volt az útvonal.

jah klassz volt!

Köszi VV a túrát...az egyik volt a top3 ból...fõleg a fun-parkos rész ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mekinek és PTominak (ha éppen ide eszi a rossznyavaja) f**** érjen bokáig.:D
:birth:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Piszok meleg volt,így egy csobbanást is kellett tenni a túrába,vagy többet? :)

http://picasaweb.goo...oresAVertesben#
ELTÖRT A VÁZAM :cry:

Nem tudom fejbõl, mennyi a garancia a Cube-nál, de ha benne van az idõintervallumban, akkor ez egyértelmûen garanciális csere.
Esetlegesen vedd fel a kapcsolatot Rob-al email-ben (rob@bikemag.hu)!

Hardhat

Hardhat

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Mi is épp a Vértesben jártunk tegnap egy vártúrát megejtve, volt egy pár közös szakaszunk ahogy elnézem a képeid. :)
http://connect.garmi...tivity/10352114
Váz meg elfáradt? :(

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jo lesz az, csak ne kelljen sokat várni rátok...
:D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Papucsos-zöldruhás ember nem bukkant fel? :P

Hírüket se láttuk, bár a Csóványos kivételével nem voltunk olyan helyen, ahol számítani lehet rájuk.
Egyébként nézz rá az "Aktuális hírek, újdonságok" topicba!!!

szép hely lehet....
jövõ 7 végi túra hogy lesz?

Vasárnap reggel megyünk, útvonal meg van, nem fogsz szeretni a fele miatt.:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
szép hely lehet....

jövõ 7 végi túra hogy lesz?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Papucsos-zöldruhás ember nem bukkant fel? :P

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Richie barátommal ma megraktuk a Börzsönyt az alábbi útvonalon:

Verõce - Les-völgy - Király-rét - Taxi-nyiladék - Nyírjes-kaszáló - Rakodó - Oltár-kõ - Csóványos - Pogányvári-nyereg - Pogányvári-kaszáló - Királyháza - Dobogó-bérc - Jelesfa - Hárombarát-nyereg - Ételhordó út - Diósjenõ - Nógrád - Róka-hegy - Szokolya vá. - Les-völgy - Verõce

Ebben a melegben határozottan fingatós útvonal, de a változatos terep és a gyönyörû környezet sok mindenért kárpótol. Néhány bakancsos turistával azért találkoztunk, de általánosságban elmondható, hogy elég kietlen volt az útvonal.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Holnap a 8.07-s vonattal megyünk a Nyugatiból Verõcéig (8.45 körül ér Verõcére), majd onnan beesszük magunkat a középsõ Börzsönybe. Akit esetleg érdekel, az 8-kor a Nyugatiban, illetve 8.45-kor a verõcei vasútállomáson csatlakozhat.
Tempó haladós, sok folyadék kell, mert kevés lakott helyet, illetve víznyerõ helyet érintünk.

Kapcsolat: 20-299-9655

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Vinnyogsz itt, mint a... Nekem eddig egy 30 m-es szakaszon összeszedett 11 lik a rekord. (Rákos-patak menti bringaút, babakocsi miatt lementem pár méterre a fûre, akác, stb...) :D

Te nyertél! De tudod mit, Dante jól csinálja, Õ a babkocsikat egyszerûen KIMOZOGJA! :P

OFF

Kész vagyok, most hívott egy ügyfél, kereskedõ!
- vettem maguknál egy ilyen teleszkópot, és rá volt írva, hogy 28,6/25,4 mm a nyaka, de 28,6-osat kaptam, akkó mi az a 25,4?
- a belsõ átmérõje
- ja, én aszittem valami változtatható átmérõjû csõ!
:D :rofl:

Kereskedõ...ajjaj, ez is egy individualistamûkedvelõautodidaktaszakember!
Naggyon túúúd valamit! De legalább nézné meg elõbb a gúglin, hogy van-e olyan csõ!:D