Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

keménymászós
megrakós
sörözõs
kövesdurváscsapatós
titkos kunyhóbanalvós
pelepopulációáltal basztatottas
majd hazamenõs víkend dázsvírekkel
mindenkinek ilyen JEEE-t

Jujj, a Pele!
Ott kapirgászott éjszaka valami, aztán másnap reggel olvastam a vendégkönyvben a bejegyzést: "Ti is láttátok a pelét?" :)
Jó arc, amíg meg nem kóstolja a hálózsákomat.

@Roninék, remélem jó volt a menet!
Nem adom fel, tuti egyszer technikai gond nélkül is tudok majd veletek bringázni ;-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás

keménymászós
megrakós
sörözõs
kövesdurváscsapatós
titkos kunyhóbanalvós
mindenkinek ilyen JEEE-t

Ha szervezel még ilyesmit és nyitott, szívesen megyek. Fõleg ha még idén sor kerül rá. Egyszer Bükkmaraton elõtt aludtam kint sátor nélkül, másnap nagyon szar volt tekerni.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
azt, amit Szikora a "csikidámm" alatt
-Te Robi, mi az a csikidámm?
-ööö...csikidám.. az olyan..JÓ!

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
A megrakós alatt pontosan mit értesz? :D:D:D
"Megrakják a tüzet, mégis elaluszik..."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
keménymászós
megrakós
sörözõs
kövesdurváscsapatós
titkos kunyhóbanalvós
mindenkinek ilyen JEEE-t

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Oda nem szívesen megyek bringázni, kéktúrázás során is kihagytam (gyalog). Nem azért mert nem lehet jókat menni, hanem mert benne vagy a civilizációban, mindenhol épületek, erdõk nem folytonosak, sok a kiránduló és az aszfaltút.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

de, van, lehet hogy kinézek Vértesbe. bár esõt mondanak...akkor csak egy rövidet itt a Pilisben.

Én csak itt a Budai hg-ba gondoltam.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Y72

Y72

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
de, van, lehet hogy kinézek Vértesbe. bár esõt mondanak...akkor csak egy rövidet itt a Pilisben.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Holnap nincs valakinek kedve tekerni?

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Hm... Akkor még 1 kérdés, Hûvösvölgynél érintjük a büfénél lévõ kutat, vagy arra is van egy elkerülõút? Csak azért kérdezem, mert ha nem muszáj, nem cipelek 3liter vizet feleslegesen el odáig Rákoscsabáról.

Nem tudom hol van az a kút, de ha kell akkor érintjük. Vizet vételezni az út elején a Harsány lejtõ végén is tudsz. Az tuti, hogy otthon még ne töltsd tele, nyugi, lesz víz...ha nem zárták el a kutat. :) Szerintem 3 litert cipelni felesleges +súly, hiszen útközben két helyen tudunk tölteni, én is csak 1.5 litert viszek.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Igen, a Szentlélek tér az Árpád híd budai oldalán van. HHH-ra nem megyünk fel, Virágosnyeregtõl a hegy aljában le a repülõtér végéhez, onnan fel az Ismeretlen katona sírjához, onnan sárgán fel majd le a kisvasúthoz, innen meg irány a Hárs-hegy alja, de azt sem másszuk meg hanem megyünk a Petneházy rét felé...

Hm... Akkor még 1 kérdés, Hûvösvölgynél érintjük a büfénél lévõ kutat, vagy arra is van egy elkerülõút? Csak azért kérdezem, mert ha nem muszáj, nem cipelek 3liter vizet feleslegesen el odáig Rákoscsabáról.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Akkor marad a tevepúp, 3liter parasztizó csak elég lesz. :D
HHH-ról merre támadnátok a Nagykopaszt? Le mondjuk a sárgán egész a hûvösvölgyig, aztán onnan a Hárs-hegyet szintútig mászva le a piroson és tovább a Petneházy-rét felé?

Szentlélek tér az ugye az ami ott van az Árpád híd budai végénél jobb oldalt?

Igen, a Szentlélek tér az Árpád híd budai oldalán van. HHH-ra nem megyünk fel, Virágosnyeregtõl a hegy aljában le a repülõtér végéhez, onnan fel az Ismeretlen katona sírjához, onnan sárgán fel majd le a kisvasúthoz, innen meg irány a Hárs-hegy alja, de azt sem másszuk meg hanem megyünk a Petneházy rét felé...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Akkor marad a tevepúp, 3liter parasztizó csak elég lesz. :D
HHH-ról merre támadnátok a Nagykopaszt? Le mondjuk a sárgán egész a hûvösvölgyig, aztán onnan a Hárs-hegyet szintútig mászva le a piroson és tovább a Petneházy-rét felé?

Szentlélek tér az ugye az ami ott van az Árpád híd budai végénél jobb oldalt?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Hogy mennyire lesz izmozós azt a fene sem tudja, általában evés közben jön meg az étvágy, de nem hiszem hogy nagy hajtás lesz. Emlékeim szerint víz az elsõ Nagykopasz után Telkiben , utána a második Nagykopasz után Nagykovácsiban majd legközelebb Solymáron található. Egy kulacs kevés , de elõbb említett helyeken pótolható a víz.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Szombat 10.00 Szentlélek tér Útvonal HHH Nagykopasz le Nagykovácsi-ig belecsatlakozás a crosskovácsi útvonalába 2 körbe zöld majd sárgajelzésen 3km/350m lefelé pár száz méterrrel arrébb vissza, legurulás Telkibe, cukrászda , Nagykopasz Nagykovácsi, Zsíros hegy, Sólymár HHH cca 72-4 km 2000m

Ez mennyire lesz izmozós megmozdulás? 1 nagy kulaccsal vállalható a dolog? Milyen sûrûn lesz "itatópont"?

koviniki

koviniki

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Kerékpártúra Szentendrére.
2009.augusztus22.én
Gyülekezõ: 9.30 tól Széna tér
További információk: www.fodisz.hu

Gyertek ti is!!!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Naná! Szerintem VV ma fog értekezni mindenkivel.
Én nem biztos, mert sajnos a jobb térdem alatti hajlító ín megint fáj, idén már harmadszor.:cry: Este többet tudok majd, megyek outival egy Ráckeve kört.

Engedd lentebb a nyerget, nekem a térdemnél csak akkor fájt hátul az ín, ha túlhúztam a nyeregcsövet. ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Buono notte! Így alakult, de nem baj. A Bükkbe indultam, és ide érkeztem. /Valami baj lehet a gps-el./ :) Macskát még nem ettem, jelentem, de most megyek tekerni és hátha "fogok" egyet vacsorára!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Micsodaaa!!! Chipszelni, punnyadni?! Na neeem! Bár VV túrái mindig elsõ rangúak, azért ezt a panorámát most nem cserélném el. ;)
Feltöltött kép
http://picasaweb.goo...133467466943778

Confidenziale saluto la Trentino!

Kint vagy macskazabálóéknál?:D:D:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Hu, de gyorsak a fiuk :D

Koszi!