Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

baszki, jöhettél volna kinnaludni, szalonnasütni
ha legközelebb tervezel bükki támadást egyeztethetnénk!
érdekes bambulászni a képeidet, eddig is szerettem, de így hogy általam "sokat" látott helyek vannak eddig nem túl szembetûnõ irányból fotózva, még érdekesebb!

Sajnos "ellenõrzött" idõtöltésen voltam :)
az út végén nem a berva völgybe fordultam-ellenkezõleg és egészen jó utat találtam vissza felsõtárkányba-mellér vögybe jutottam ki-élvezetes út volt csak a brigára vörös por rakódott és a fékem sem volt mér 100-as-velem együtt

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baszki, jöhettél volna kinnaludni, szalonnasütni
ha legközelebb tervezel bükki támadást egyeztethetnénk!
érdekes bambulászni a képeidet, eddig is szerettem, de így hogy általam "sokat" látott helyek vannak eddig nem túl szembetûnõ irányból fotózva, még érdekesebb!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

egge'!
ha bicajjal járnék arra, tuti, rögtön levágnám...
BM hosszú is itt fordul balossal fel /tudom, neked ez nem mérvadó/
ahogy látom ,tegnap éppcsak elkerülhettük egymást, du.4 körül jártunk a piros biciklin, bánkut felõl olaszkapuig aszfalton onnan piros bicikli, kék, gyetra felé vissza, útbaejtettük bélkövet /kár hogy kihagytad/

VV: az a "hulladék Conti" külsõ nem egy traffic?

16.15-kor háromkõtõl indultam az aszfaltra kiérve 2 srác volt ott egy kona kikapu.....
17.15-kor voltam bélkõnél :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egge'!
ha bicajjal járnék arra, tuti, rögtön levágnám...
BM hosszú is itt fordul balossal fel /tudom, neked ez nem mérvadó/
ahogy látom ,tegnap éppcsak elkerülhettük egymást, du.4 körül jártunk a piros biciklin, bánkut felõl olaszkapuig aszfalton onnan piros bicikli, kék, gyetra felé vissza, útbaejtettük bélkövet /kár hogy kihagytad/

VV: az a "hulladék Conti" külsõ nem egy traffic?

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Gondolom a szokásos "B" kategóriás.:mad:

Másképp mi a kihívás benne?:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ez harom napos (marmint: uj) kulso volt :(

Lanyok, ti meg nagyon jol nyomjatok! :) Egy szoval sem panaszkodtatok, hogy menjunk lassabban, vagy hogy erre meg erre a hegyre ne masszunk fol. Igy reszemrol nincs akadalya, hogy maskor is egyutt turazzunk. :)

Gondolom a szokásos "B" kategóriás.:mad:

Az elmúlt napok képei:
Találkozást a kinizsi 100-as társasággal egy mátrabérc gyaloglással ünnepeltük.

Mindig olyan messzire mész...:(

MÁS!

Van a tarsolyomban egy visegrádi túra (10 km-nél nem megy messzebb a várostól). Magamban csak úgy hívom, a "Visegrádi móka.":smack: A lényege, hogy ami szemét emelkedõt találtam ezidáig a városban és környékén, azt mind beleraktam.:chase: Van még benne megfelelõ mennyiségû lejtõzés, és kellõ mennyiségû átkötõ szakasz, hogy azért pihenni is lehessen. Hamarosan meghirdetem.:D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Már megint?:scared:
Kihajíthatná már azt a hulladék Conti külsõt a sunyiba. A "Szivatón" is csak szívott vele.:)

Ez harom napos (marmint: uj) kulso volt :(

Lanyok, ti meg nagyon jol nyomjatok! :) Egy szoval sem panaszkodtatok, hogy menjunk lassabban, vagy hogy erre meg erre a hegyre ne masszunk fol. Igy reszemrol nincs akadalya, hogy maskor is egyutt turazzunk. :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Az elmúlt napok képei:
Találkozást a kinizsi 100-as társasággal egy mátrabérc gyaloglással ünnepeltük. :cheers:
http://picasaweb.goo...MatrabercKelet#
A gyalog-galopp lelazítása a káliban,bár hosszúra sikeredett. :)
http://picasaweb.goo...2/KaliTekerges#
A "pancsizást" egerszalókon engedélyezett /házibanya/ távolmaradással kihagytam,így sikerült egy-két új útvonalat bejárnom,bár a /be/fürdés nem maradt el.
http://picasaweb.goo...ptarkoUjUtakon#
savanyugabi:
Odorvárra a hosszúvölgyi háztól a kis épülettõl balra az erdészetin kell felmenni-kb. 2km és remekül járható!
http://picasaweb.goo...721841472886594

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Kószacica, ahhoz képest, hogy már az elején hátraarcot akartál csinálni, ahhoz képest becsülettel végig nyomtad. Gartula a helytállásért! :clap:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Burce-t sujtotta megint valami gonosz varazslo...

Már megint?:scared:
Kihajíthatná már azt a hulladék Conti külsõt a sunyiba. A "Szivatón" is csak szívott vele.:)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Nemmm... :D En csak defektet kaptam, valoszinu valami tusketol. Burce-t sujtotta megint valami gonosz varazslo...

Apropó Bruce!

Üdv régi idegen.
Nem hiszel rám.Elég sokat tekertél anno Debrecen legvörösebb kerósával, akinek azóta a beceneve, csak kockabringás:D
Tavaj mi is össze futottunk, NT-vel és aszem Röfivel talán, ott voltam én is a mátra maratonra tartó kocsiban, a kempingnél tettünk ki.

A monti
A városi

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Buki te szedted össze azt a jó képû dudort a gumiddal?

Nemmm... :D En csak defektet kaptam, valoszinu valami tusketol. Burce-t sujtotta megint valami gonosz varazslo...

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Dinnye, hogyan jutottatok vissza?

Igaz, nem vagyok Dinnye...de .... Elindultunk azon ahol elváltunk. Nagyon bosszantó kis single track volt, mivel kedves emberek telepakolták - látszott h szánt szándékkal - nagyobbacska faágakkal/törzs darabokkal. Majd kijutottunk egy föld útra, ami kidobott a 18as busz végállomásánál, ott a Gábor Dénes Fõiskolánál. Onnan meg be a Bécsin a Szentlélekig. Aztán addig-addig sikerült még ott eldumálnunk az idõt, h McGywernek tudtunk integetni az Árpád-híra felmenõben :D

Köszönjük a képeket meg a túravezetést meg a bevárásokat :)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

Dinnye akart menni holnap valami lazat, de az meg a mai tura elejen volt, szoval... :D Kerdezz ra nala, hatha.

Köszi az infót, rákérdezek, am én is lassú leszek, mert még sérült vagyok.:D Buki te szedted össze azt a jó képû dudort a gumiddal?

Dinnyét kerestetik!:D

A monti
A városi

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
A mai brigádnak ezer köszönet ezért a kalandért. Rég tekertem ennyire jót és tartalmasat - értsd: sokat :P (nekünk a vége (szentlélek térnél) 84 km lett - a szint meg gondolom, amit Ronin mondott: 2000 m körül :) ) A fiúknak egytõl egyig ezer hála a toleranciáért. Örülök, hogy vannak ilyen srácok, akik elviselik a kicsit lassabb hölygtársaságot. Annak meg kifejezetten örülök, hogy ezek a srácok be is állítják az ember lányának teleszkópját :D Egy élmény volt Veletek - remélem még mehetek hasonlóra és nem mondjátok, h inkább nem... :chin:

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

akkor nem jön holnap senki?:(

Dinnye akart menni holnap valami lazat, de az meg a mai tura elejen volt, szoval... :D Kerdezz ra nala, hatha.

Koszi mindenkinek a mai tekerest! :) Jo volt uj arcokat megismerni. Elfaradtam rendesen, de eloszedem a sÖrt a hutobol, es helyre fog allni a vilag rendje.

Zeezoo, Attila (?) egyben hazaertetek?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
A téglagyári kicsit bosszant, mert nekem nem sikerült kitekerni, visszapattantam egy göröngyrõl, no, de majd legközelebb újra nekimegyek. Jó kis nap volt, bár kicsit hosszúra nyúlt, de mint tudjuk minél többen vagyunk, annál lassabban haladunk. Jó sokan voltunk, ám ennek csak örülök. 2500 szint nem hiszem, hogy meglett volna, olyan 2100-re saccolok. A Jézuskától kérek karácsonyra egy magasságmérõs órát, mert szeretem, ha számokban kifejezve is látom a szenvedés mértékét. :)
Dinnye, hogyan jutottatok vissza?

Képek itt:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
akkor nem jön holnap senki?:(

A monti
A városi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Hazaértem. Kiváncsi lennék valami kb. szintre, hogy 2000 vagy inkább 2500m lett a vége a keménymagnak. Sikerült mindent kitekerni a 38as "középnagytányéron", a végén a téglagyárit is, bár ott karból már nagyon a végét jártam. Rég szenvedtem ennyit, de jó volt. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hozélámpa konrétan arcukra fagyasztotta a mosolyt 1-2 hosszú másodpercre :-)