...ettõl kissé pikánsabb a dolog, de én nem köpök!
Lenyeled?
...ettõl kissé pikánsabb a dolog, de én nem köpök!
Inkább ne beszéljünk a Zsizsi és Torta kombóról :zawstydzo
Csak nem az "amerikai pitébene" látott veszélyekre gondolsz?..és csak fröccsnek való bort hozok.... csak hogy, a jó hírem ne kerüljön veszélybe.. a torta úgy látszik veszélyes dolog
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Akkor ez egy lovagias tett volt!Szia Balu!
Nem én cipeltem fel a tortát... hanem ZÉZÓÓÓ szerintem én lepõdtem meg a legjobban..
vendég_Charon_*
Nos, az idõ az megy. Tegnap is este eszembe jutott, hogy a kertkapura nincs ráfordítva a zár, oszt' már rohantam is ki a kulccsal a kezemben. Kapuzárási pánik...
--Trifo
Vagy tizenhét.. Most láttam. Ezzel együtt egy háziasszony lelkesedése van benne! Tudja, hogy a sok férfit hol kell megragadni!Ha-ha, boldogot!
Amúgy mindenki tudja...
Én el is árulom: tizennyolc!
azt nem tudom, de ha összejön is a tuhu minimum +10%-ot csal szintben
@ oldbike: ha legközelebb erre jönnél, szólj elõtte, mutatom az utat. a képek alapján most a lehetõ legszívatósabb útvonalak egyikét választottad. jól tippelem, hogy gyalog voltál?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
azt nem tudom, de ha összejön is a tuhu minimum +10%-ot csal szintbenkösz, turistautak.hu-t nézegettem, de ha sokszor váltok jelzést, nem tudja összerakni itinerbe. Vagy én vagyok béna?
mapsource szerint 900m, és 46km, az igy +-50 m rel jó szokott lenni
mapsource szerint 900m, és 46km, az igy +-50 m rel jó szokott lenniMeg tudja valaki mondani pontosan, hogy ez az útvonal hány m szintet tartalmaz (felfelé) ?
Pomáz - Csobánka aszfalton - kék jelzésen Pilisszentkereszt - zöld jelzésen Két bükkfa nyereg - Zöld kereszten Dobogókõ - Sárgán Lajos forrás, majd Kõhegy - Sárgán Szentendre. Kb. 45km.
Azért írtam úgy azt, amit, mert azzal azt akartam mondani, hogy szeretnék menni, de nem tudom még biztosra mondani. Vagy ott leszek a talihelyen, vagy nem!Akkor holnap esti tekerés:
Trifó -ötletgazda
Zzzz ZOLTÁNÓ !
Makka?
Zsizsi
Bruce
Balu1
Montu
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"