Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nem tudom, hogy a többi hegyen mi a módi, de itt a környéken több széles erdei utat simára dózeroltak (volt olyan, hogy egy héten többször is). Most beröffentették a fakitermelõ gépeket és tavaszra ismét félméteres keréknyommal lesz tele az erdõ. Ez mi a bánatnak jó? Esetleg pályázaton szereztek pénzt a tereprendezésre és akkor csak egy lenyúlás az egész? ...nem hiszem, hogy a nagy böhöm gépeknek aszfaltsimaságú terep szükséges a fák elszállításához.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Csak ajánlani tudom az erdõben való tekerést ebben az idõben-õszi színek és a hó keveredése,csak tekerj elég magasra :)
http://picasaweb.goo...sonyOsziHoeses#

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

A munkagépek nem károsak. Láttál már ilyet farolni? :D

Új nyomot vág. Esõ után abbõl lesz a bringás fürdetõ!
Vagyis frissítõ fürdõrõl gondoskodank, ne bántsuk õket. :D

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

[URL]belemehetnénk abba, hogy hány száz bringás éves amortizációjával egyenlõ ennek a gépnek az egy napi jelenléte

A munkagépek nem károsak. Láttál már ilyet farolni? :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

http://images.netbag...11052012141.jpg

Az utolsó szép "nyári" napon (múlt hét szerdán) botlottam bele ebbe a "dögbe" Enyedi halálától nem messze.
A monstrum a frissen dózerolt túristaút közepén pakolta le a fát, de nem mertem elmenni mellette, így inkább a bozótban kerültem ki.
Ugye...EZ ott lehet, nekem meg tilos...belemehetnénk abba, hogy hány száz bringás éves amortizációjával egyenlõ ennek a gépnek az egy napi jelenléte, de valahol feleslegesnek érzem.
Abszurdisztán, én így szeretlek.

ennél van nekik sokkal nagyobb is

mellesleg a tiltás egyik oka pont a balesetek elkerülése . persze ez megoldható lenne idõszakos helyi korlátozással is.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

http://stop.hu/artic...e.php?id=554981

http://images.netbag...11052012141.jpg

Az utolsó szép "nyári" napon (múlt hét szerdán) botlottam bele ebbe a "dögbe" Enyedi halálától nem messze.
A monstrum a frissen dózerolt túristaút közepén pakolta le a fát, de nem mertem elmenni mellette, így inkább a bozótban kerültem ki.
Ugye...EZ ott lehet, nekem meg tilos...belemehetnénk abba, hogy hány száz bringás éves amortizációjával egyenlõ ennek a gépnek az egy napi jelenléte, de valahol feleslegesnek érzem.
Abszurdisztán, én így szeretlek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Köszi,,, Vonattal melyik települést érdemes néznem:? Esetleg autóval is megoldható, csak szívesebben vonatoznék. ( Oroszlány)?

Igen, Oroszlány. Kb 20km és át kell jönnöd a hegyen. Lehet rövidebb, ha terepen jössz át.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Köszi,,, Vonattal melyik települést érdemes néznem:? Esetleg autóval is megoldható, csak szívesebben vonatoznék. ( Oroszlány)?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

ez a vértesi móka honnan startolna, mekkora táv ill. szint lenne benne?

Gántról, a táv meg olyan 40-50-60km. Függ a résztvevõktõl, az idõjárástól (lesz-e sár), hogy mennyit ácsorgunk, nézelõdünk, és hogy merre megyünk.
Szint passz, nem veszélyes.
Jani megelõzött.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem Gántról, tavaly is onnan indultunk. Max 60km és 1000szint, és a tempó miatt se aggódj.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Jajj Richie Apuka!

Most látom a képet!

Isten éltesse sokáig!

:)
Köszönöm szépen!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Pénteken én is mennék a Vértesbe tutira!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jajj Richie Apuka!

Most látom a képet!

Isten éltesse sokáig!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Hiába linkelsz ilyeneket, a tarvágásban sem biciklizhetsz, mert "szétfarolod". :D

Most miért vagy ilyen...
Nem értitek a tarvágás lényegét!
Azért csinálják, hogy az aljnövényzet végre fényt kapjon :D ...és nem utolsósorban arculattervezés is. ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Vértesbe én is jönni szívesen - remélem ezúttal szülõi felügyelet is lesz :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hiába linkelsz ilyeneket, a tarvágásban sem biciklizhetsz, mert "szétfarolod". :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
http://stop.hu/artic...e.php?id=554981

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, a péntek még jobbnak tûnik. Ha lesz, akkor szerintem megint Virágos csajos, sokat állós, nézelõdõsre számíts ismét, olyanra mint tavaly.
A szomorú évforduló miatt jó lenne megint bejárni a tavalyi útvonalat, persze a zõd háromszöget berakjuk csemegének a végére.
Kedd felé már látjuk majd, hogy mit hazudnak idõjárásügyileg.
A harcok meg nem izgatnak, aki nem ott lakik a környéken annak nem kell odamenni, oszt kész.

Rendben. Már úgyis megkezdtem a regeneráló idõszakot (az idõjárás segített benne :) ), jó lesz nekem az a tempó.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Menni, ha mentek. Figyelek.

Rendben, bigbradör!;)