Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2009. November 21. - 23:11
Mikor felértem Pestre örömmel konstatáltam hogy itt nincs is köd! Aztán ahogy haladtunk felfelé egyre jobban beállt a tejföl. A rekettyésbõl lefelé jövet szerintem a legdurvább köd volt amit eddig láttam, a látótávolság kb. 3m volt(mit Hozé Lampe), izgalmas volt.
edit:Hát nem épp viccesnek mondanám.
Tour közvetítésen már láttam ilyet, ott vicces volt. Azért élõben egész más.
Dolgozott a processzorom rendesen, hogy ki tudjam kerülni a bicajod meg téged is anélkül hogy túl élesen és hirtelen kanyarodjak és én is zakózzak.
Elég nagy részét elfogtad az útnak, mert egyenesen csúsztál tova a bicajt meg az út jobboldala felé csúszva állítottad pályára, azért erre figyelj legközelebb!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 21. - 23:08
Eddig sosem értettem Tour-on hogy a francba lehet, hogy a profik mennek egyenesen, és egyszer csak befordul a bringa alájuk és az oldalukon csúsznak. Most már értem. Mindez borzasztó gyorsan történik a kicsi tapadófelület miatt.
Plussz! Képtelen vagyok megszokni, hogy a kátyút ki kell kerülni. Eddig mindig kimozogtam. Itt meg a pillanat tört része alatt levegõ nélkül maradt elsõ kerék befordult és vitte a seggét a gépnek. Esélyem nem volt korrigálni, pedig próbálkoztam Kíváncsi lennék mit láttak Alex-ék mögöttem ebbõl... Viccesen nézhettem ki.
Posted 2009. November 21. - 23:03
Megint jó hangulata volt szombat este a Rekettyésnek!
Bukinak az utolsó pitét SOSEM bocsátom meg!
Erre nem tudok mit mondani. En is szeretlek!
Te mukodsz rendesen? A bringa nem erdekel, az cserelheto alkatreszekbol all... Orulok, hogy hazaertel.
Viszont: Zeezoo es Dinnyecske! Hat... Egy szelepre fogni mindent... Ugy latom Zeezoonak nem csak biciklizni kell megtanulnia, hanem azt is, hogy mindig legyen nala potbelso.
Barnabas is panaszkodott, hogy nedves aszfalton csuszkal neki a 2.1-es Speed King, viszont nekem a szanaszejjel kopott Panaracer Smoke tapad rendesen. Gumifuggo.
Posted 2009. November 21. - 23:01
adott esetben terepgumi még szarabb lehet
én 2 hét után tettem vissza a 1.0 sickeket rücskös helyett, pont a csúszkálás miatt
majd, ha jön a hó, mély latyak, mennek vissza
Posted 2009. November 21. - 22:23
Bukinak az utolsó pitét SOSEM bocsátom meg!
Viszont nyálkás út + kátyú + vékonyka országúti kerék nem barátkoznak. A mai Rekettyés estének ez lett a tanulsága. Miután az eset megesett én pedig Nyegleó balra el, oldaltcsúszva aszfaltvizsgálatot végeztem rájöttem, hogy nekem való a 26" - 2,1 kerékméret való.
Lista: két belsõ felütve, kedvenc gatya és kedvenc téli montis kabát szétszakadva, kormánybandázs durván szétszakadva, kormányvég behorpadt, lánc most már tényleg kuka. Bõrhiány a szokásos helyeken.
Posted 2009. November 21. - 22:15
Kicsit izgultunk, láttunk felfelé menni egy mentõt meg egy rendõrautót. :/
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 21. - 13:46
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 21. - 12:49
nem akarok meghalni
fuck me, i'm famous!
Posted 2009. November 21. - 12:48
Posted 2009. November 21. - 12:34
fuck me, i'm famous!
Posted 2009. November 21. - 11:55
Posted 2009. November 21. - 10:37
Rendicsek!ott leszek a kijáratnál
és most akkor visszafekszem aludni
Többiek? Dinnye, Buki? Valaki még?
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 21. - 08:47
Jön valaki Pestrõl akinek a nyugati pu. útba esik? A 14:07-kor érkezõvel tudnék menni.
ott leszek a kijáratnál
és most akkor visszafekszem aludni
fuck me, i'm famous!
Posted 2009. November 20. - 13:38
Jön valaki Pestrõl akinek a nyugati pu. útba esik? A 14:07-kor érkezõvel tudnék menni.
Akkor ha jól gondolom Árpád híd budai hídfõnél találkozhatnánk 14:30kor?
Posted 2009. November 20. - 13:26
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 20. - 11:02
Akkor holnap tali mikor, hol?
Mondd meg, hogy hol és mikor, és ott leszünk.
Én 10 elõtt nem szeretnék találkozni, mivel van mit bepótolnom alvás terén.
Posted 2009. November 20. - 09:32
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 19. - 20:06
Mester! jártál -futottál mostanság a HHH környékén? sár, dagonya vaddisznó? Mit láttál arra felé?
Én voltam tegnap, pont elkapott kb 30 perc esõ. Ezért a Virágos-nyeregnél a felsõ réteg kicsit sáros volt, de ma sztem már csak az alap 2 tócsa van. Egyébként csak a nedvesebb helyeket kell sárra számítani, de azok megoldhatók bringán, a többi helyen igazi mtb-ozásra való talaj van
Posted 2009. November 19. - 16:25
akkor gyenge ember meg mit gizdázik SS-el? ha nem bírja a hegyet vegyen vátósat.
32/16 az tök elég bármire amúgy. Erõsödni kell.
:ok:
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 19. - 15:56
Mester! jártál -futottál mostanság a HHH környékén? sár, dagonya vaddisznó? Mit láttál arra felé?32/16 az tök elég bármire amúgy. Erõsödni kell.