Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2009. November 23. - 22:38
Posted 2009. November 23. - 22:25
már megbántam, hogy nem mentem...
mennyit mentetek végül?
Nem mentunk sokat, kb. masfel ora volt az egesz mert ranksotetedett. Csak masztunk egy kellemeset.
Posted 2009. November 23. - 21:06
Dehát saját hibájából biztosan tanul az ember. Remélem.
Telefonom, meg ki-be-ki-be kapcsol azóta is. Kontaktos lesz... de még garanciális. Az még az esés elõtt próbált jelezni, hogy ilyen idõben nem szabad házon kívül tartózkodni. Csak nem értettem. Ahogy Magnum mondta annak idején: "...a kis belsõ hang azt mondogatta, hogy csúszik vigyázz..." Ja és pont elõtte sztoriztam Bukiéknak a január elsejei BUÉK kupára feltekerés közben jégrehajtásos esetemet. Legközelebb jobban figyelek a jelekre!
Posted 2009. November 23. - 20:54
Eleinte ilyen szép idõ volt, látótávolság min. 20m.
Aztán ahogy lement a nap úgy bedurvult hogy elõ se mertem venni a fényképezõt, miután Peti telefonja is kikészült a páratartalomtól!
már megbántam, hogy nem mentem...
mennyit mentetek végül?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2009. November 23. - 19:19
Pedig szívesen megnéztem volna milyen amikor bedurvult. Nekem még nem volt szerencsém ködhöz erdõben, bringával.
Posted 2009. November 23. - 18:57
Aztán ahogy lement a nap úgy bedurvult hogy elõ se mertem venni a fényképezõt, miután Peti telefonja is kikészült a páratartalomtól!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 23. - 17:59
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2009. November 23. - 17:43
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. November 23. - 16:43
Posted 2009. November 23. - 11:54
A "túra" jól sikerült tényleg, csak nagyon csúszott minden. A SpeedKing pedig aszfalton halál, de hát azt hiszem ezt mindenki tudja.
Posted 2009. November 23. - 11:00
Viszont nyálkás út + kátyú + vékonyka országúti kerék nem barátkoznak. A mai Rekettyés estének ez lett a tanulsága.
Inkább az a tanulsága, hogy egy bringázásra teljesen alkalmatlan útviszony mellett miért mész hegyre biciklivel? Ha mész, akkor már inkább terepen. Segítek - a ködszitálásos nyálkán a montis kerék is csúszik. Igen, az országúti különösen. Ha nyári gumi van fent, akkor fõleg. Ne a Tour-ral hasonlítsd, õk 70-el buknak a macskakövön, 45 fokra bedöntött keróval. Ne haragudj, de amit csináltál, az a sors kihívása, s még nagyon olcsón megúsztad.
Kérdezd csak VV platinaalkatrészeit a trükkös erdészeti aszfaltutakkal kapcsolatban.
A bicajt ne utáld, tanulj meg biciklizni, vegyél egy normális téli gumit, s ne kekeckedj a nyálkás utakkal. A kátyút meg montival is ki kell kerülni. És ismételten mondom, hegyre, nyálkán, országútis nem megy, ha nem muszáj. És addig is, jobbulás!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2009. November 22. - 20:03
Még nem próbáltam, de végülis lehet hogy igen.Alex én azt hittem hogy van egy jó ösztelósod ami egy vékony bringást simán kimozog:D
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2009. November 22. - 19:52
Valami hülye végzet sújt bennünket- valahogy nem akar nekünk ez a közös tekerés összejönni... annyira sajnálom, hogy ebbõl kimaradtunk :icon_sad::piorun::cry:
Peti jobbulást!!! Jössz kedden spinningre? Utána bedöntünk egy vigasz forralt bort a Vörösmarty téren:cheers:
Posted 2009. November 22. - 19:41
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. November 22. - 01:34
kicsi a rakás....Most mit aggódtok!
Essetek vele együtt ti is.
Probléma megoldva.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. November 22. - 00:07
Posted 2009. November 21. - 23:54
Okké Alex! Meghúzom a spödö csavarjait, és kioldhatatlanná teszem a pedálom, mindemellet csuklómhoz szíjazom a kormányt.
Nem artana.
Ne akard tudni milyen az amikor ilyesmi tortenik elotted. Latod, hogy a foldon van, az esest igazabol nem nagyon fogod fol, belassul minden, probalod kikerulni, azon aggodsz, hogy ne jojjon mogotted semmi... Mar voltam ilyen helyzetben.
Posted 2009. November 21. - 23:44
Na, mit mondtam! Ismerlek én jómadár!DE!
BAKKER a zsíroskenyér!!!! Ez eddig eszembe se jutott...
Posted 2009. November 21. - 23:38
Amúgy lefelé egy fekete merdzsós értelmiségi ledudált mert lassú voltam neki
Már bocs, hogy kibicként belepofázok, de ne lehet, hogy a forralt bor mellé csúszott más is?
DE!
BAKKER a zsíroskenyér!!!! Ez eddig eszembe se jutott...
Posted 2009. November 21. - 23:36

Sign In
Create Account

Back to top