Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Na vasárnap megyünk? honnan? mikor? indulunk aszfalt vagy terep? Más kérdésem egyelõre nincs.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ha visszafordítja, akkor nyugodtan fel lehet jelenteni.

Más. Pilisben (Dobogókõ környéke) járt valaki a héten? Érdemes bemenni terepre?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
A boronát átfordítottam a másik oldalára! de a gazdája újra "élesztheti"
Sokat nem bíbelõdhettem vele,mivel Õ
http://www.thepetdir...arplaninac1.jpg
a s.....em mögött volt és nem akartam felidegesíteni!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
S kb ezt teheti az emberrel is ha beleesik. Ez brutális... ...
Szerintem.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ez a boronás dolog elég brutál.
tessen eltenni onnan, bárki is jár arra
táblázza ki, fogjon meg, büntessen meg vagy mittomén
de azért ez elég súlyos
nekem egyszer a száll. helyzetbe emelt magágykészítõ mögött lógó kis takaróborona "fésült" meg egy kutyust, aki csaholva kergetett, s alákeveredett vhogy
nem volt túl kellemes látvány..

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
vasárnap hogy lesz? mikor hol tali?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Jó nektek-élvezzétek az õszt! És ha kérhetem igyatok már az egészségemre! Lehet olyan jó idõt fogtok ki, hogy szükség lesz naptejre és napszemüvegre is.
Basszus, hogy mostanában mindenrõl lemradok :(
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Vasárnap megejthetnék a múlt hétrõl elmaradt, laza!!! tempójú, alapozós, aszfaltos kiruccanást a Szentendrei-szigetre.:chin:

Jó!
Addig hazajövök kényelmesen és végre tekerünk!

Ha tényleg laza tempójú valószínûleg csatlakoznék csak a jó isten és a fõnököm szólhat közbe (csak mert 3 hónap alatt szerintem nem értem el a 100km.-t két keréken, bezzeg 4-en:cry:)

Apafej, végre dolgozol! Jó hallani! :P

ha nem virsligumi (1,5 + félszlik már jó) és addig nem esik sok esõ bizonyos szakaszokat érdemes a gáton. (nix aszfalt). kevésbé uncsi .

Részemrõl nem gáz a dolog, bár ha olyan, akkor elõtte gummát cserélek.
Hú, akkor sietnem kell hazafelé! :P

Köszönöm,de.....
Próbálom úgy leírni a túrát,hogy ha valaki kedvet kap a túravonal bejárásához "simán" követni tudja és a "kellemes" dolgokra fel tudjon készülni. :D

Sikerült, és még élvezetes is!
Csak így tovább, ha megunod a fõzést, útikönyveket írj! ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Vasárnap megejthetnék a múlt hétrõl elmaradt, laza!!! tempójú, alapozós, aszfaltos kiruccanást a Szentendrei-szigetre.:chin:

ha nem virsligumi (1,5 + félszlik már jó) és addig nem esik sok esõ bizonyos szakaszokat érdemes a gáton. (nix aszfalt). kevésbé uncsi .
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
énis, énis!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ha tényleg laza tempójú valószínûleg csatlakoznék csak a jó isten és a fõnököm szólhat közbe (csak mert 3 hónap alatt szerintem nem értem el a 100km.-t két keréken, bezzeg 4-en:cry:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nem hiszem. Az orvvadászok sûrûsége azért elég alacsony. Inkább a motorosok, quadosok ellen irányulhatott ez.
1-2 éve volt hír, hogy valahol, az erdõ szélén lakó emberkék a motorosok ellen drótot feszítettek ki az úton keresztben, meg fanyársat szúrtak a földbe (heggyel felfelé). Egy motoros meg is sérült.
...de persze ettõl még durva a módszer és az ötlet is elég elég elmebeteg.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Az a borona sztem a vadõr agyából pattant kis hogy az orvadászok kedvét elvegye a tilosban járástól.

Mindenesetre elég gáz!
OLAF vagyok a legnagyobb KIRÁLY!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Majd megyek, kiszedem. Jó lesz otthon a háztájiban. :P

Miért is volt nekem oly ismerõs ez a P-bringaút!? :chin:
Ja! :mybad: Megvan!
Már megint VV...:D

ps.: Oldbike! Jók a képaláírások is, ha az ember figyel és megfelelõ sebességgel váltogatja a képeket, külön élmény az olvasásuk. :)

Köszönöm,de.....
Próbálom úgy leírni a túrát,hogy ha valaki kedvet kap a túravonal bejárásához "simán" követni tudja és a "kellemes" dolgokra fel tudjon készülni. :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Majd megyek, kiszedem. Jó lesz otthon a háztájiban. :P

Miért is volt nekem oly ismerõs ez a P-bringaút!? :chin:
Ja! :mybad: Megvan!
Már megint VV...:D

ps.: Oldbike! Jók a képaláírások is, ha az ember figyel és megfelelõ sebességgel váltogatja a képeket, külön élmény az olvasásuk. :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
...és úgy hagytad?
Ez emberre, állatra egyaránt veszélyes. A vastagodó avar, vagy a hó miatt ez mostantól még inkább az lesz.

Trance

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
Gondoltam egy kicsit körülnézek a Zebegény feletti dombokon.A P bringautat választottam,amelyen még soha nem láttam egy bringást sem.Kellemesen kezdõdött,de a Som dülõhöz érve egy hatalmas kutya tette nyilvánvalóvá,hogy ez az õ területe.Olyan borjú nagyságú "házõrzõ" volt,de szerencsémre pont akkor fejezhette be az ebédjét,így én nem vettem részt a menüjében.A kissé kimerült szervezetemet ekkor egy kis domb felé vettem a P bringaúton amelynek egyetlen jelét sem láttam a közel 8 km-en.Ekkor valami furcsát vettem észre az út egyik oldalán
http://picasaweb.goo...376043250908594
ez nem csak úgy ott van ezt ide tették álnok,szemét módon!Ez az út kijelölt kerékpár út -a Cartographia térképen is így szerepel.Ha valaki itt jár az figyeljen!
Ez egy borona felfordítva kb.15-20 cm-es hegyes vasak merednek az ég felé!

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

mennyit mentetek végül?

23 km
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Egy kis helyzetjelentés, aki a Határnyereg, Virágos-völgy, Guckler Károly környékén bicajozna: az utóbbi napok magas páratartalma és a köd miatt elég komoly a dagonya. Ma reggel jártam arra, és ha érdekelt volna a nagy sár, még megbántam volna. ;)