Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Megyek én is tekerni, de csak terembe hiiiiiiiiiiiiiiiiiiideg van.

Ilyenkor terembe? Tegnap meló után nyomtam egy laza 5órás egysebû-hó-nájtrájdot a budai-hegyekben. A János-hegyen is csak -5,7°C volt. A tegnapi nap tanulsága: V-fék + havas felni = halál :D

Más: Még du. 3ra értem a HHH csúcsára, lenézve a városra nem sok kedvem volt lejönni a hegyrõl, én még ennyire retkesnek sosem láttam a levegõt...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Megyek én is tekerni, de csak terembe hiiiiiiiiiiiiiiiiiiideg van.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Holnap - autóval - aszfalton, megpróbálok dolgozni menni. :(
Együtt érzek veled Ronin! :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Holnap (szombat) megpróbálok két keréken feljutni Dobogókõre aszfalton Dömörkapu felõl. Tíz órakor indulok az UVH-tól, ha esetleg jönne még valaki.
A munkába járós montival megyek, úgyhogy a tempó kényelmes fényképezõs, egyszerûen csak a téli táj öröméért vágok neki az útnak.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Én emlékszem egy kora õszi hétvégére, mikor tökig érõ sárban tekertünk arra. A pályán egy bal kanyart salakmotoros stílusban sikerült bevennem.
Jó móka volt!
Hiányozni fog.

Dante emlékmû Rulez!
:D

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Dante és McGywer emlékmû??

XD:D

Az amúgy tényleg egy nagyon jó kis rész... volt.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Dante és McGywer emlékmû?? Enduro pálya :( pedig a szívembe lopta magát...
egy indián mondta, hogy amit az ember tesz az élõlényekkel az vele is meg fog történni...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

Nagytarcsa mellett totál szét van cseszve az enduro pálya úthoz közeli része. Az árok mindkét oldalán ki vannak vágva/törve a fák/bokrok, szanaszét hever minden, totál járhatatlan.

Tud errõl valaki valamit, hogy mi lesz ott ami miatt el kell dózerolni a növényzetet? Az autópálya arrébb van, szóval lövésem nincs...

Lakópark? Tesco? Terraformáció ? :D

Szánalmas amit ott csinálnak de komolyan. Oké hogy nincs arra már más csak "akácos", de tuti hogy ez az a táj amit már nemhogy az unokáink, de mi sem fogunk látni nemsokára.

Mellesleg a Petneházy-rétre tényleg nem érdemes kimereszkedni még egy nyári zápor után sem, nemhogy télvíz idején. Vagy késõn szóltam? Bocsi :D
Bevallom én is pórul jártam ott egyszer.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Ha meg csengetsz, akkor tuti, hogy elõször nem tudja mit tegyen, majd amikor elmennél mellette, az utolsó pillanatban mégis elõtted ugrik át az út másik felére. Tapasztalat. :)

És leb@sz hogy hogy mersz csengetni a turistaúton. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

A Guckler Károly út és a Normafa - János-hegy közti rész gyönyörû volt ma a deres, hófehér fákkal! 3 túrázót sikerült útbaigazítanom, nagyon sok rendes, elõre köszönõ túrázóval futottam össze (jó tapasztalni ezt a sok-sok pozitív inputot!), beszólni pedig "csak" egy fiatal csaj szólt be, hogy miért nem csengetek, ha hátulról jövök. :) Na ja, ez van. Bár akad egy szuper csengõm, csak épp a polcon pihen. Az Oversized kormányra nem tudom felapplikálni... :/

Ha meg csengetsz, akkor tuti, hogy elõször nem tudja mit tegyen, majd amikor elmennél mellette, az utolsó pillanatban mégis elõtted ugrik át az út másik felére. Tapasztalat. :)

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Csütörtök délelõtt (kb. 10 óra) túrát tervezek egri indulással (kontembájkal). Szivesen venném ha valaki csatlakozna. Aszfalt viszonylatban gondolkodom mondjuk Völgyfõ házig, aztán meglátjuk.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Ma sokkal ideálisabb körülményekkel tisztelt meg az idõjárás bennünket - legalábbis, sár az nem volt. Sikerült egy jó kis 53 km-es kört mennem kb. 1100-1200 m szinttel. Nem sok bicajossal találkoztam, pedig csak pár helyen volt komolyabb jég. Összesen 1x kellett csak leszállnom, Szépjuhásznétól a János-hegy felé, a Piros+Sárga út elején felfelé.
A Guckler Károly út és a Normafa - János-hegy közti rész gyönyörû volt ma a deres, hófehér fákkal! 3 túrázót sikerült útbaigazítanom, nagyon sok rendes, elõre köszönõ túrázóval futottam össze (jó tapasztalni ezt a sok-sok pozitív inputot!), beszólni pedig "csak" egy fiatal csaj szólt be, hogy miért nem csengetek, ha hátulról jövök. :) Na ja, ez van. Bár akad egy szuper csengõm, csak épp a polcon pihen. Az Oversized kormányra nem tudom felapplikálni... :/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azért az utóbbi 1-2 évhez képest elég keményvonalas a tél. :) Most jöttem meg 2 óra futásról, baromira élveztem. :chin:

Futni jó, fõleg ha van hó. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért az utóbbi 1-2 évhez képest elég keményvonalas a tél. :) Most jöttem meg 2 óra futásról, baromira élveztem. :chin:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Á igen, infó a Hûvösvölgy - Határnyereg - Virágos-nyereg - Guckler Károly útvonalról: kora reggel kitûnõen járható, viszont ha olvad, a Határnyereg és Virágos-nyereg közti rész használhatatlan. A héten 3x is jártam arra; szerencsére fõleg reggel 8 elõtt. ;)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
és mi van -9 -10 között? :)
Infó a Dobogókõ-Visegrád közötti tereprõl (gyalogtúrázóktól): fekvéstõl, napszaktól függõen jégpálya vagy dagonya.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

-10 alatt a görgõt választom fölötte meg elvagyok a fagyott takonnyal az arcomom.:)

-10 alatt én is a szobabicajt, de kb. 0 és -9 közt még "belefér" :D

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Mínuszokban síszemüveg, -10 felé meg Respro City-t használok. Nem fagy itt semmire rá semmi. ;) Országútim sajnos nincs, így aszfaltbetyárkodás kizárva... :(

-10 alatt a görgõt választom fölötte meg elvagyok a fagyott takonnyal az arcomom.:)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Hmmm az alapozás szépségei.:)

Mínuszokban síszemüveg, -10 felé meg Respro City-t használok. Nem fagy itt semmire rá semmi. ;) Országútim sajnos nincs, így aszfaltbetyárkodás kizárva... :(

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás

Mész ezerrel, s rád fagy a takony a menetszéltõl. :D

Hmmm az alapozás szépségei.:)