Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Engem érdekelne de nem lehetne kicsit hamarabbi indulással?:)

Na ebbõl most kimaradtam, de ezt most nem is nagyon bánom... mert állítólag nem is volt olyan laza tempó, mint ahogy a túra-ajánlóban szerepelt.
Legközelebb azért lehet nagy levegõt veszek és eljönnék én is, csak hogy tényleg ne legyen nagy a rohanás.
Trifó! Köszönet a vendéglátásért, nagyon klassz volt nálatok. És gratulálok a gólyához :)
Holnap amúgy délután 5:30 körül Zeezoltanoval terveztünk egy laza HHH-t vagy Jánoshegyet szóval ha estleg valakit érdekel jelezze, én a Margit-híd budai hídfõjénél gondoltam a találkozót (tele van vakondtúrással :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Ronin! Köszi a túrát. Baromira elfáradtam, de MEGÉRTE! :)
Valahol el kell kezdeni. Mostanra összekapartam magam, mert délután pihentem egy picit...
Picasa Web Albums - vereczi - Csal

Na ebbõl most kimaradtam, de ezt most nem is nagyon bánom... mert állítólag nem is volt olyan laza tempó, mint ahogy a túra-ajánlóban szerepelt.
Legközelebb azért lehet nagy levegõt veszek és eljönnék én is, csak hogy tényleg ne legyen nagy a rohanás.
Trifó! Köszönet a vendéglátásért, nagyon klassz volt nálatok. És gratulálok a gólyához :)
Holnap amúgy délután 5:30 körül Zeezoltanoval terveztünk egy laza HHH-t vagy Jánoshegyet szóval ha estleg valakit érdekel jelezze, én a Margit-híd budai hídfõjénél gondoltam a találkozót (tele van vakondtúrással :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szombaton lehet énis felavatnám a montit

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Baszki, járdán nem biciglizünk, veszélyes, elüt az autó!:D
Azért jó. hogy megúsztad.
Hétvégén, ha lesz valami és megengedik a nagyok, akkor lehet, hogy egy rozoga nyápic(mármint én) is csatlakozna.
Csak hogy ne legyen annyira erõs a tempó.:P

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Zee, nagyon nagy szerencséd volt! (Mehetsz egy körre az öreg kaporszakállúnak hálát rebegni!)
Grat a jó túrához, tehát felavattad magad! Innen már csak "rosszabb" lehet! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Meg volt az idei elsõ hosszabb terepes túránk bár az elején tartottam tõle hogy kicsit sok lesz a mászás (1300m) de azzal végül is nem volt gond csak a túl nagy tempóval az elején. Az idõ szép volt csak kicsit szeles legjobban az tetszett ahogy Zsé bûvészkedett cyklocross bringájával a köves lefeléken és a meredek emelkedõkön na és a tempója. a túra szép és jó volt. Hossz Az igazi izgalom azonban ezután jött!
Csillaghegyen a Mátyás király út -Ürömi út- Pusztakúti út keresztezõdésében már csak ketten voltunk Roninnal õ átment az úttesten én még maradtam a járdán mert telefonnálnom kellet egyet. Éppen beszélgetek mikor hallok egy rövid fékcsikorgást majd egy csattanást és egy puffanást, és érzek a bringán egy kis ütést, megfordulok és ezt látom.
Hossz
A golf nem adta meg az elsõbbséget és egy Bergusonos B2200 Mazda kisbusz fellökte a járdára a kocsit neki ment a kerítésnek és közben a hátsó gyors zárnak és a féktárcsának is (szerencsére csak minimális erõvel ott akkor nem is vettem észre). Annyira közel volt hozzám hogy amikor láttam a sofõrt akinek vérzett a feje és nem tud kiszállni az autóból arrébb sem kellett lépnem hogy kinyissam neki az ajtót.
Miután megnyugodtam valamelyest és tovább mentünk, ekkor tûnt fel hogy cincog a hátsó tárcsa megálltunk egy közértnél akkor vettem észre hogy a gyors zár teljesen be van nyomva és görbe a tárcsa.
Hossz
Szerencsére a tárcsában csak 5-10mm elhajlás volt így tovább tudtam menni amit Trifóéknál sikerült teljesen kiegyengetnem, Bele se merek gondolni mi lett volna ha 50cm-rel arrébb állok valószínûleg igen-igen hosszú ideig nem ültem volna bringára. (vagy soha)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Ronin! Köszi a túrát. Baromira elfáradtam, de MEGÉRTE! :)
Valahol el kell kezdeni. Mostanra összekapartam magam, mert délután pihentem egy picit...
Picasa Web Albums - vereczi - Csal
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Itt vannak a képek, komment majd késõbb, megyek zabálni... az út végén Zee-t az õrangyala mentette meg egy nagyon komoly és vétlen balesettõl. Szerencsére megúszta sérülésél nélkül,így hát klassz kis túra volt, még ha ki is döglöttem rendesen. Iron Peti, kössz a nyeregcsõ tanácsot, visszafelé a a derekamnak is jobb lett a az alacsonyabban ülés.

Hosszú-hegy

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
jó kis túra volt:)thx
nekünk 91kili lett a vége
várjuk a képeket:)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

bocs h offolok, de a 32x16 -t próbáltad? nekem az lesz most fent, kicsit félek h combos...
?

Persze, tavaly nyáron úgy mentem Kislõd "hosszún" és a Bükkmaraton középtávon, de a 32×18 térdbarátabb és nekem jobb is a budai hegyekbe. Csak a legmeredekebb helyekre nem elég, ugyanarra mehetek vele, mint váltóssal.
Itt a gödöllõi-dombságban kezdetben 44×21-es és 32×15-ös áttétellel nyomtam, errefele rövidebbek a mászások, majdnemhogy lendületbõl megoldhatók.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Nem az a gondom, hogy felfele kevés lenne a 32×18, hanem síkon lassú.

bocs h offolok, de a 32x16 -t próbáltad? nekem az lesz most fent, kicsit félek h combos...
?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem rohanós a túra gyere nyugodtan.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

nyugi nekem 36-26 a leglightosabb, fel lehet rugdosni mindenhova:)

Nem az a gondom, hogy felfele kevés lenne a 32×18, hanem síkon lassú.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Nekem lehet, hogy sok lenne az elején az aszfalt, az egysebességesen 32×18as áttételem van ami kb. 23as tempóhoz elég, a váltós terepgép pedig még darabokban, mert sehol sincs olyan és akkora küllõ ami kellene...

nyugi nekem 36-26 a leglightosabb, fel lehet rugdosni mindenhova:)

High5 - szerintem

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nekem lehet, hogy sok lenne az elején az aszfalt, az egysebességesen 32×18as áttételem van ami kb. 23as tempóhoz elég, a váltós terepgép pedig még darabokban, mert sehol sincs olyan és akkora küllõ ami kellene...

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Mostakkor a holnapi 9órás UVH-s menet merre lesz? Terepezés lesz nagyjából végig?

Az eleje aszfalt. UVH-tól Szentendrén át Lajos-forráshoz fel aszalton, onnan piros+ és zöld háromszögön le Csobánkára, onnan aszfalton /vagy ha valaki ismer erdõszéli utat akkor terepen/ fel a nyereghez, onnan az erdei bringaúton elmegyünk Pilisszántóra ill. a Szántói nyereghez, onnan fel a Hosszú-hegyre, majd le vissza a Csobánkai nyereghez, onnan tovább egy darabig a bringaúton a Kevélyek oldalában, és Pilisborosjenõ szélét érintve irány az Ezüst-hegy, onnan meg már lent is vagyunk hipp-hopp a csillaghegyi HÉV-nél, ettõl meg már csak egy ugrás az UVH.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Mostakkor a holnapi 9órás UVH-s menet merre lesz? Terepezés lesz nagyjából végig?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Többeknek igérgettem már egy kerékpárszerelgetõs összeröffenést, most belecsapok villámmód:
eredeti invitálás az Üzenõfalon
Bárki jöhet, csak jelezzetek, hogy mire számítsunk.

--Trifo

Vereczi_Peter

Vereczi_Peter

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
vasárnap 9:00 UVH ott leszek. Csak ne essen! :) Jó lesz. Izomból erõsebb lettem, kardióból gyengébb. Majd meglátjuk...

:chomik:
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
jaja múlt héten már teszteltem a hármason meg a jánoson, hááát pattogtam nem kicsit:)

High5 - szerintem