Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

ZsZs

ZsZs

vendég

• fórumtag
  • 61 posts

Ma egy laza 80 km a Vértes lankáin! Nagyon szép idõ volt, nagyom szép táj, nagyon szép erdõ.
Megérte! :)

Szia,
Mekkora volt a sár? Jövöhét közepén valamikor én is készülök arrafelé...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ma egy laza 80 km a Vértes lankáin! Nagyon szép idõ volt, nagyom szép táj, nagyon szép erdõ.
Megérte! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Gurulni még csak hagyján, de mennyit kell ehhez mászni?:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Esetleg valakinek nincs kedve csatlakozni egy jó kis vasárnapi Pilis-ride-hoz "BIZTOSAN felszárad az erdõ" jeligére? Nem tervezek észveszejtõ tempót, s csak olyan 2500 szintet szeretnék gurulni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Üdv!

Délután 3tól a hegyekben leszek.
Akinek van kedve csatlakozhat.
Tempó nem izmozós, de dinamikus :)

peace
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Klasszak lettek a képek! Érdekes ez a disznóláb... Most hétvégén nem lesz valami ilyesmi túra???
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

fennsíki kiszállóval alár ütközhettek is!
alex, ez a para/zsizsi féle móka?
mer ha igen, lehet, felnéznék, ivászatilag!
szo-n de. havernak galambot röptetek, du. boros móka, éjjel ráérek, vasárnapig fennalvásilag!

Ezt az üzenetet sajna már nem tudtam feldolgozni, mer péntek este leléptünk. Illetve fel! De az volt. Mondjuk Zsizsi nem volt. Para volt.
Legközelebb telefonázzá he, vagy gyere fel, vagy mindkettõ! :) Vittem fel borodból is, tetszést aratott!
Na ha már itt vagyok, tolok képeket is.
Kõlápán olyan DH pályát rittyentettek a helyi erõk, a freeride szekciónk majd összecsinálta magát! Állítólag felvonó is lesz(egyszer). Tiszta nyugat!
Mondjuk valami táblákat nem ártana kitenni, hogy: Vigyázz! Felülrõ nagysebességû biciglisek várhatók! Vagy ilyesmiket, mert elég sok a gyalog arra.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
meow....:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ne reménykedjetek cukifiúcskák!
Nem jönnek be a dundi, szakállas cicafiúk!:P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Irigykedsz, mi?
20 éve ennyi a súlyom.
Metróban meg nem szekszelek.:)
(Kriszta meg is ölne)

nem kell az Asszonynak mindent elmesélni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
eh
hagyjuk ;-)
holnap rablóhús, vaz.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Irigykedsz, mi?
20 éve ennyi a súlyom.
Metróban meg nem szekszelek.:)
(Kriszta meg is ölne)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
pepe,s el vagy hizva abban a nagy piros pipellõben :-)
nehogy vmi metroszeszkuális csapásra tévedj!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Megvolt a szezonnyitó túra, nagyon jó volt, köszi a résztvevõnek.
Hûvösvölgytõl a S-n átmentünk a HHH-ra, Virágos-nyereg után a Vera-pihenõig, onnan a K-n le a Bécsi útig. A K-n Borosjenõig, Kevély alatt végig, Hosszúhegyi, Szentkereszt. Jelentem az idõ csodálatos volt, a talaj pedig még jobb! Egyszerûen nem volt sár sehol, csak a tökéletes talaj. A Virágos-nyeregre az agyagos felfelé tökéletes állagú, még a Kevély alatti legendás "tavak" is le vannak csapolva, a völgy felé levezették kis árkokkal a vizet. Szentkereszten meglátogattam Natit, vittem virágot és ott ücsörögve elmeséltem neki néhány új hírt, aminek biztos örülne. Azt hiszem vén szentimentális hülye lett belõlem. Addig a többiek táplálkoztak a faluban. Miután megkerestem õket, úgy határoztunk, mára ennyi elég volt, tekerjünk vissza aszfalton. Nem is volt semmi baj, viszont Óbudán eléheztem, majdnem meghaltam Csepelig. Ezt is gyakorolni kell, akkor már késõ volt a csokievés. A vége 80km lett és az eléhezés miatt halálosan elfáradtam.
Mai képek ITT

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Baszki. Egyedül maradtam. Na jó, a 2 Retriever lelkes társaság. De mégiscsak ebek...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
fennsíki kiszállóval alár ütközhettek is!
alex, ez a para/zsizsi féle móka?
mer ha igen, lehet, felnéznék, ivászatilag!
szo-n de. havernak galambot röptetek, du. boros móka, éjjel ráérek, vasárnapig fennalvásilag!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
nem hoztam haza a vasat. meg van levesesedve az orrom :( alighanem lesz egy lapátfalva-õrkõ-peskõ-cserepeskõ-istállóskõ-szalajka karika gyalog

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

E!

Valami gyalogos megmozdulás a hétvégén a Bükkben?

Fent leszünk Szentléleken, de bringával.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
E!

Valami gyalogos megmozdulás a hétvégén a Bükkben?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, ma se jön senki? Ma már nem lesz sár. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)