Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
uuuuu
keximekszi

jolhangzik
mikor?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
helo arcok,

van valakinek kedve mostanság egy sátras kétnapos börzsönyös barangolásra? aludni akár a csillagos ég alatt a julianus kilátóban - hajnali dunakanyar, ilyesmi...
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Akkor sajnos ez nekem nem jó, vidékre kell utaznom...
Jövõhéten viszont semmi dolgom, egész nap is mehetünk akár :)
Tartogatni nem tartogatom magam,folyamatosan edzegetek!

Csak azért javasoltam inkább a következõ hetet, mert ha idõhöz vagy kötve, akkor nagyon kellene rohanni, hogy vissza is érjünk Vácra, onnan meg ugyebár még haza is kell jutni.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
[quote name='Ronin']Esélytelen, hogy 3 órára visszaérj. Akkor inkább tartogasd magad a jövõ hétre, Zeezóval megyünk majd egy hosszabb terepet, és onnan menet közben ki is tudsz szállni egy csomó helyen, ha hamarabb haza kell érned.

Akkor sajnos ez nekem nem jó, vidékre kell utaznom...
Jövõhéten viszont semmi dolgom, egész nap is mehetünk akár :)
Tartogatni nem tartogatom magam,folyamatosan edzegetek!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Akinek esetleg nem jó a szombat, de a vasárnap igen, annak én is ajánlanék egy túrát:
Sándor Móric sarkában. 100/80/50 km táv, illetve 1600/1260/795 m szint.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Részemrõl jó. Fél 5-ig dolgozom, legalább kényelmesen oda érek.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Csütörtökön hol és mikor lenne a találkozó?

Mit szóltok egy 18:00 reptér kellõs közepéhez? :) Mondjuk ahol a Buda Maraton rajtolt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Bizom benne,hogy vállalható idõ lesz szombaton! Úgyis túragumik vannak fönnt a gépen,egy szereléssel kevesebb.
Viszont 3-ra én szeretnék legkésõbb visszaérni...

Esélytelen, hogy 3 órára visszaérj. Akkor inkább tartogasd magad a jövõ hétre, Zeezóval megyünk majd egy hosszabb terepet, és onnan menet közben ki is tudsz szállni egy csomó helyen, ha hamarabb haza kell érned.

A héten nem edzem - azaz, ha van, aki kicsit tekeregne HHH környékén szerdán és csütörtökön, csak bátran, most tartok egy laza hetet. :) Pl mehetünk meredek mászásokat gyakorolni.

Csütörtökön hol és mikor lenne a találkozó?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Igen, normál közutakon vezetõ teljesítménytúra.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Nem a klasszikus Börzsöny-kör, de lesz: Szobi Szuszog

Egyébként pedig most szombaton lesz ez: Kittenberger K

utóbbi aszfaltos?
lehet,hogy érdekel...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Akkor a lényeget meg is beszéltük, a részleteket késõbb. Szombat végül is nekem is megoldható.

TheKop, és még akit érdekelne ez a túra kizárólag aszfalton, ez általában úgy néz ki, hogy Vácról indulunk 10 órakor, megkerüljük a Börzsönyt ami kb. 120 km, és olyan 15 óra körül érünk vissza Vácra.

Nem a klasszikus Börzsöny-kör, de lesz: Szobi Szuszog

Egyébként pedig most szombaton lesz ez: http://www.teljesitm...hu/tura?id=2856

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Délelõtt dolgozom :( De ma meló után , meg ha nem esik holnap is kilátásban van egy kis csavargás, esetleg ráérsz? Meg valamikor meglephetnénk a tudodkitis :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
ha addig nem viszik el a bicajt akkor csütörtök délelõtt jó nekem is, 3 ra vissza kell érjek a gyerekért a bölibe

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Megbeszéltük!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Csütörtök laza pörgetés? Én benne vagyok. Csilla nem jön? Én hozom Zeezot. Legfeljebb mi csajok hamarabb lekoccolunk.

De, van rá esély, hogy õ is jön, szóval tényleg nem keménykedünk. Akkor csütörtök.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Csütörtök laza pörgetés? Én benne vagyok. Csilla nem jön? Én hozom Zeezot. Legfeljebb mi csajok hamarabb lekoccolunk.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A héten nem edzem - azaz, ha van, aki kicsit tekeregne HHH környékén szerdán és csütörtökön, csak bátran, most tartok egy laza hetet. :) Pl mehetünk meredek mászásokat gyakorolni.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Akkor a lényeget meg is beszéltük, a részleteket késõbb. Szombat végül is nekem is megoldható.

TheKop, és még akit érdekelne ez a túra kizárólag aszfalton, ez általában úgy néz ki, hogy Vácról indulunk 10 órakor, megkerüljük a Börzsönyt ami kb. 120 km, és olyan 15 óra körül érünk vissza Vácra.

Bizom benne,hogy vállalható idõ lesz szombaton! Úgyis túragumik vannak fönnt a gépen,egy szereléssel kevesebb.
Viszont 3-ra én szeretnék legkésõbb visszaérni...
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Ronin mi a titkod, hogy azonnal rávetted Zeezoltanot egy Börzsönykörre én meg alig bírom kiimádkozni a HHH-ig? Hajrá amúgy! A Pilis 3 000-re én is jönnék, de nem végig .... valahol lekoccolok útközben... én szeretem magam :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts