Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2010. June 24. - 14:06
hmmm
mekkora táv? 42/16 al végig lehet nyomni?
mekkora táv? 42/16 al végig lehet nyomni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. June 24. - 12:53
terep vagy aszfalt?
A "Börzsönykör" mint olyan, aszfalt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. June 24. - 11:57
terep vagy aszfalt?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. June 24. - 10:30
Skacok!
Szombat Börzsönykör? Ultra lassan sok pihenõvel
Vagy egyéb egy napos progrom?
Szombat Börzsönykör? Ultra lassan sok pihenõvel
Vagy egyéb egy napos progrom?
(ex-hetesbusz) ...a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amibõl kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel...
Posted 2010. June 21. - 18:51
Üdvözlet mindenkinek!
Aki tervezi az MTB pikniken való megjelenést!
Nagyon úgy néz ki ,hogy lesz 1 üres hely az autómban (ember +kerékpárja számára),ha valakit érdekel keressen meg itt vagy priviben!
Aki tervezi az MTB pikniken való megjelenést!
Nagyon úgy néz ki ,hogy lesz 1 üres hely az autómban (ember +kerékpárja számára),ha valakit érdekel keressen meg itt vagy priviben!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Posted 2010. June 19. - 20:34
Na, megvolt a Kittenberger TT, Nagymarosig és vissza is bringával, bõ 300km-rel.
Az idõ tökéletes volt, aki kihagyta, bánhatja!
Posted 2010. June 18. - 18:25
Speciel ennek a hirnek örülök,mert ezen a héten nem lett volna jó,jövõhéten viszont ottleszek
Zeezóval összeütve a buksinkat arra a megállapodásra jutottunk, hogy a holnapi aszfaltos Börzsöny-kört az idõjárás kiszámíthatatlansága miatt elhalasztjuk. Lehet, hogy kellemes idõ lesz, de arra is lenne esély, hogy villámhárítók leszünk valahol az országúton. Helyette, ha nem esik éppen az esõ, 10 órakor találkozunk a Szentlélek téren, és félig terepen félig aszfalton, ahol éppen haladni tudunk tekerünk egyet a Budai-hegyekben.
Posted 2010. June 18. - 17:46
A vasárnapi MTB pikniket elhalasztják egy héttel az idõjárás miatt. MTB Piknik 2010 | MTB piknik
Speciel ennek a hirnek örülök,mert ezen a héten nem lett volna jó,jövõhéten viszont ottleszek
You'll never walk alone!
Posted 2010. June 18. - 12:07
Már megint mudfest lenne? :-D Idén végül is, nem is volt még sár.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2010. June 18. - 11:29
A vasárnapi MTB pikniket elhalasztják egy héttel az idõjárás miatt. MTB Piknik 2010 | MTB piknik
A sebesség mindent megold.
Posted 2010. June 18. - 07:55
Posted 2010. June 17. - 20:20
Mások a Kittenberger teljesítménytúrára mennek;)
Akkor Kemence után legalább nem egyedül leszek az úton. Persze csak ha így kutyafuttában jól értelmeztem a Kittenberger útvonalát.
Posted 2010. June 17. - 20:17
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. June 17. - 20:13
Posted 2010. June 17. - 20:06
Posted 2010. June 17. - 20:04
Jaja, sajnos nem csak rajtam múlik, hogy éjszaka ki tudom-e aludni magam, és ha nem, utána meg jön a napi robot... ezért sem szeretek mostanában szervezkedni, mert hülyén nézne ki, hogy a "fõszervezõ" lemondja a túrát, mert fáradt. 
Zee, akkor a szombat hogy legyen? Úgy tervezem, hogy két keréken megyek itthonról, reggel 8 órakor indulok, 10 órára simán Vácon leszek. Oda-vissza a Börzsönnyel kb.180 km lesz. TheKopnak idõben nem jó, másról nem tudok, hogy jönne-e.
Zee, akkor a szombat hogy legyen? Úgy tervezem, hogy két keréken megyek itthonról, reggel 8 órakor indulok, 10 órára simán Vácon leszek. Oda-vissza a Börzsönnyel kb.180 km lesz. TheKopnak idõben nem jó, másról nem tudok, hogy jönne-e.
Posted 2010. June 17. - 13:14
Ott leszünk Zoli is, én is, meg ha jól értettem Ronin is.
Ronin közben nekem írt, hogy nem, mert fáradt.
Posted 2010. June 17. - 12:45
Ott leszünk Zoli is, én is, meg ha jól értettem Ronin is.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Posted 2010. June 17. - 06:23
A Karancs-Medves tájait ajánlatnak!
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - "boszork
Ezek emberkéz alkotta szobrok avagy a természet mûve eme látványosság?
Posted 2010. June 17. - 01:00
Egy kis ízelítõ a mátra túrázóktól "elhanyagolt" területén-pl. jelek /káva hegy/ vannak de még csak ösvényt sem láttam
-helyette jól járható erdészei utak ágas-bogas összevisszasága-gps nélkül jó móka.
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - z
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - vil
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - z
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - vil

Sign In
Create Account

Back to top