Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Látom, kihasználod a jó idõt:)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Ha nem DM akkor tippek:
- a mátra Pálosvörösmart feletti sziklás gerince
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - r
-a bakony feljthetetlen "saras marasztalója"-gyönyörû rétek és "fejed búbjáig a búzában" :)
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - kertes-k
-a mátra északi része-nincs jelzett túristaút,de jól járhatóak az erdészeti utak-szinteket lehet gyûjteni :D
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - m

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Nekem ez tökéletes, legalább akkor még nem harapnak annyira a szúnyogok. Küldj sms-t vagy írj ide hol és mikor találkozzunk! Szabin vagyok, alkalmazkodom a Te idõbeosztásodhoz, konkrét útitervem nincs, de akár a HHH+Kevély mehetne együtt. 20-440-40-46

oks

mikor otthonról indulok rádcsörgök.onnan kb 1 óra a hhh teteje.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vilee

vilee

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Aki a hétvégén éppen nem a DM-re megy, és van kedve tekerni, annak egy nyugodt tempójú, aszfaltos túrát ajánlok szombatra.
A menü: Vác - Acsa - Balassagyarmat - Sahy - Salka - Letkés - Szob - Vác.
Zsizsivel ketten biztos megyünk.:)

Üdv. Zsizsivel most dumáltam, ha szombatra nem leszek nagyon nulla, én is csatlakozok (Valamikor éjfél után érek haza, meglátom milyen állapotban leszek reggelre :-))

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

mikor indulnál?
én is terveztem ilyesmit...a lényeg, hogy sokat menjünk :)
3körül már a hegyekben lennék!

Nekem ez tökéletes, legalább akkor még nem harapnak annyira a szúnyogok. Küldj sms-t vagy írj ide hol és mikor találkozzunk! Szabin vagyok, alkalmazkodom a Te idõbeosztásodhoz, konkrét útitervem nincs, de akár a HHH+Kevély mehetne együtt. 20-440-40-46

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Holnap délután érdekelne valakit egy HHH vagy Kevélyek mászóka ?

mikor indulnál?
én is terveztem ilyesmit...a lényeg, hogy sokat menjünk :)
3körül már a hegyekben lennék!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Holnap délután érdekelne valakit egy HHH vagy Kevélyek mászóka ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A tiltó táblákkal én nem foglalkozom, az én biciklimen másfajta a kormány, szóval rám nem vonatkozik.

Én is így szoktam hozzáállni. :)

A sebesség mindent megold.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Köszi, ettõl féltem, hogy csak a 7-es lesz haladós. Sajnos én szombaton mennék, így pont a forgalom miatt rizikós. Meggondolandó, hogy a plusz órákat esetleg egy korai indulással kompenzáljam és kerüljek vagy a 7-esen próbálkozzam.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hosi; Attól függ, mit szeretnél. Haladni, vagy egész napot eltölteni úttalan utakon. Ha haladni, akkor a 7-es az egyetlen alternatívád, mivel minden más hosszabb, szintesebb és lényegesen rosszabb útminõség is. Nem csak a kátyúk, hanem például már az aszfalt minõsége is problémás - egyszerûen elveszik rajta az energia, órákkal többet fogsz menni. A tiltó táblákkal én nem foglalkozom, az én biciklimen másfajta a kormány, szóval rám nem vonatkozik. Amúgy sok rendõrrel szoktam találkozni, de mivel ilyen áldatlan a helyzet (nincs életképes alternatíva), sohasem szólnak egy sportkerékpárosnak, a táblák inkább a települések között imbolygó kocsmaközönség kiszûrésére szolgálnak. Ha nem szombat reggel mész le és vasárnap haza, akkor a forgalom is tûrhetõ.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Siófokra lejutni két keréken milyen útvonalakon lehet, ami persze viszonylag gyors és nem is annyira forgalmas?

A régi 70-es úton szoktam menni (asszem már 7-es a jelzése). Érd elõtt voltak kint tiltó táblák ezért Budaörs felé kerültem azt a szakaszt. Diósd érd között rá lehetett jutni a régi 70-esre, igaz még egy rövid szakaszon ott is tiltott bringával de jobb híján.. Székesfehérvár elõtt megint van egy bringával tiltott rész. Ott le kell menni jobbra és kerülõvel lehet tovább jutni. Fehérváron átvágsz és megint tovább a 70esen (vagyis most hetes) a falvakon keresztül. Lepsény után lesz egy jól látható elágazás ahol rá lehetne menni az északi oldalra a 71-es útra. Innen tovább egyértelmû.
Régebben én így mentem. Bp északi szélétõl 150 km volt a táv.
Lehet, hogy valaki tud jobbat bringával de nekem ez volt a többször bejárt útvonalam. Siófok és Zamárdi felé.
Forgalom viszont mindenhol van ebben az irányban.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Aki a hétvégén éppen nem a DM-re megy, és van kedve tekerni, annak egy nyugodt tempójú, aszfaltos túrát ajánlok szombatra.
A menü: Vác - Acsa - Balassagyarmat - Sahy - Salka - Letkés - Szob - Vác.
Zsizsivel ketten biztos megyünk.:)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Siófokra lejutni két keréken milyen útvonalakon lehet, ami persze viszonylag gyors és nem is annyira forgalmas?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Rendben! Miért nem alszol már!? :D

Te beszélsz? Jet lag-el hogy állsz?:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Zézónak f**** érjen bokáig és tartsd távol magad az anyaföldtõl!

Látom, maga is elõkerült. Kéne menni tekerni, mondjuk szombaton.;)

Rendben! Miért nem alszol már!? :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Zézónak f**** érjen bokáig és tartsd távol magad az anyaföldtõl!

Zeezoltano, isten eltessen apafej!
Tessék megtanulni öltözködni, ha meg nem megy ott az "asszony", majd segít! ;)

Látom, maga is elõkerült. Kéne menni tekerni, mondjuk szombaton.;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Zeezoltano, isten eltessen apafej!
Tessék megtanulni öltözködni, ha meg nem megy ott az "asszony", majd segít! ;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat!
Buki, igen én voltam elõzõ éjjel csak 3-3 1/2 órát alhattam, reggel 20 percem volt fürödni, reggelizni, összepakolni az elõszobában sötét volt és így sikerült a cipõ választás még így is szerencsés vagyok mert vihettem volna 2 balost is :)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sok boldog kilómétert és szintet Zézónak! Mégiscsak Giant-ja van a srácnak, megérdemli. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zee!

Ez te voltal Vertesboglaron? :D
http://www.bringaban...es/_h0z7827.jpg

Biztos, csak így tudja melyik bal lába melyik oldalon van.
A versenytársak elõzés közben meg nem azt kiabálják neki, hogy jobb-bal, hanem csatos-fûzõs!:)

Zeee! A jeles nap alkalmából az Isten áldjon meg akkorával, mint a telód lába!
Csak hogy kényelmetlen legyen!:D