de lehet tényleg elverte az asszony
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hádemér? Kikaptál a Zasszonytól, oszt kék-zöld a szemed?Részletek privátban "fényképezõt NE hozz" jeligére
Most mér, most mér, MOST MÉÉÉÉR!!!? Azért mert nem leszek itthon!!??:mad:
Augusztus 08, vasárnap, Ipolymente 95 kerékpáros teljesítménytúra: Ipolymente 95K/75K ker
Én megyek:)
elindultam.sajnos elaludtam:( ugyhogy csak most fogok csak összepakolni s elindulni.
3/4 10 kolosy ha valaki csatlakozna.
Mostanság... jól kell túraútvonalat választani..ha felforr a víz akkor irány a víz...
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - balaton-k
..bár vannak ..... 37 fokban a velencei hegységben
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - velencei hegy...
..igaz tegnap rágyúrtam a hõségre...
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - g
itt azért találkoztam fórumossal......
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - cserh
Engem is érdekelne ha legközelebb Budakeszi fele mentek, mert ott lakom én már rohadtul unom a Zsámbék körömet ha oúton. megyek
a tempó miatt ne aggódj...erõset terveztél...nem fogsz csalódnimerre mennél ?
és milyen tempóban ?
holnaptól - vasárnapig terepezni fogok , most úgy néz ki.egyedül.
Szombaton elnéznék a hosszú hegy fele, meg amerre visz a bringám. HA vki ilyen melegben is megy terepezni, és lenne kedve együtt edzeni akkor írjon.(csüt- szombat erõsebbet, illetve péntek vasárnap ligtosabb terep)
Vasárnap Zsizsivel ismét aszfalton nyomultunk az alábbi útvonalon:
Albertfalva - Budaörs - Budakeszi - Páty - Zsámbék - Szomor - Gyermely - Tarján - Tata - Komárom - Komarno - Izsa - Pat - Zsitvatõ - Dunaradvány - Dunamocs - Muzsla - Párkány - Esztergom útvonalon.
A Gerecsében outi versenyt láttunk, Tata és Almásfüzitõ között nyomtunk egy jó intervallumot, Komáromban török étteremben ebédeltünk és artézi vizet tankoltunk, Dunaradványnál megmártóztunk a Dunában, Esztergomban és hazafelé a vonaton pedig megittunk egy hektónyi frissítõt:); úgy egyébként meg sok zsírt égettünk.Táv sok, szint csak a hazai oldalon valamennyi.
ha holnap délelõtt indulsz akkor mehetünk együtt.