Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A megindulás talán tényleg túl gyors volt, az elsõ dombocskát leküzdve már mi sem rohantunk annyira, ha meg mégis akkor bevártuk egymást. Végül is elmentünk a Kevély nyeregig /majdnem/, onnan Hosszúhegy - Pilis felé vettük az irányt. A Pilis lábánál elkezdett rakoncátlankodni a váltóm...kiderült, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag lelazult a fogaskoszorúm. Még elmentem a csapattal a Két-Bükkfához, onnan le Csobánkára, és végül Csobánkán a piroson a Kevély nyereg felé feladtam a túrát a technika ördöge miatt. Megsúgom, hogy igazából már nem is kívántam a mászókát, 33 fok volt árnyékban, így hát a srácok nélkülem mentek neki a Kevélynek, és hogy onnan merre tovább majd beszámolnak róla õk maguk. Nekem 74 km lett a vége.

Kár, hogy nem jöttél, egy alkalmas pillanatban szerettem volna megnézni a szemüveged, láttam, hogy van benne dioptriás lencse, valami hasonlót kéne szereznem nekem is.

Hát én is sajnálom, elején produkált tempómat vettem figyelembe(elég gyalázatos volt).Nekem a csuklóm akarta megadni magát ,a végén alig bírtam fogni a kormányt . Hosszú hegyre én is elmentem volna, csak egyedül nem akartam. Ezen a héten mentem 300 km- ert ,ezért vagyok én fáradt, de majd legközelebb...priviben majd írok, hogy hol tudsz venni ilyen szemcsit, viszonylag olcsón.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Én már haza is értem. Mindenkitõl bocsánat, hogy hipp- hopp eltûntem,de úgy éreztem, hogy tempó kissé gyors nekem(nem akartam senkit sem hátráltatni), s amugy sem voltam túl fitt. Remélem nektek jól sikerült az edzés. Végül én is mentem 90 kilométert:).

A megindulás talán tényleg túl gyors volt, az elsõ dombocskát leküzdve már mi sem rohantunk annyira, ha meg mégis akkor bevártuk egymást. Végül is elmentünk a Kevély nyeregig /majdnem/, onnan Hosszúhegy - Pilis felé vettük az irányt. A Pilis lábánál elkezdett rakoncátlankodni a váltóm...kiderült, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag lelazult a fogaskoszorúm. Még elmentem a csapattal a Két-Bükkfához, onnan le Csobánkára, és végül Csobánkán a piroson a Kevély nyereg felé feladtam a túrát a technika ördöge miatt. Megsúgom, hogy igazából már nem is kívántam a mászókát, 33 fok volt árnyékban, így hát a srácok nélkülem mentek neki a Kevélynek, és hogy onnan merre tovább majd beszámolnak róla õk maguk. Nekem 74 km lett a vége.

Kár, hogy nem jöttél, egy alkalmas pillanatban szerettem volna megnézni a szemüveged, láttam, hogy van benne dioptriás lencse, valami hasonlót kéne szereznem nekem is.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én már haza is értem. Mindenkitõl bocsánat, hogy hipp- hopp eltûntem,de úgy éreztem, hogy tempó kissé gyors nekem(nem akartam senkit sem hátráltatni), s amugy sem voltam túl fitt. Remélem nektek jól sikerült az edzés. Végül én is mentem 90 kilométert:).

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
No énmeg hazaértem a belsõvel,mindjárt nekiállok szerelni...:)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

HHH tetejére mikor értek?

jah így is jó.OK :) Noh én fekszem is, hogy kipihent legyek holnap.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

TheKop, 7:30 UVH... Richie 8:15 HHH csúcs...Anna 8:30 repülõtéri hangár, és így megkíméljük Annát a Szuszogótól.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Legyen az, hogy találkozzunk holnap a HHH vitorlázórepülõtéren a hangárnál mondjuk 8:30 -kor, elindulunk együtt a kéken a Kevélyek irányába (de elõtte egy kis Szuszogó :) ) és mire odaérünk kialakul ki mennyire van formában, és onnan a vérmérséklete szerint megy tovább valamerre, vagy jön velem. Richie, TheKop?

"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Én azért a szelep típusát is tisztáznám, a meglepetések elkerülése végett.:)

Uhhh, erre nem is gondoltam, kapásból az autószelepest vittem volna.
Nem fogjátok elhinni, most fújtam volna fel biztos ami biztos alapon a vadonatúj szingós belsõt /amit tévedésbõl vettem/, hogy még véletlenül se legyen lyukas... csodálkoztam, hogy milyen lassan megy bele a levegõ...az új belsõn NÉGY lyuk van... egy budakalászi nagyáruházban vettem. Szóval ez kilõve. :(

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én azért a szelep típusát is tisztáznám, a meglepetések elkerülése végett.:)

Upsz, Kopnak is eszébe jutott.:D

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Gyere az UVH-hoz 1/2 8-ra és viszek egy belsõt.

Köszönöm szépen ,de lehet hogy megoldom.Ha esetleg mégsem akkor elfogadom,de nekem szingós van...
You'll never walk alone!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Basszus!Szétrobbant a belsõm...reggel nekem még vennem kell egy új belsõt!Véletlenül nem tudtok olyan bringaboltot ami már 8kor nyit szombaton?

Gyere az UVH-hoz 1/2 8-ra és viszek egy belsõt.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Legyen az, hogy találkozzunk holnap a HHH vitorlázórepülõtéren a hangárnál mondjuk 8:30 -kor, elindulunk együtt a kéken a Kevélyek irányába (de elõtte egy kis Szuszogó :) ) és mire odaérünk kialakul ki mennyire van formában, és onnan a vérmérséklete szerint megy tovább valamerre, vagy jön velem. Richie, TheKop?

Basszus!Szétrobbant a belsõm...reggel nekem még vennem kell egy új belsõt!Véletlenül nem tudtok olyan bringaboltot ami már 8kor nyit szombaton?
You'll never walk alone!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

hmm az pont jól jönne idõben, szintben kissé sok,de erõsödni kell. Én benne lennék, csak attól félek h lemaradnék, v ilyesmi.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Csak saccolni tudom, hogy kb. 50 km a táv, a szint min. 2000, idõben meg úgy 4.5 órára gondolok.

hmm az pont jól jönne idõben, szintben kissé sok,de erõsödni kell. Én benne lennék, csak attól félek h lemaradnék, v ilyesmi.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Én sem tudok rohanni, holnapi lesz a 3, nap h terepezni megyek.A meleg eléggé kikészít(de még bírom) Idõben ez mennyi lenne ?

Csak saccolni tudom, hogy kb. 50 km a táv, a szint min. 2000, idõben meg úgy 4.5 órára gondolok.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Merre mennél/mennétek? Nekem szándékomban áll egy viszonylag rövidet menni sok mászással fûszerezve, ám per pillanat a rohanást nem kívánja a szervezetem. Jómagam délelõtt egy HHH- Kevély-nyereg - Lajos forrást tervezek oda-vissza, de tényleg nem rohanva, viszont nagyon meg sem állnék.

Én sem tudok rohanni, holnapi lesz a 3, nap h terepezni megyek.A meleg eléggé kikészít(de még bírom) Idõben ez mennyi lenne ?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

:)
ja mint azt már írtam ...
;)
ha tudsz korán kelni jöhetsz

én ma is felkeltem 5 kor csak az idõjárás megviccelt.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

;)

Merre mennél/mennétek? Nekem szándékomban áll egy viszonylag rövidet menni sok mászással fûszerezve, ám per pillanat a rohanást nem kívánja a szervezetem. Jómagam délelõtt egy HHH- Kevély-nyereg - Lajos forrást tervezek oda-vissza, de tényleg nem rohanva, viszont nagyon meg sem állnék.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Vki holnap terep???( kb. 4 óra)Hosszú hegy fele esetleg?

;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Vki holnap terep???( kb. 4 óra)Hosszú hegy fele esetleg?