A megindulás talán tényleg túl gyors volt, az elsõ dombocskát leküzdve már mi sem rohantunk annyira, ha meg mégis akkor bevártuk egymást. Végül is elmentünk a Kevély nyeregig /majdnem/, onnan Hosszúhegy - Pilis felé vettük az irányt. A Pilis lábánál elkezdett rakoncátlankodni a váltóm...kiderült, hogy valami érthetetlen okból kifolyólag lelazult a fogaskoszorúm. Még elmentem a csapattal a Két-Bükkfához, onnan le Csobánkára, és végül Csobánkán a piroson a Kevély nyereg felé feladtam a túrát a technika ördöge miatt. Megsúgom, hogy igazából már nem is kívántam a mászókát, 33 fok volt árnyékban, így hát a srácok nélkülem mentek neki a Kevélynek, és hogy onnan merre tovább majd beszámolnak róla õk maguk. Nekem 74 km lett a vége.
Kár, hogy nem jöttél, egy alkalmas pillanatban szerettem volna megnézni a szemüveged, láttam, hogy van benne dioptriás lencse, valami hasonlót kéne szereznem nekem is.
Hát én is sajnálom, elején produkált tempómat vettem figyelembe(elég gyalázatos volt).Nekem a csuklóm akarta megadni magát ,a végén alig bírtam fogni a kormányt . Hosszú hegyre én is elmentem volna, csak egyedül nem akartam. Ezen a héten mentem 300 km- ert ,ezért vagyok én fáradt, de majd legközelebb...priviben majd írok, hogy hol tudsz venni ilyen szemcsit, viszonylag olcsón.