Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Henzus elég egy topikba beírnod a hozzáoszlásod.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

henzus

henzus

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Túratársat /társakat keresek biciklitúrákhoz fõleg a Dél Dunántúl (Pécs) környékén de szivesen megyek bárhova turázni.
Nem versenybringás edzésre vagy DH-ásra gondolok hanem valahol a kettõ között.
Bármilyen terep jöhet, hegyi túra, többnapos túrákban is benne vagyok, vadkempingezés sem akadály, a mozgás és a szórakozás a lényeg:D nagyon sok remek bringaútvonalat ismerek csak sajnos egyre ritkábban jön össze a régi bringás csoport és jó lenne valakivel/valakikkel rendszeresn járni bringázni
Akinek lenne kedve és energiája egy jót bringázni írjon bátran.
Emailem:henzus@freemail.hu
msn:henzus@msn.com

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mennék én nagyon szívesen, de sajnos a futások mostanában kimaradnak a térdhalál miatt, talán Ostorosra már megtehetem a "kocogást". Igazából az ülve nyomós tekerést is még megérzi, szóval mostanában sokkal többet kell kiállva tekernem, ami elég fárasztó - ez van.

Nektek meg nagy kalappal! Majd hívjatok fel, ha beértetek. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Na jó, de velem legalább tempó is lenne. :D Ehelyett mindenféle lazázás Kõszegen...ecsém...

Akkor gyere és Garda után lazulj Te is egyet Kõszegen!
csobbansz-suhansz-kocogsz egy "kicsit" ;)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

én mennék,de hát Kõszeg...

Na jó, de velem legalább tempó is lenne. :D Ehelyett mindenféle lazázás Kõszegen...ecsém...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Én raknék egy 4 órás Pilisezést szombaton. Nem gyün valaki?

szerintem csinálj egy másik accountot és akkor talán több jelentkezõ lesz...
ezzel a névvel magányos maradsz :D
én mennék,de hát Kõszeg...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én raknék egy 4 órás Pilisezést szombaton. Nem gyün valaki?

henzus

henzus

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Túratársat /társakat keresek biciklitúrákhoz fõleg a Dél Dunántúl (Pécs) környékén de szivesen megyek bárhova turázni.
Nem versenybringás edzésre vagy DH-ásra gondolok hanem valahol a kettõ között.
Bármilyen terep jöhet, hegyi túra, többnapos túrákban is benne vagyok, vadkempingezés sem akadály, a mozgás és a szórakozás a lényeg:D nagyon sok remek bringaútvonalat ismerek csak sajnos egyre ritkábban jön össze a régi bringás csoport és jó lenne valakivel/valakikkel rendszeresn járni bringázni
Akinek lenne kedve és energiája egy jót bringázni írjon bátran.
Emailem:henzus@freemail.hu
msn:henzus@msn.com

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zoli: gáz van, srác eladta a kombit, kocsit kell szerezzünk!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
.. az útválasztás volt "telitalálat" :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Szerintem pedig megártott neki a meleg, mert félrebeszél. Remélem már jobban vagy!:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

bükk: cserepeskõrõl a simakõ lápa után a völgyben:
Dobd.hu - P1400901

...csak nekem tûnt úgy, hogy némi cinizmust és hiányérzetet hallok a hangodban!? :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
bükk: cserepeskõrõl a simakõ lápa után a völgyben:
Dobd.hu - P1400901

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ma gurulok egy kis lazát a HHH térségében. Esetleg van, aki csatlakozna? Csak semmi keménykedés, hosszú hetem lesz. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

viszont az erdészet -csakis a virsligumisok kedvéért- sztlászló alatt, felújiccsa a kocsmától az elágazásig az aszfaltot....
(azért nem kell komolyan venni az okot :))

Tigger, te kis pesszimista! Lassan rendezhetik a Tour de Pilist! :P

Buki, köszi az infót! ;)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

He, az EuroVELO 6 nyomvonalának a követéséhez kell némi Winettou-vér. Mondjuk itt felénk ki van táblázva, de ez nem jelenti azt, hogy könnyû lenne a követése. (Más nyomvonalat jelez a tábla, ha északról mész délnek, mint ha délrõl északnak. Logikus, nem!?:confused:)
Dunasziget-Gyõr útvonal milyen? Ott megtaláltátok a nyomvonalat?

Dunasziget es Halaszi kozott kozut van, forgalom szinte semmi. Katyus a szele, de a keves auto miatt nem gond, ha nem mesz teljesen a szelen. Valamiert az remlik, hogy ez a szakasz is a resze, de a neten nem talaltam erre bizonyitekot.

Halaszitol viszont "szeles" (ket bicajos elfer egymas mellett mindenutt) bicajut van egeszen Gyorig, kitablazva, elteveszteni nem nagyon lehet, konnyen megtalaltuk. Gyortol kezdodik a Winnettou-zas... :) Komarom elott pl. halal, de utana Almasfuzitotol a 10-es ut menten egeszen Esztergomig megint jol ki van tablazva, konnyu megtalalni.
Maga az ut minosege jo, nem repedezett, sima (nem emeltek meg a gyokerek) ill. nem is katyus, lehet haladni rajta szepen. Az utkeresztezodesek lehetnek veszelyesek, foleg lakoteruleten kivul, ugyanis nem mindig latni ra a bicajutra.
Ami idegesito, hogy lakott teruleten belul eljatszak parszor az "atvezetjuk a bicajutat a fout egyik oldalarol a masikra" dolgot, valamint neha, egy-egy helyen, folosleges kunkort kell tenni az utkeresztezodeseknel, ezert lakott teruleten belul legkozelebb inkabb a kozuton mennek.

Ez az utvonal amugy: Terkep

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
viszont az erdészet -csakis a virsligumisok kedvéért- sztlászló alatt, felújiccsa a kocsmától az elágazásig az aszfaltot....
(azért nem kell komolyan venni az okot :))
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
He, az EuroVELO 6 nyomvonalának a követéséhez kell némi Winettou-vér. Mondjuk itt felénk ki van táblázva, de ez nem jelenti azt, hogy könnyû lenne a követése. (Más nyomvonalat jelez a tábla, ha északról mész délnek, mint ha délrõl északnak. Logikus, nem!?:confused:)
Dunasziget-Gyõr útvonal milyen? Ott megtaláltátok a nyomvonalat?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Ma ertem haza nyaralasbol es hat persze mivel utazik a rendes ember fia, mint bicajjal... :)

Az utvonal: Dunasziget - Gyor - Komárom - Sutto - Tat - Esztergom
Elvileg Dunaszigettol vegig az EuroVelo 6-os utvonalon lehet jonni, de tobb helyen inkabb bevallaltuk a tilosban bringazast az 1-es uton, minthogy ossze-vissza kelljen gurulgatni a bicajutat keresve. Gondolkodtam, hogy Komaromtol mehetnenk a szlovak oldalon is Zsizsiek irasa utan, de majd legkozelebb. :)
Ami nagyon tetszett, hogy talalkoztam egy nagyon jo baratommal: Hatszellel. Komolyan alig tudom elhinni, hogy vegig ott volt. Tudom, hogy vannak ketkedok, vagy lehet en vagyok belove, de azt hiszem tenyleg o volt. Szoval aki latja, koszonje meg az en helyemben is.

A vegere meg maradt erom arra is, hogy masszak egy Vaskaput. :D

Egy szoval: jolesett. :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Ma kivettem a kereket, hogy meghúzzam a fogaskoszorút, hát kiderült, hogy nem a záróanya lazult le, hanem maga a kazettatest nem rögzült rendesen az agyhoz, tulajdonképp a tengely és a gyorszár tartotta egyben az egészet. Így már utólag sem bánom, hogy kiszálltam a piroson. Jó pár küllõt is megdarált a fogaskerék és a küllõk közé szorult lánc.