Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2010. July 23. - 10:25
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. July 23. - 09:32
Nem versenybringás edzésre vagy DH-ásra gondolok hanem valahol a kettõ között.
Bármilyen terep jöhet, hegyi túra, többnapos túrákban is benne vagyok, vadkempingezés sem akadály, a mozgás és a szórakozás a lényeg:D nagyon sok remek bringaútvonalat ismerek csak sajnos egyre ritkábban jön össze a régi bringás csoport és jó lenne valakivel/valakikkel rendszeresn járni bringázni
Akinek lenne kedve és energiája egy jót bringázni írjon bátran.
Emailem:henzus@freemail.hu
msn:henzus@msn.com
Posted 2010. July 23. - 09:08
Nektek meg nagy kalappal! Majd hívjatok fel, ha beértetek.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2010. July 23. - 08:49
Na jó, de velem legalább tempó is lenne. Ehelyett mindenféle lazázás Kõszegen...ecsém...
Akkor gyere és Garda után lazulj Te is egyet Kõszegen!
csobbansz-suhansz-kocogsz egy "kicsit"
Posted 2010. July 23. - 00:05
én mennék,de hát Kõszeg...
Na jó, de velem legalább tempó is lenne. Ehelyett mindenféle lazázás Kõszegen...ecsém...
Posted 2010. July 22. - 20:22
szerintem csinálj egy másik accountot és akkor talán több jelentkezõ lesz...Én raknék egy 4 órás Pilisezést szombaton. Nem gyün valaki?
ezzel a névvel magányos maradsz
én mennék,de hát Kõszeg...
Posted 2010. July 22. - 15:44
Posted 2010. July 22. - 11:19
Nem versenybringás edzésre vagy DH-ásra gondolok hanem valahol a kettõ között.
Bármilyen terep jöhet, hegyi túra, többnapos túrákban is benne vagyok, vadkempingezés sem akadály, a mozgás és a szórakozás a lényeg:D nagyon sok remek bringaútvonalat ismerek csak sajnos egyre ritkábban jön össze a régi bringás csoport és jó lenne valakivel/valakikkel rendszeresn járni bringázni
Akinek lenne kedve és energiája egy jót bringázni írjon bátran.
Emailem:henzus@freemail.hu
msn:henzus@msn.com
Posted 2010. July 21. - 19:48
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. July 21. - 18:26
Posted 2010. July 21. - 16:13
Posted 2010. July 21. - 09:31
bükk: cserepeskõrõl a simakõ lápa után a völgyben:
Dobd.hu - P1400901
...csak nekem tûnt úgy, hogy némi cinizmust és hiányérzetet hallok a hangodban!?
Posted 2010. July 21. - 00:31
Posted 2010. July 20. - 11:07
Posted 2010. July 19. - 08:32
Tigger, te kis pesszimista! Lassan rendezhetik a Tour de Pilist!viszont az erdészet -csakis a virsligumisok kedvéért- sztlászló alatt, felújiccsa a kocsmától az elágazásig az aszfaltot....
(azért nem kell komolyan venni az okot )
Buki, köszi az infót!
Posted 2010. July 18. - 21:44
He, az EuroVELO 6 nyomvonalának a követéséhez kell némi Winettou-vér. Mondjuk itt felénk ki van táblázva, de ez nem jelenti azt, hogy könnyû lenne a követése. (Más nyomvonalat jelez a tábla, ha északról mész délnek, mint ha délrõl északnak. Logikus, nem!?:confused:)
Dunasziget-Gyõr útvonal milyen? Ott megtaláltátok a nyomvonalat?
Dunasziget es Halaszi kozott kozut van, forgalom szinte semmi. Katyus a szele, de a keves auto miatt nem gond, ha nem mesz teljesen a szelen. Valamiert az remlik, hogy ez a szakasz is a resze, de a neten nem talaltam erre bizonyitekot.
Halaszitol viszont "szeles" (ket bicajos elfer egymas mellett mindenutt) bicajut van egeszen Gyorig, kitablazva, elteveszteni nem nagyon lehet, konnyen megtalaltuk. Gyortol kezdodik a Winnettou-zas... Komarom elott pl. halal, de utana Almasfuzitotol a 10-es ut menten egeszen Esztergomig megint jol ki van tablazva, konnyu megtalalni.
Maga az ut minosege jo, nem repedezett, sima (nem emeltek meg a gyokerek) ill. nem is katyus, lehet haladni rajta szepen. Az utkeresztezodesek lehetnek veszelyesek, foleg lakoteruleten kivul, ugyanis nem mindig latni ra a bicajutra.
Ami idegesito, hogy lakott teruleten belul eljatszak parszor az "atvezetjuk a bicajutat a fout egyik oldalarol a masikra" dolgot, valamint neha, egy-egy helyen, folosleges kunkort kell tenni az utkeresztezodeseknel, ezert lakott teruleten belul legkozelebb inkabb a kozuton mennek.
Ez az utvonal amugy: Terkep
Posted 2010. July 18. - 21:14
(azért nem kell komolyan venni az okot )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. July 18. - 21:00
Dunasziget-Gyõr útvonal milyen? Ott megtaláltátok a nyomvonalat?
Posted 2010. July 18. - 17:50
Az utvonal: Dunasziget - Gyor - Komárom - Sutto - Tat - Esztergom
Elvileg Dunaszigettol vegig az EuroVelo 6-os utvonalon lehet jonni, de tobb helyen inkabb bevallaltuk a tilosban bringazast az 1-es uton, minthogy ossze-vissza kelljen gurulgatni a bicajutat keresve. Gondolkodtam, hogy Komaromtol mehetnenk a szlovak oldalon is Zsizsiek irasa utan, de majd legkozelebb.
Ami nagyon tetszett, hogy talalkoztam egy nagyon jo baratommal: Hatszellel. Komolyan alig tudom elhinni, hogy vegig ott volt. Tudom, hogy vannak ketkedok, vagy lehet en vagyok belove, de azt hiszem tenyleg o volt. Szoval aki latja, koszonje meg az en helyemben is.
A vegere meg maradt erom arra is, hogy masszak egy Vaskaput.
Egy szoval: jolesett.