Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Itt a bükkben is lehetne egy napos hétvégén, ha valakinek van kedve átzötyögni ide...

Monnyuk, ha otthon vagyok - amit már lassan nem is tudom, hogy hol van... :) - akkor én tervezek egy hosszú hétvégét a Bükkben eltölteni és csak menni, menni, menni...
Bakancs, vagy bringa az mindegy, csak fák, erdõk, hegyek és csend.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Itt a bükkben is lehetne egy napos hétvégén, ha valakinek van kedve átzötyögni ide...

mikor mikor?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
bükk über alles

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Apropó: Veszprém környékén barangoltam mostanában, és nem igazán találom a tuti helyeket. Dzsindzsa, lezárt út már jó pár volt, meg mezõkön bringázás is. Ki-milyen útvonalat tud ajánlani arrafelé?

Közvetlen Veszprémbõl induló jó utakat nem tudok sokat. Amit ismerek az a lõtérrõl föl Hárskútra a kövesen onnan meg fel a Hajagra, aztán már a bringás paradicsomban vagy :) , a Hajagon is van oldalról egy jó út (piros jelzés) vagy a Kõrisen bringázhatsz fel-le. A másik út amit ismerek az a Gázló útvonala, gondolom arra gondoltál amikor mezõrõl és dszindzsáról beszéltél.
De szerintem kérdezd meg a Bakony-Balaton topicban is vagy menj el az Andrissal egyszer.

A sebesség mindent megold.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Szerencsém volt az idõjárással és a "fotóskattingatással" :)

Szeptember 11-26-ig szabin leszünk, most már tényleg el kell mennünk tekeregni, idén még nem is voltunk veled bringázni.
Az a legjobb, hogy akkor majd tudunk hozzád alkalmazkodni.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Szerencsém volt az idõjárással és a "fotóskattingatással" :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na kérem szépen, az - is - tetszett!
Nagyon jó fotókat készítettél! (Megint.) :)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

illegal montis túraútvonal kötetet kellene kiadnod, annyira okosságosan van ált. felépítve egy-egy túrád...grat!

:) sok "piros lapot" adnának
vasárnapi vízibringa a hór völgyben:
Dobd.hu - hór völgy
kerestem a farkast is a kunyhójánál,de nem volt otthon :)

Picasa Web Albums - oldbikeold4 - bükki farkask...
++ a mátra marathon elõti nap:
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - mátra kör

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Túrák Debrecen környékén!:)Fotóalbum.hu - korlátlan képfeltöltés, ingyenes képtárhely, egyszerû képmegosztás

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
illegal montis túraútvonal kötetet kellene kiadnod, annyira okosságosan van ált. felépítve egy-egy túrád...grat!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Túrák Magyarországon:
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - zemplén

Az igen! Derék túrák, jó fotó album. Hüpp-hüpp, hiányzik a környék.

Apropó: Veszprém környékén barangoltam mostanában, és nem igazán találom a tuti helyeket. Dzsindzsa, lezárt út már jó pár volt, meg mezõkön bringázás is. Ki-milyen útvonalat tud ajánlani arrafelé?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

tomes

tomes

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Mi egyszer csináltunk egy kezdõknek is nyugodtan ajánlható 300 km-es túrát az alföldön. Dunaújváros-Dunapataj-Baja-Kunfehértó-Soltvadkert(i-tó)-Dunaújváros. Ezek mind 35-62 km-es távok, egyedül a legutolsó szakasz volt nagyon hosszú, 96 km, de ezt is 7 óra alatt teljesítettük. A Baja-Kunfehétó között az út egyfolytába emelkedik, ezt csak fölfogni nehéz, vajon mi emelkedik ennyire az alföldön? - kérdeztük magunktól. De ha jobban megnézed a domborzati térképen, valóban van ott egy emelkedõ, ami valószínüleg az Õsduna hordaléka (vagy mi). A uticélokat mindig úgy választottuk, hogy mindenütt legyen kemping, ezek talán ma is megvannak. Az idõjárás szerencsére nagyon jó volt. Ha nem akarod nagyon megterhelni magad, de élményre vágysz, ez a túra alkalmas számodra.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Így sikerült....csak a zemplén Rákóczi útvonalára gondoltam,de "gyalog-galopp"

Ühümm!

"Szárnyasok" nem voltak csak a tányéromon :) de ma a mátrában kikészítettek :mad:

Közelebb költöztek a fõvároshoz?:P

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Így sikerült....csak a zemplén Rákóczi útvonalára gondoltam,de "gyalog-galopp"
"Szárnyasok" nem voltak csak a tányéromon :) de ma a mátrában kikészítettek :mad:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Heh, ez jó...! Improvizatíve kalandoztál egy laza három naposat. Jó embör vagy barátom! :D
A Rákóczi TT útvonalára gondoltál, mikor azt írtad, hogy "nem hosszú"? Mert az 120 km! :o
Ja, Zemplént szeressem, jó hely, hiányzik is a Zemplén Maraton! (Kivéve k*rva sok bögöly!) :P

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

oldbike, megint kitettél magadért! Tavaly jártunk arra, mi is csak gyönyörködni tudtunk a rengeteg látnivalóban. Köszi a gyönyörû képes beszámolót!!!
ps.: a kép - út - leírások megint nagyszerûek!!! :)

(Apránként azért megcsinálod az OKT-t!?)

köszönöm
Nézegettem képeket /Füzér,Regéc,Boldogkõváralja,Makkoshotyka stb./ a zemplénrõl-majd a rettegett északi Z sóhaja hangzott a Kazinczy TT-rõl-térkép nézegetés és gyors útvonalak vázlataival a fejemben.... és már a szállásadóval beszéltem-indulás-sokat nem tervezgettem,gondoltam majd improvizálok :D
Rettenetesen sok bringázható erdészeti út keresztezi a zemplént-általában ezeket használtam,de átkötésként a jól jelzett túristautakat tekertem-vonszoltam magam.A technika ördöge utolért,így a Sárospatak melletti tengerszem kimaradt,de hamarosan visszatérek és lenyomom a Rákóczi útvonalát-nem hosszú,de remek túraútvonalnak látszik
az esõ utáni hatalmas árkok le fognak vizsgáztatni.
Az OKT csak beletéved az útvonalakba .....

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Túrák Magyarországon:

oldbike, megint kitettél magadért! Tavaly jártunk arra, mi is csak gyönyörködni tudtunk a rengeteg látnivalóban. Köszi a gyönyörû képes beszámolót!!!
ps.: a kép - út - leírások megint nagyszerûek!!! :)

(Apránként azért megcsinálod az OKT-t!?)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Túrák Magyarországon:

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts
Köszi, az a rész még outival is járható. Én arra gondoltam, ahol a duna hosszú felment Hofmannál, onnantól nem tudom, az biztos, hogy a z+ visz fel a nyeregre és onnan le végig terepen P.marótra (Z), erre lennék kíváncsi.