Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Városban túra után lehetne sörölni egyet, vagy akár ott fent bükk....tudok 1-2 kellemes helyet

Már meg is van beszélve! ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Utóbbi megjegyzést csak igazolni tudom, oldbike a legváratlanabb idõpontokban, a legelképzelhetetlenebb helyeken bukkan fel és ebben az a jó, hogy ilyenkor mindkét fél meglepõdik és örül. Hát nem tök jó!? :D

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Sala:49 éves vagyok és az ilyen túrákat az orvos írta fel nekem...mivel keveset mozogtam! :D
Alex: nem nekem való a túra szervezés....;) gyakran megesne,hogy a túraszervezõ nem lenne ott.... :(
a túrákat egyszerûen csak érzésre nyomom-felébredek és... hát akkor "gyí"
tény:sok idõt töltök térkép és képek nézegetésével-kutatásával...
igen egyedül nyomom.."ez jön be nekem" :) DE általában "összefutok" egy-egy ismerõssel :D itt-ott
ja igen.....ez most tünt csak fel.....
Picasa Web Albums - oldbikeold4 - palóc kereszt

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
de szar, hogy szombaton melozok :(

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Városban túra után lehetne sörölni egyet, vagy akár ott fent bükk....tudok 1-2 kellemes helyet

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
csak smúzolok! :)
Mindenképpen megyek. Naná, hogy szólok, már csak azért is, mert becsörögnék hozzád egy kis torok fertõtlenítõvel, meg ilyesmi.
Bájkolni szeretnék, de sztem csak aszfaltos masinát viszek. Örömmel látlak, ha tudsz jönni. /Nem is tudom,idén ültem-e hegyi bicón!?/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
egge' ha figyelmesebb vagy, oldbike-ot jellemzik a szaktársak... én mostanság kiszámíthatóbb vok
zöld a nevem mellett a "lámpa" ahelyett, hogy a seggem fogyasztanám az ösvényeken
de ha tényleg kavirnyásztok hétvégén bükkileg, azért jelezzetek
hátha tudok csatlakozni
sztem mtb sem kiesõs, tegnap egész komoly emelkedõket tudtunk lenyomni nyeregben / pl. Ftárkány egeres völgyi zöld eleje, illetve nagyrészt végig zöld tarkõ lápáig, mászható sár szempontjából mindenhol/
fejlámpám vagyon

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

baráttya te nem jössz hétvégén?

zsizsi: péntek kiesik, akadt egy kis melo....szombat-vasárnap jólesz...mormoljunk imát a jóidõért

No problem!
Megoldjuk.;)

ps: Gabi bátyó és oldbike jó arcok! Isten látja lelkem, de örülök, hogy ismerhetem õket.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Igen Oldbikeról volt szó, de valóban Savanyú is hasonló jellem. Mátraszentistváni talira is bicajjal jött, kosarában demizsonnal. Isten tartsa meg jó szokását! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
sztem Oldbike-ról van szó :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Valóban Savanya ilyen :) Volt hogy csak úgy átgurult Barcikára összefutottunk ittunk, aztán hazatekert :D
Tényleg ha van kedv járhatnál erre, úgy ' Véletlenül ' ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Persze, értem én. Csak viccelõdök. Futottunk már össze! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Már én is próbálkoztam nála, de learázott ilyenekkel hogy "összevissza dolgozik", "nehéz összeegyeztetni".
Vagy valami hasonlóval. :)

Egyrészt egyedül szeret tekerni, másrészt valóban rapszodikusan túrázik. Reggel gondol egyet, és egy óra múlva már a Mátra, a Bükk, vagy valami egyéb szép hely felé robog.
Egyébként nagy élmény vele tekerni, vagy gyalogtúrázni.
Könnyebb összefutni vele valahol a Pilisben vagy a Börzsönyben, mint túrára csábítani, vagy csatlakozni hozzá.:D

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts

te nem akarol gyönni tekeregni hétvégén? olvass túrák magyarországon topikot...

köszönöm az invitálást,de osztálykirándulok.egyébként bükkszentkereszten tudok ajánlani tuti szállást:kedves háziak,jó hely.ha érdekel valakit dobhat privátot

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

ha végre lesz montim jöhetek veled?
öreg koromra pont ilyen kirándulásokra vágyom

Már én is próbálkoztam nála, de learázott ilyenekkel hogy "összevissza dolgozik", "nehéz összeegyeztetni".
Vagy valami hasonlóval. :)

Picasa _Alex_

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
baráttya te nem jössz hétvégén?

zsizsi: péntek kiesik, akadt egy kis melo....szombat-vasárnap jólesz...mormoljunk imát a jóidõért

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
persze... "sodródtam" :-)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

"tekergõs-mûvelõdõs-nézelõdõs"-nem néztem /a "pedálfordulatot,szívritmust" :)/-csak a fejembõl kitegingetve a látnivalókat.....csak úgy sodródtam a cserhátban....

ha végre lesz montim jöhetek veled?
öreg koromra pont ilyen kirándulásokra vágyom

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mint mindig most is szép helyeken jártál.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
"tekergõs-mûvelõdõs-nézelõdõs"-nem néztem /a "pedálfordulatot,szívritmust" :)/-csak a fejembõl kitegingetve a látnivalókat.....csak úgy sodródtam a cserhátban....