Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2010. szeptember 18. - 09:52
Írta 2010. szeptember 17. - 21:01
...megverni bringás apukát gyereke elõtt..?hát ja
...majd vesznek Sanyi cégétõl pár kigyúrt kopasz egybitest. aztán azok ha nem is kéne csak úgy magánszorgalomból jól megagyalnak pár bringást (lehetõleg kiránduló családból apukát a gyerekek elõtt).
..lehet levágatom a hajam és idõben jelentkezek az állásra...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2010. szeptember 17. - 15:25
...ha csak a kanadai parkõrökre gondolok, akkor , hm, nem is tudom.
Ott is vannak területek, amik szigorúan védettek - pl.: Denaly Nemzeti Park - oda civil ember be sem teheti a lábát, csak kísérõvel, stb...
Még nem ismerjük a szabályozást, meg látjuk. Más részt az nagy baj, ha a kerékpáros érdekképviseletek nem kezdenek el idõben, jó helyen lobbizni az érdekeikért, akkor nekünk csak a maradék jut és abból fõzhetünk amit tudunk.
hát ja
Zoltán (pedig basszus õ látszott az egyetlen értelmes embernek az alomból, még egész szépeket is nyilatkozott. csak pont az ellenkezõjét csinálja) + mondta hogy nem a 2 biologus diploma a lényaeg, hanem hogy bátran merjenek intézkedni (fegyvert használni is pl) ...majd vesznek Sanyi cégétõl pár kigyúrt kopasz egybitest. aztán azok ha nem is kéne csak úgy magánszorgalomból jól megagyalnak pár bringást (lehetõleg kiránduló családból apukát a gyerekek elõtt).
lehet levágatom a hajam és idõben jelentkezek az állásra
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. szeptember 17. - 13:57
bennem is az a kérdéas fogalmazódott meg hogy a kerékpárosok vajon bekerülnek e a az üldözendõ bûnelkövetõ kategóriába.
...ha csak a kanadai parkõrökre gondolok, akkor , hm, nem is tudom.
Ott is vannak területek, amik szigorúan védettek - pl.: Denaly Nemzeti Park - oda civil ember be sem teheti a lábát, csak kísérõvel, stb...
Még nem ismerjük a szabályozást, meg látjuk. Más részt az nagy baj, ha a kerékpáros érdekképviseletek nem kezdenek el idõben, jó helyen lobbizni az érdekeikért, akkor nekünk csak a maradék jut és abból fõzhetünk amit tudunk.
Írta 2010. szeptember 17. - 10:25
Érdekes híreket hallottam reggel a rádióban. Rákerestem. És elgondolkoztam... Sok-sok kérdés kavarog bennem, mivel ez nekünk különösen fájhat. Sokan közülünk, a szabályozást elõkészítõk szemében valószínûleg "természetkárosító bûnelkövetõként" megjelenõk közül sokkal zöldebbek, mint jópár nemzeti parkban tevékenykedõ "tarvágó"... (A "bûnelkövetõre" utaló idézet: "a napokban egyeztet a belügyminiszterrel, hogy rendészeti képzést kapó, fegyveres, hatósági emberekbõl álló ranger szolgálatot hozzanak létre, amelynek tagjai valóban képesek lesznek megvédeni a természeti értékeket, és megakadályozni a természetkárosító bûncselekményeket")
Index - Belföld - Illés Chuck Norrisokkal védené a nemzeti parkokat
Rangerek õrzik majd a nemzeti parkokat? - MR1-Kossuth Rádió
Fegyveres rangerekkel vden a nemzeti parkokat Ills Zoltn
Fegyveresek a nemzeti parkokban
bennem is az a kérdéas fogalmazódott meg hogy a kerékpárosok vajon bekerülnek e a az üldözendõ bûnelkövetõ kategóriába.
Írta 2010. szeptember 17. - 09:26
Index - Belföld - Illés Chuck Norrisokkal védené a nemzeti parkokat
Rangerek õrzik majd a nemzeti parkokat? - MR1-Kossuth Rádió
Fegyveres rangerekkel vden a nemzeti parkokat Ills Zoltn
Fegyveresek a nemzeti parkokban
Írta 2010. szeptember 16. - 18:04
kalapmegemelõs versengés:
INFERNO Triathlon | Newsmeldung
A 2008-as összefoglaló:YouTube - Inferno Triathlon 2008
Virtu túra:YouTube - Inferno Triathlon - Virtuelle Streckenführung / Virtual Routing
Nincs az a nagy sprintbefutó.
Írta 2010. szeptember 15. - 23:50
idita nagy álmom, csak a lé hiányzik, meg parázok a polároktól
vinnyogtok máá itten egy kis hótól!!
Na!
Csak jeges maci legyen elég, oszt minnyá lesz ott tempó!
Írta 2010. szeptember 15. - 20:39
Írta 2010. szeptember 15. - 20:25
Írta 2010. szeptember 15. - 19:27
Gyûjtsetek szépen repjegyre, nevezésre, mindenre és utána egy hét levezetés/nyaralás is beleférjen a keretbe.
Dante, te szemét! Ez a keresztül Alaszkán nem volt szép!
Ezért a 24h-n éjszaka kapsz a képedbe olyan fényerõt, hogy a lábujjaidon a körmök is 3 napig foszforeszkálni fognak!
Tig! Neeeee! Mit vétettem ellened, hogy össze akarsz zárni Dantéval 1-2 hétig?
Írta 2010. szeptember 15. - 19:21
Írta 2010. szeptember 15. - 19:02
HOVÁ KÜLDÜK EL HOSTYA ZOLIT 2011-BEN!
Egyelõre a jelölteket gyûjtenénk, az én jelöltemre lehet, hogy kell kar és lábmelegítõt is vinni:
Race Info
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. szeptember 15. - 14:44
Ami a Transalp?
Cape Epic ...
vagy a RAAM
Írta 2010. szeptember 15. - 09:27
Írta 2010. szeptember 14. - 13:20
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. szeptember 14. - 12:04
Már kezdem érteni, hogy miért inkább a fotózást választotta.Kérdezd csak H.Zolit elsõ túrájáról velünk, néha hatásos a "mélyvíz".
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. szeptember 14. - 08:14
Kérdezd csak H.Zolit elsõ túrájáról velünk, néha hatásos a "mélyvíz".
Írta 2010. szeptember 14. - 07:45
Jelen esetben egy magellan polaris zsír új bringáról van szó alivito szettel, acera fékekkel, egy kezdõ montis elsõ túrája volt elõször szemerkélõ, majd szakadó esõben, néhol bokáig tapicskolva a löszös k. ragadós számunkra tekerhetetlen sárban... Szerencsére nem vette el a kedvét.
OFF Ez a "v-fék szétkopik a sárban jelenség", hogy mûködik? Csak mert nekem még sohasem sikerült. (pedig mentem már végig fullsaras hosszútáv maraton szezonokat v-fékkel, s én aztán húzom a féket....) Más tippem nem lehet, minthogy a gyári fékpofák ennyire szarok.
http://picasaweb.google.com/Bigtibike
Írta 2010. szeptember 13. - 08:35