Hö? Na de kérem...Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok.
Es most nekiallok vegigolvasni...
9 életbõl mínusz 1!kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.
Hö? Na de kérem...Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok.
Es most nekiallok vegigolvasni...
9 életbõl mínusz 1!kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.
Csatlakozom! Szép volt, jó volt, köszönöm! (Ennyi...)
Új - jó - arcok, régi ismerõsök - köztük egy régen látott - és szokás szerint - Oldbike szokása szerint- váratlan látogatók. Ez így volt jó. Zorg és Atom, majd legközelebb.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a jó hangulatot és a fáradságot, hogy eljöttek! (Egyesek nem éppen a szomszédból!)
ps.: H.Zoli és Kriszta, Ti mindenképpen pozitív mérleggel zártatok! Egészségetekre!
Tigger:igazolás elfogadva! Állatkáknak jobbulást!
Biztos, csak figyelj...srácok, 42-16 SS-el, 622-23 gumin vannak/lesznek bevállalható karikák?
Így-így, majdnem sorrendben - és már jobban vagyok!Ágyban fekvés, tea vs. pálinka
Ágyban fekvés, tea vs. pálinka, ha antibiotikum, akkor csak az elsõ javallott és kikúrálni magadat! Aztán jöhet a robot, bringa meg ilyesmik.Megfázással szarakodtam az elõzõ 2 hétben, a héten meg valami vírusos izé kerülgetett.
Így mentem 3 túrát a héten - és pont a mai már nem jött össze. Nagyon sajnálom, tényleg.
Sala, ebben nem tudok okosat mondani, de lehet, kiszellõzött volna a fejed egy kis tekeréssel. Nem baj, jön még kutyára IFA...látom jól sikerült a túra, nekem egyenlõre nem látszik megoldottnak a problémáim...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hát bizony zOrg sajnálhatja. Annál is inkább, mert így a neki szánt
Béres Magita cuvée-t
H.Zolinak meg Krisztának kell meginnia.
Amúgy meg pont jó volt ez így, õsszel.
Hosi, Biker igazolatlan!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ma Zorg és Atom elköszönése kapcsán jött létre a túra sajnos õk nem voltak jelen, de így is nagyon kellemes napot töltöttünk el, igazán sok színû társaság jött össze Kecskeméttõl Veszprémig . Jó volt látni azokat az embereket akikkel ritkán találkozunk. Meglátogattuk Nati sírját is és Zeddel is összefutottunk kétszer ahogy futkározott a Pilisben.
Összefoglalva szép emlék lesz, jó nap volt.
Untitled by zeezoltano at Garmin Connect - Details
Erre jártunk.
Ilyenkor rá kell ütni a szemére, ha meg taperolja, mit Zeezoét, akkor a kezére:DDanténak meg üzenem hogy ha 1 hónapon belül megreped a meridám, akkor az az õ számlájára lesz írva. Nagyon nézte.
A mai túra tapasztalata amihez Dante hozzáér vagy csak rápillant az elromlik/eltörik vagy mint az én esetemben kilazul. Történt ugyanis, hogy az Árpád hídon észrevettem hogy a jobb oldali stopli kilazult és majdnem leesett bele a Dunába. Nem igazán értem, hogy lazult le...