Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Csatlakozom! Szép volt, jó volt, köszönöm! (Ennyi...)
Új - jó - arcok, régi ismerõsök - köztük egy régen látott - és szokás szerint - Oldbike szokása szerint :) - váratlan látogatók. Ez így volt jó. Zorg és Atom, majd legközelebb.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a jó hangulatot és a fáradságot, hogy eljöttek! (Egyesek nem éppen a szomszédból!)

ps.: H.Zoli és Kriszta, Ti mindenképpen pozitív mérleggel zártatok! Egészségetekre! :D

Tigger:igazolás elfogadva! Állatkáknak jobbulást! ;)

kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok. :D

Es most nekiallok vegigolvasni... :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

srácok, 42-16 SS-el, 622-23 gumin vannak/lesznek bevállalható karikák? :)

Biztos, csak figyelj...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Ágyban fekvés, tea vs. pálinka

Így-így, majdnem sorrendben - és már jobban vagyok! :)
"In idem flumen bis non descendimus"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
srácok, 42-16 SS-el, 622-23 gumin vannak/lesznek bevállalható karikák? :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Megfázással szarakodtam az elõzõ 2 hétben, a héten meg valami vírusos izé kerülgetett.
Így mentem 3 túrát a héten - és pont a mai már nem jött össze. Nagyon sajnálom, tényleg.

Ágyban fekvés, tea vs. pálinka, ha antibiotikum, akkor csak az elsõ javallott és kikúrálni magadat! Aztán jöhet a robot, bringa meg ilyesmik. :)

látom jól sikerült a túra, nekem egyenlõre nem látszik megoldottnak a problémáim...

Sala, ebben nem tudok okosat mondani, de lehet, kiszellõzött volna a fejed egy kis tekeréssel. Nem baj, jön még kutyára IFA...;) Hajrá!

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Megfázással szarakodtam az elõzõ 2 hétben, a héten meg valami vírusos izé kerülgetett.
Így mentem 3 túrát a héten - és pont a mai már nem jött össze. Nagyon sajnálom, tényleg.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
látom jól sikerült a túra, nekem egyenlõre nem látszik megoldottnak a problémáim...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
zOrg, jobbulást!
Az ajánlat továbbra is él. Bármikor, szívesen látunk. :)

ps.: amúgy meglepõdtem - kellemesen - hogy 18-an jöttünk össze a reggeli indulásnál. Ha mindenki eljön...huhuhuhhúúúú! :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Betegen figyelgettem ma itthon egész nap - és sokat gondoltam rátok.
Bátyámhoz ígérkeztem a hétvégére segíteni, de már tegnap lemondtam, mert bicajozni akartam menni - majd legközelebb.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Csatlakozom! Szép volt, jó volt, köszönöm! (Ennyi...)
Új - jó - arcok, régi ismerõsök - köztük egy régen látott - és szokás szerint - Oldbike szokása szerint :) - váratlan látogatók. Ez így volt jó. Zorg és Atom, majd legközelebb.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a jó hangulatot és a fáradságot, hogy eljöttek! (Egyesek nem éppen a szomszédból!)

ps.: H.Zoli és Kriszta, Ti mindenképpen pozitív mérleggel zártatok! Egészségetekre! :D

Tigger:igazolás elfogadva! Állatkáknak jobbulást! ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
del pls.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hát bizony zOrg sajnálhatja. Annál is inkább, mert így a neki szánt
Béres Magita cuvée-t
H.Zolinak meg Krisztának kell meginnia. :)

Amúgy meg pont jó volt ez így, õsszel.

Hosi, Biker igazolatlan! :P

én mondtam hogy inkább terepzni mentem volna. de nem mentem sehá, mert a lódoktort vártam , beteg volt a macska.(ja tudom, macskám van, babettám nincs, és csak félig élek Anyámékkal)
s mielõtt vki, nem poénkodós kedvemben írtam, kicsit késõbb meg a Borisz lett rosszul a kombi oltástól, s még mindig nincs túl jól

de jó kis túra lehetett, irigyellek is benneteket.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hát bizony zOrg sajnálhatja. Annál is inkább, mert így a neki szánt
Béres Magita cuvée-t
H.Zolinak meg Krisztának kell meginnia. :)

Amúgy meg pont jó volt ez így, õsszel.

Hosi, Biker igazolatlan! :P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Magyarul van oda írva kerékfordulat nem pedál:)
Mondjuk az sem stimmel mert az 24kmH
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Ma Zorg és Atom elköszönése kapcsán jött létre a túra sajnos õk nem voltak jelen, de így is nagyon kellemes napot töltöttünk el, igazán sok színû társaság jött össze Kecskeméttõl Veszprémig . Jó volt látni azokat az embereket akikkel ritkán találkozunk. Meglátogattuk Nati sírját is és Zeddel is összefutottunk kétszer ahogy futkározott a Pilisben.
Összefoglalva szép emlék lesz, jó nap volt.
Untitled by zeezoltano at Garmin Connect - Details
Erre jártunk.

Max bike cadence 204 ?!?!

Szerk: akkor jó :) Egyébként így, hogy nem regisztrált garminosként nyitottam meg, mindent angolul ír, és mérföldben meg lábban megadva a dolgokat.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ma Zorg és Atom elköszönése kapcsán jött létre a túra sajnos õk nem voltak jelen, de így is nagyon kellemes napot töltöttünk el, igazán sok színû társaság jött össze Kecskeméttõl Veszprémig . Jó volt látni azokat az embereket akikkel ritkán találkozunk. Meglátogattuk Nati sírját is és Zeddel is összefutottunk kétszer ahogy futkározott a Pilisben.
Összefoglalva szép emlék lesz, jó nap volt.
http://connect.garmi...tivity/53331614
Erre jártunk.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Én 18-at számolok.
Jó volt, jó sokan is voltunk, köszi mindenkinek, hogy eljött. Zorg, jó lett volna ha megtisztelsz minket, vártunk, talán majd legközelebb.
Külön öröm, hogy PTomi ismét visszatért közénk, illetve szokása szerint Oldbike is feltûnt.
Aztán Zed jelent meg futva és a végén Geoff is keresztezte utunkat.
Néhány kép:Picasa Webalbumok - Zoltán - 2010-10-17 Tú...

Danténak meg üzenem hogy ha 1 hónapon belül megreped a meridám, akkor az az õ számlájára lesz írva. Nagyon nézte. :D

Ilyenkor rá kell ütni a szemére, ha meg taperolja, mit Zeezoét, akkor a kezére:D
Zéé ezt elmulasztotta, meg is lett az eredménye!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

A mai túra tapasztalata amihez Dante hozzáér vagy csak rápillant az elromlik/eltörik vagy mint az én esetemben kilazul. Történt ugyanis, hogy az Árpád hídon észrevettem hogy a jobb oldali stopli kilazult és majdnem leesett bele a Dunába. Nem igazán értem, hogy lazult le...

Ez ilyen... :D:D:D

Jelentem, Benjámin Alexnak hála egy darabban hazaért, és nem kellett könyörögnie hogy pofázás helyett aludjak a kocsiban...Köszi a túrát, nagyon jól éreztem magam, és jó volt ennyi embert megismerni személyesen a fórumról. Danténak meg üzenem hogy ha 1 hónapon belül megreped a meridám, akkor az az õ számlájára lesz írva. Nagyon nézte. :D

Külön jó volt a végén a kavicsos-ösvényes rész, de tényleg :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
A mai túra tapasztalata amihez Dante hozzáér vagy csak rápillant az elromlik/eltörik vagy mint az én esetemben kilazul. Történt ugyanis, hogy az Árpád hídon észrevettem hogy a jobb oldali stopli kilazult és majdnem leesett bele a Dunába. Nem igazán értem, hogy lazult le...