Komoly...
Hö? Na de kérem...Azert nem vagytok egyszeru esetek. Meg haza sem erek, erre egy oldalt mar teleirtok.
Es most nekiallok vegigolvasni...
9 életbõl mínusz 1!kösz
macska már jól van. pedig péntek reggel úgy nézett ki mint aki nem éri meg az estét.
Csatlakozom! Szép volt, jó volt, köszönöm! (Ennyi...)
Új - jó - arcok, régi ismerõsök - köztük egy régen látott - és szokás szerint - Oldbike szokása szerint- váratlan látogatók. Ez így volt jó. Zorg és Atom, majd legközelebb.
Köszönöm mindenkinek a részvételt, a jó hangulatot és a fáradságot, hogy eljöttek! (Egyesek nem éppen a szomszédból!)
ps.: H.Zoli és Kriszta, Ti mindenképpen pozitív mérleggel zártatok! Egészségetekre!
Tigger:igazolás elfogadva! Állatkáknak jobbulást!
Biztos, csak figyelj...srácok, 42-16 SS-el, 622-23 gumin vannak/lesznek bevállalható karikák?
Így-így, majdnem sorrendben - és már jobban vagyok!Ágyban fekvés, tea vs. pálinka
Ágyban fekvés, tea vs. pálinka, ha antibiotikum, akkor csak az elsõ javallott és kikúrálni magadat! Aztán jöhet a robot, bringa meg ilyesmik.Megfázással szarakodtam az elõzõ 2 hétben, a héten meg valami vírusos izé kerülgetett.
Így mentem 3 túrát a héten - és pont a mai már nem jött össze. Nagyon sajnálom, tényleg.
Sala, ebben nem tudok okosat mondani, de lehet, kiszellõzött volna a fejed egy kis tekeréssel. Nem baj, jön még kutyára IFA...látom jól sikerült a túra, nekem egyenlõre nem látszik megoldottnak a problémáim...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Hát bizony zOrg sajnálhatja. Annál is inkább, mert így a neki szánt
Béres Magita cuvée-t
H.Zolinak meg Krisztának kell meginnia.
Amúgy meg pont jó volt ez így, õsszel.
Hosi, Biker igazolatlan!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Ma Zorg és Atom elköszönése kapcsán jött létre a túra sajnos õk nem voltak jelen, de így is nagyon kellemes napot töltöttünk el, igazán sok színû társaság jött össze Kecskeméttõl Veszprémig . Jó volt látni azokat az embereket akikkel ritkán találkozunk. Meglátogattuk Nati sírját is és Zeddel is összefutottunk kétszer ahogy futkározott a Pilisben.
Összefoglalva szép emlék lesz, jó nap volt.
Untitled by zeezoltano at Garmin Connect - Details
Erre jártunk.
Ilyenkor rá kell ütni a szemére, ha meg taperolja, mit Zeezoét, akkor a kezére:DDanténak meg üzenem hogy ha 1 hónapon belül megreped a meridám, akkor az az õ számlájára lesz írva. Nagyon nézte.