Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Vidd fel Hosszú-hegyi Z-ön, utána a nyeregbõl fel a Pilis-tetõre, Két Bükkfa-nyereg, és ott választhattok. Fel Dobkõ, és onna le valamerre, (csak ne a K-en) vagy tovább terepen Esztergomba. Ez utóbbiban van lejtõ, van mászás, van technikás rész. Egomból meg vonatozhattok haza légkondis új csühössel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A Hosszú-hegyet a Z-ön kell menni, az erdészeti sztráda nem terep.

a zöd lefelé jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A Hosszú-hegyet a Z-ön kell menni, az erdészeti sztráda nem terep.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Inkább tekerjünk valami kellemesen hosszút brútál emelkedõk nélkül ahol azért vannak lejtök is. Elsõ körben az örök kedvencemre a Nagy kopaszra gondoltam körbe járva rendesen , de lehet, de lehet hhh, hosszú hegy, pilistetõ dobogókõ vagy valami hasonló idén már széthajtani nem akarom magam de egy lightosabb hosszú túra simán jöhet ahol azért Benjamin is elfárad.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Zee!

Mutasd meg neki a szuszogot, meg a Dante-fele level2 es level3 emelkedoket a HHH-n... Ezutan meg levezetesnek valami jo hosszu savasodos maszast. :D

A szuszogó most egész jól tekerhetõ... lefelé...

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

Õõõ talán a vasárnap már jó is nekem, még nem tudom pontosan. Mászni? akármennyit. :D Nemtudom hogy terepen mennyire fárasztó a dolog, rád bízom a dolgokat.

Zee!

Mutasd meg neki a szuszogot, meg a Dante-fele level2 es level3 emelkedoket a HHH-n... Ezutan meg levezetesnek valami jo hosszu savasodos maszast. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Basszus oké hogy a lövészklubba elcipelik a pickupon de azt azéért megnézném ahogy az afgán hegyekben elfoglalja a helyét a lövész mondjuk egy völgyet uraló szikla tetején (26+59kg). Ehhez képest egy .50cal-es Barret légpuskának tûnik, ezzel már meg se kéne lõni a rontás hozót csak rátenni a vállára és 45perc gondos célzás után elsütni :D

Kiskubai rendben mehetünk (melyik nap, mennyit akarsz mászni?). Mert ugye a csapatáshoz mászni is kell:)

Õõõ talán a vasárnap már jó is nekem, még nem tudom pontosan. Mászni? akármennyit. :D Nemtudom hogy terepen mennyire fárasztó a dolog, rád bízom a dolgokat.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ja azt hittem bringázni akar és nem rokki kocsival ingázni a fogas két végállomása között ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Mert ugye a csapatáshoz mászni is kell:)

Mászni?? Ott a fogas, nem? :P

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Basszus oké hogy a lövészklubba elcipelik a pickupon de azt azéért megnézném ahogy az afgán hegyekben elfoglalja a helyét a lövész mondjuk egy völgyet uraló szikla tetején (26+59kg). Ehhez képest egy .50cal-es Barret légpuskának tûnik, ezzel már meg se kéne lõni a rontás hozót csak rátenni a vállára és 45perc gondos célzás után elsütni :D

Kiskubai rendben mehetünk (melyik nap, mennyit akarsz mászni?). Mert ugye a csapatáshoz mászni is kell:)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Mokány! De mindig van nagyobb! YouTube - Tactical-Life.com: Three shots with the Anzio 20mm

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts

Nem kell fabrikálni, van kész megoldás a problémádra.
Válassz kalibert, a többit bízd a profikra.

Bár én ezt ajánlanám:
Feltöltött kép
Kicsit hangos, de elég, ha egy szûk sikátorban csak mellé lõsz...
;)

...hogy is mondjam:azért ez elég mokány.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

Én inkább ezt ajánlanám, ez mégis csak jobban illene a Dantéhoz!:D
Bár a marharépa, ha ráfognának egy ilyet, azt is meg akarná simogatni, hátha elromlik.
TechEBlog » PICTURES: Hello Kitty AR-15 Assault Rifle Could be Cutest Ever - Photo

ez olyan Maggis :P

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Úgynézki meg tudok kaparintani valamelyik hétvégére kölcsönbe egy normális montit (merida váz, skareb, LX cuccok), eljön velem valaki terepezni? Zeezoltano? Valami olyasmi érdekelne amiben kihívás is van, de azért lehet tempósan veretni neki :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Túra elõtt?
Koponyánként?
Tudsz élni!!!
:D

Adok részesedést, s te leszel a behajtóm. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Akkor már :CheyTac M200

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Én inkább ezt ajánlanám, ez mégis csak jobban illene a Dantéhoz!:D
Bár a marharépa, ha ráfognának egy ilyet, azt is meg akarná simogatni, hátha elromlik.
TechEBlog » PICTURES: Hello Kitty AR-15 Assault Rifle Could be Cutest Ever - Photo

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

1. Dante te leszel a túsz
2. Zsizsi tudnák fabrikálni egy szerkezetet mely mechanikai vagy kémiai energiát felhasználva ki tud lõni egy pl "vasgolyót"? :D Melyet Dante már elronthat ha már felhasználtuk. :D

Nem kell fabrikálni, van kész megoldás a problémádra.
Válassz kalibert, a többit bízd a profikra.

Bár én ezt ajánlanám:
Feltöltött kép
Kicsit hangos, de elég, ha egy szûk sikátorban csak mellé lõsz...
;)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
1. Dante te leszel a túsz
2. Zsizsi tudnák fabrikálni egy szerkezetet mely mechanikai vagy kémiai energiát felhasználva ki tud lõni egy pl "vasgolyót"? :D Melyet Dante már elronthat ha már felhasználtuk. :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

OFF Szerintem meg nézz meg egy latexbelsõt mikroszkóp alatt, a cucc erõsen porózus, s a lötyi indokolt esetben azokon is kimászhat, a nyomás simán kinyomja az oldószer részét (a benne lévõ szilárd szemcséket és szálakat persze nem).

Az nem csak oldószerként viselkedik, az a ragasztó ami levegõn szilárdul.
Ami akkora póruson kimegy belõle az megköt és tömít.
Még nem használtam, de azért megnéznék egy olyan belsõt.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..