(csak ne a K-en) el.
kékkel mi a gáz ?
(csak ne a K-en) el.
A Hosszú-hegyet a Z-ön kell menni, az erdészeti sztráda nem terep.
Zee!
Mutasd meg neki a szuszogot, meg a Dante-fele level2 es level3 emelkedoket a HHH-n... Ezutan meg levezetesnek valami jo hosszu savasodos maszast.
Õõõ talán a vasárnap már jó is nekem, még nem tudom pontosan. Mászni? akármennyit.
Nemtudom hogy terepen mennyire fárasztó a dolog, rád bízom a dolgokat.
Basszus oké hogy a lövészklubba elcipelik a pickupon de azt azéért megnézném ahogy az afgán hegyekben elfoglalja a helyét a lövész mondjuk egy völgyet uraló szikla tetején (26+59kg). Ehhez képest egy .50cal-es Barret légpuskának tûnik, ezzel már meg se kéne lõni a rontás hozót csak rátenni a vállára és 45perc gondos célzás után elsütni
Kiskubai rendben mehetünk (melyik nap, mennyit akarsz mászni?). Mert ugye a csapatáshoz mászni is kell:)
Mászni?? Ott a fogas, nem?Mert ugye a csapatáshoz mászni is kell:)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Nem kell fabrikálni, van kész megoldás a problémádra.
Válassz kalibert, a többit bízd a profikra.
Bár én ezt ajánlanám:
Kicsit hangos, de elég, ha egy szûk sikátorban csak mellé lõsz...
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Én inkább ezt ajánlanám, ez mégis csak jobban illene a Dantéhoz!
Bár a marharépa, ha ráfognának egy ilyet, azt is meg akarná simogatni, hátha elromlik.
TechEBlog » PICTURES: Hello Kitty AR-15 Assault Rifle Could be Cutest Ever - Photo
Túra elõtt?
Koponyánként?
Tudsz élni!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
1. Dante te leszel a túsz
2. Zsizsi tudnák fabrikálni egy szerkezetet mely mechanikai vagy kémiai energiát felhasználva ki tud lõni egy pl "vasgolyót"?Melyet Dante már elronthat ha már felhasználtuk.